Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok saçma ama benim mesih gibi birşey olma ihtimalim nedir sizce ?

Kyra

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

"bana gay diye hakaret ettiler" diyen biri bulunca dayanamıyom düzeysizleşmek istiyom.

kendi düzeysizliğini kendi kendine kurduğun cümlelerle rasyonlize etme .. düzeysizsen düzeysizim de rahatına bak. Bak ben herkesle hemen hemen muhatap oluyorum. tek ricam fazla saçmalamamız.
Sosyal ağlarda paylaş

Başlamış bak kuduz köpek gibi sağa sola saldırmaya.

Noyan senin gibi düşünen bir tek sen varsın abi. Kendini normal ya da ermiş, diğer bütün insan popülasyonunun senin ermenle birlikte bir üst seviyeye taşınacak olacağı fikrinden sıyrıl yavaş yavaş. Özel biri değilsin yani, delüzyonel bir adamsın. Filmin son actlerine kadar bir grup insan tarafından sürekli dalga geçilmiş genç kahraman sonunda götünden alev çıkararak herkesi göt edecek gibi bir durum da olmayacak.

Herkes sürekli seninle dalga geçecek, sen de zaten bunu istiyorsun içten içe çünkü insanların seninle kurabileceği tek etkileşim yolu seninle dalga geçmekten ibaret biliyorsun ki. Çok uğraşma o yüzden insanların mental düzeyleriyle kendininkini karşılaştırmakla falan. Sana göre senin gibi düşünmeyen herkesin mental seviyesi sana göre düşük, sen bunu böyle düşünmeye devam et.
Sosyal ağlarda paylaş

Kyra said:

Ben foruma foto koymadım siz gidip adres çubuğuna linki yazdınız diyorum hala adam penise fotoğrafını koydu allahın öküzü falan diyorsunuz...

cidden int kaç ya ? ok aşağı dönük sanırım en azından int'i 25de kitleyin bari de insan gibi iletişim kuralım en azından =))

abi şunu yazacağına, evet koydum çükümün resmini foruma desen daha iyi olmaz mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bırakın bunları azizim, sizin hayallerinizin bittiği yerde Noyanın gerçekleri başlar, adam anti-Kezban, bulmuş yolunu ekmeğini çıkartıyor spiritüel diyor çakra diyor açıyor hatunların çakralarını.

Noyanın penisini gördüm diye dertleneceğinize, kimler kimler görüyor o penisi diye dertlenin, kendinizde eksik arayın. öptüm kib bye.

Edited to add: ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA İKS DE
Sosyal ağlarda paylaş

Kyra said:

Ha niye penisimin fotoğrafını çektim ? Çünkü Sequo 150 tl'Lik quest vermişti ve oturduğun yerden penisinin fotosunu çekerek 150 tl kazanmak çok mantıklı ve eğlenceli ;D

Peki parayı alabildin mi ? quest bir seferlik miydi, yoksa chain şeklinde devam mı etti ?
Sosyal ağlarda paylaş

Koymaz mı ya koydu tabi. Böyle de bi insan.

Ayrıca quixef burdan sana sormak istiyorum. Kadının harman olduğu gavur memleketinde etrafın asianlarla ve seksi öğrenci işleri sorumlularıyla çevrili.

SEN KİMLERE GÖSTERİYORSUN DA BİZİM EKSİĞİMİZİN HESABINI SORUYORSUN? HA KİMLERE?
Sosyal ağlarda paylaş

Kyra said:

Cuce said:

"bana gay diye hakaret ettiler" diyen biri bulunca dayanamıyom düzeysizleşmek istiyom.

kendi düzeysizliğini kendi kendine kurduğun cümlelerle rasyonlize etme .. düzeysizsen düzeysizim de rahatına bak. Bak ben herkesle hemen hemen muhatap oluyorum. tek ricam fazla saçmalamamız.

benle neden muhatap olmuyorsun? ne oldu o seksi fotoğraflarıyla gelecek olan kızlar? gerçi penisinin fotoğrafını koyduğun yere nasıl davet edicen.

umutlanmıştım evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Kyra said:

Kostok said:

Noyan, sen onu bunu bırak da, sevişirken bedeninden ayrılıp kendini dışarıdan seyredebiliyor musun onu anlat. Böyle şeylerle gel.

bedenimden ayrılmak yerine ruhumdan parçaları bedenime ekliyorum ve böylece ekstradan uzuvlarım oluyor zevk almak ve zevk verebilmek için... Tabi böyle durumlar her insanın aklının kaldırabileceği durumlar değil ama fiziksel zevk etkileri dışındada metal düzeyde sevişirken karşımızdaki ile bağlantıyı kurabildiysek eğer seks esnasındada kafalarda sürekli şiirler v.s. akıyor.

tabi burda u....u falan yazıcaklar hemen ama alakası yok... =)) Aşklı seks dünyanın en keyifli doğal u.....ucusudur ;D

uuuuuu benim bu teknikleri öğrenmem gerekiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...