Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok saçma ama benim mesih gibi birşey olma ihtimalim nedir sizce ?

Kyra

Öne çıkan mesajlar

:horace:spinning smiley sticking its tongue outthumbs downthumbs upsmileys with beerthe finger smileysmiling bouncing smileyeye rolling smileydrinking smileyeye popping smileysmoking smileysad smileysmiling smileymoody smileygrinning smileytongue sticking out smileyconfused smileyangry smileyyawning smileywinking smileycool smileyhot smiley
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

31ci, ezik vs gibi laflara kulak asıyorsanız yazık zaten. Adam ortama boss gibi girmedi yani, herkese karşı mütevazi davrandı. Gidenlere japon selamı falan verdi lol

olayları bu kadar ciddiye almayın

sıkıntı şu, adam orada mütevazı davrandı, önce mütevazı görünüp sonra içindeki yaratığı ortaya çıkartıyor ve aylardır yapıyor bunu, benim de bu adamla konuşmama nedenim bu, daha önceleri ben de çok laf yedi farklı diye örselendi sanıyordum ama durum hiç ölye değil bir değil iki dğeil madem o kadar mütevazı o zaman her yerde mütevazı olsun, orada laf edip karşına gelince "aa özür dilerim" demek yetmiyor ki dana önce de sözde özür diledi

daha önce ben "erdemli" davrandığımda ağzım yandı, samimi biri değil, mütevazılığı da numara, parmağında oynatıyor çevresindekileri

yani orada bir kısmınız iki güldü diye tava geldiniz bir kısmınız da adam şaklaban diye ses etmediniz.

ciğersiz adamlara böyle kıymet vermeyin, yarın sizi de kıracak ama kırıldığınızla kalacaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

wishmaster noyan muhabbetlerine 1,5 yıl sonradan bir anda gelmiş istemeden yaver olmuş birisi gördüğüm kadarıyla. şuanda da yaverliğini kabul edemiyor haklı olarak. suçlu değil aslında ama sadece ne olduğunun farkında değil. bilemeden akpye oy veren insanlar gibi.

ben sequo ile de kavga ederken topiği 15. günde görüp "slm noluo burda yeea ne var bu adama bu kadar yüklendiniz eheremehircik alt tarafı foto koymuş" diye girenler oluyodu işte. adamın arada olanlardan falan hiç haberi yok mesela sanıo biz abartıyoruz. dışlıyoruz falan.

onlar da sürekli şunu derdi o yüzden wish de aynısını diyince şuradan çıkardım:

said:
"ya bizden ya ondan" şeklinde çalıştığı için bu şekilde anlamak daha kolayınıza geliyor.

birebir aynı laf lan.

doğru mu anladım durum böyle sanki şuan değil mi. wishin borusu ötebiliyosa çok fazla tanıdığı var realdan patide sanırım ondan. onlar da bişey diyemiyolar wishe tabi doğal olarak dsfsf
Sosyal ağlarda paylaş

Şey ben İzmir'de yaşamıyorum, Niğde'ye taşındım. Bu bilgi burada dursun.

Dünkü stalklarımdan sonra kendisi beni facebooka ekleyince hafif bir korkmadım değil.
Umarım beni ve babamı darp etmez. Ve eğer mesih çıkarsa, bir mesih tarafından darp edilmiş olmak istemem.

Ben sosyal medyada olan şeyleri stalkladım Noyan, beni darp etme. O bilgileri sosyal medyada sen paylaşmışsın.

Ayrıca darp mesihliğe sığmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...