Kyra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 eşcinsel yönelimlerini benim üzerimden giderme yönelimin bana hiç çekici gelmiyor smoke. allah sana anlayış, kalp ve zihin açıklığı versin derdim eğer müslüman olsaydım. çok şükür ki değilim ama yinede aynı şeyleri diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 sen çok dayak yemişsindir büyürken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Gizli, benim maya burcum baykuş çıktı. Ölümlü düşmanımda Ölüm burcuymuş. ağzını yüzünü kırarım baykuşum ben pardon beyler toprak burcuymuşum. sdfüg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 maya burcum şekil önümden çekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Jaegerjaquez said: bazı dillerde ters soru işareti var ya onu hep merak etmişimdir ispanyolca'da soru geliyor ona göre oku demek için cümlenin başına konurmuş ters soru işareti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 lan ikinci paragrafa kadar okudum yardırıyordum iyi ki nicki görmüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Ne yazmışsın böyle yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Kostok said: sen çok dayak yemişsindir büyürken ergenliğe girerken gıcık olanım çoktu ve güzel tartaklandım baya büyümekte olan barzo tiplerden. sonra dövüşmeyi öğrenip biraz serpilince anladım ki hayatta güçlü olunca işler değişiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Shean said: Gizli, benim maya burcum baykuş çıktı. Ölümlü düşmanımda Ölüm burcuymuş. ağzını yüzünü kırarım baykuşum ben pardon beyler toprak burcuymuşum. sdfüg mesihini seviyosan üstüne toprak atarsın sende dfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Fındık fıstık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kostok said: şu kenarda post kasiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Kyra said: Kostok said: sen çok dayak yemişsindir büyürken ergenliğe girerken gıcık olanım çoktu ve güzel tartaklandım baya büyümekte olan barzo tiplerden. sonra dövüşmeyi öğrenip biraz serpilince anladım ki hayatta güçlü olunca işler değişiyormuş. elleri dert görmesin. yetişkinken de dayak yemişsindir sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 yaa boyle nasil desem, mesih gibi, ama degil gibi de, yani peygamber miyim acaba gibi de geliyo bazen, hani sabah kalkinca sicak yataktan cikmak istemezsin ya, oyle gibi de bazen, ama karda yuvarlanmak gibi de zaman zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 yecüc mecüc diyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 adam kişisele konu açarak amme hizmeti vermiş, benim gözümde adeta bir peygamber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 +1 ekleyin beni de cemaate, ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Muhteşem bir insan ya, her gün ışığıyla bu karanlık dünyevi koridorda ruhani yollar keşfediyoruz. Bence mesihliğini artık bütün dünyaya ilan etmelisin. Üstün niteliklerinden bütün insanlık faydalanabilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 topici garbage'a taşımaya çalıştım kolum taş kesildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Çünkü adam safkan mesih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 nerden üye oluyoruz cemaate? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 çok mesih gördüm böylesini görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 WaNTeD said: nerden üye oluyoruz cemaate? http://lvl-up.net/ gerçi henüz üyelik sistemini aktif etmedik. email takibine http://noyansama.com/ 'dan da geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Bu hayal gücüyle tarikat kursan milyoner olusun yiğidim. Adnan hoca gibi bişiler düşünüyorsan yazılırım bak ben bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 lst=[] for i in internet: lst.append("facepalm.jpg") print lst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Soon you'ill be informed. you'ill ill ill ahahahahaha aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar