Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoD Beklentiler & Sonuçlar

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Queue'lerden kaçınmak adına kapasiteyi çok aşma amatörlüğü ve gelecek oyuncu sayısını iyi analiz edememeleri ayrı konular. Bunları da 3. günün başında düzelttiler zaten, şu an queue dışında sorunsuz oyun. Expansion içeriği olarak çok çok iyi buldum ben. Beklentimi karşıladı açıkçası. Sonradan törpülenecek üç beş şey var elbet ama zamanla hallolur.

Yine de bir TBC değil seçeneğini alıyorum :p
Sosyal ağlarda paylaş

WoD deneyimim

edit:
PvPde en azindan basic itemlari almak icin cok kasmamak iyi olmus, lisedeyken falan kasilir da bu yasta hic cekilmiyo bglara girip o. olmak.
[hr]
Ashran bugli, Alliance deli gibi conquest kasti bile. Horde tarafi icin basede farmlanmaktan ibaret sadece (Twisting Nether)
[hr]
Dungeon mekanikleri cok hosuma gitti ama hic item dusmemesi ve goldun cok az olmasi can sikiyor.
[hr]
Garrison guzel olmus, henuz cok ugrasmadim ama iyi simdilik.
[hr]
Professionlar sanki onemlerini kaybetmisler gibi geliyor ama bilemiyorum bu asamada.
[hr]
Mainim olan rogue ile pve'de cok efektif hissetmiyorum, benim kazmaligim olabilir ama genel olarak forumlarda expansion sonlarina dogru itemlarla scale oldugumuz soyleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

O resource için şey mi yapmak lazım acaba gerçi salvager özelliği olan followerla questten iyi geliyor ben lvl3 garisonu 2 gün önce yaptım da; lumber mill yapmalı sanırım 1 lvl binalar 150 fln resource istiyor medium binanizi levellamadiysaniz lumber mille degistirip 3-4 gün odun farmlayin ya da daha fazla sonra gene kaldirip istediginizi kurarsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

Leveling ve haritalar iyi de 100 dn sonrasini daha yapmamışlar sanki. Pandada 90 olunca yapacak tonla sey vardı. Ayrıntıları cok iyiydi pandanın. Archeoda çıkarttığın malzemeleri koyduğun özel müze falan.

Garrison bile üstünkörü olmus ya. Lorewalker cho'nun questleri. Sürekli anlatılan hikayeler falan. Panda cooook daha doluydu.

Burası tam bir kaos su an ama 100 olduktan sonra ben sıkılmaya başladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Gezilecek görülecek o kadar çok yer, kesilecek rare ve garrison questleri var ki 100 olunca önce ne yapacağımı şaşırdım. Mekan tasarımı pandadan çok daha iyi, güney gorgrond hariç bitse de gitsek dediğim olmadı. Pandanın ıncık cıncığı ilk bölgede ilginç gelse de sonraları çekilmez haldeydi, burda 100 olduktan sonra bile questlere hikaye için devam etmek istiyor insan. Hublar arası geçişler akıcı olmuş, harita ve alan kullanımını özellikle çok başarılı buldum.

Daha heroic yapmadım ashrana girmedim lvl3 garrison bile yapamadım. Her haritada bi lvl100 alanı var onlardan bi tanesine gidebildim falan. Kafamda plan var akşam eve gidince önce bunları bunları yaparım diye. Kısfmet
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

BioHazarD said:

male blod elf karakterin olduğu için o kadar süre beklemeyi haketmişsin lool

asdas donme o karakter ya worgen olarak basladi, human oldu, son hali blood elf :D

ahmedinejad said:

Leveling ve haritalar iyi de 100 dn sonrasini daha yapmamışlar sanki.

100den sonrasini yapmamislar hissi bende de olustu ya. questing zonelar falan dolu doluydu ama 100den sonra baydim biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Leveling ve haritalar iyi de 100 dn sonrasini daha yapmamışlar sanki. Pandada 90 olunca yapacak tonla sey vardı. Ayrıntıları cok iyiydi pandanın. Archeoda çıkarttığın malzemeleri koyduğun özel müze falan.

Garrison bile üstünkörü olmus ya. Lorewalker cho'nun questleri. Sürekli anlatılan hikayeler falan. Panda cooook daha doluydu.

Burası tam bir kaos su an ama 100 olduktan sonra ben sıkılmaya başladım.

Panda lore olarak en iyi ek paketti açık ara, çoğu eksiği vs. vardı ama o kısım cidden kusursuza yakındı.

Her şekilde oynattırıyordu kendini, ben geç başlamıştım işte end game olduğumda yapmadığım bölgeler vardı. Hiç dert etmeden direkt onları da kasmıştım ki normalde yapmazdım hayatta asdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...