imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 tamam artık başlıcam ben bu oyuna. şimdi steamde oyun 31 liret. 1 aylık subsla geliyor. sonra aylık plex şeysi ise yine 31 lira. pahalı geldi biraz ama kısfmet dedim artık. şimdi bana şöyle bookmarklarınızda olan kullanışlı linklerinizden bi kuple sunsanız da oralardan alsam yürüsem diyorum. bi de ufak tefek tavsiyeleriniz olursa onları da alayım. hatta aktif oyuncular olan bi gült varsa ts'den falan kafanızı şişirsem daha hızlı ilerlerim çünkü oyunda learning curve baya zorlu diye biliyorum. ne kadar çabuk ısınırsam o kadar sıkılmadan devam ederim diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 başlama illa başlayacaksan da önce istasyonlardan aldığın görevleri yaparak ilerle, o görevlerin seviyeleri var hep, baya baya quest onlar, oyunu tanırsın, yeni gemiler ekipman para edinirsin, sonrasında oyunun başka yönlerine yönelirsin, mine bot olma, çok sıkıcı bişiy, yani ben oynarken öyleydi, offline trainer var bi tane, onu kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 eve online ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 otizm simülatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Steamden alma hic bana mailini at 21 gunluk invite atayim sonrasinda kredi karti ile uzatirsin en azindan 31TL ye 51 gunluk oyuna sahip olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 steamden invite olmuyor mu peki? enpara olayıyla yarı yarıya gelecekti harcamalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 link mink boşver şimdi gir takıl biraz tıuto falan yap, sora sosyalleş yada al ben yazmıştım bısıler sora yarım kaldı noobcorpumla bırlıkte cunku aylık 31tl ıstıo hayvan oyun cunku cok zaman yıyo http://forum.paticik.com/read.php?53,7314372,7314372 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Steam invite attiktan sonra olmuyor yani basli basina yeniden oyun actiriyor sana steam acc = eve account oluyor bir nevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 buddy invite ile açtığın trial hesabı plex ile activate edebiliyorsun. invite yollayana 30 gün oyun süresi ekleniyor. sen de 51 gün beleşe oynamış oluyorsun. yolla mail invite istiyorsan. sonra da plexi vereyim activate et hesabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Baslama tek basinaysan sikilirsin. En kotu trial dene bir once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 51 gün beleş zaten, beğenmezse bırakır lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 abi sanırım ben 2-3 kere trial oynadım bunu. suarkın verdiği linkte postlarım bile var. hani şimdi 1 plex ile 51 gün hesabına geliyor ama 1 plex parasıyla 60 gün de oynayabilirim enparanın steam iadesiyle. şeyi sorcam peki yarın bi gün ben pilotumu satmak istersem steam hesabı olması sıkıntı çıkarır mı? çıkartır gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 çıkartmaz oyunun kendi pilot satış sistemi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=AdfFnTt2UT0 abi ne güzel görünüyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Öyle zaten ama herkese hitap etmiyor kasinti bir oyun sabır ve emek istiyor. Bu haziranda 9yıl bitecek benim evladım gibi oldu artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 6 sene sonra filan tekrar başlamayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 varsa $eqliniz venal'e bekleriz!11!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 nexus the jupiter incident diye bir oyun var, açın onu oynayın, nefsinizi söndürün, kendinize bunu yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=AdfFnTt2UT0& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Ilk sayfadakinden farki ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 o sansürlü olan sanmıştım ya meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 al o zaman gerçekten alternatif versiyonu gelsin http://www.youtubemultiplier.com/54703964de4a9-this-is-eve-durrhurrdurr-edition.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 başladım bakalım. şu bookmarkları paylaşsanız? faydalı linkleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 http://wiki.eveuniversity.org/Main_Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 sisters of eve lvl 1 epic arc görevlerini yap ilk daha önceden yapmadıysan imam. bi de oyun içinden ulaşırsan yardımcı olmaya çalışırım ben her türlü soruna vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar