Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 WoD'da roguelar pvp'de nasıl görünüyor? betada girip mıncıklayan veya araştıran var mı? en son btc'de pvp yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Rujlar fena değilmiş. En op olanı feralmiş. Meyç'ler de fire spec.le atar gider yapıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Fayır meyc akarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 meyçi hunterın kargalar kesiyo diyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Meyç peypır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 gear fulleyip classini deneyen varsa ciddi izlenimlerini alalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2014 bingildak said: WoD'da roguelar pvp'de nasıl görünüyor? betada girip mıncıklayan veya araştıran var mı? en son btc'de pvp yapmıştım. oo bitcoinde pvp yaptıysan hiç bulaşma wow çok farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Dynun said: gear fulleyip classini deneyen varsa ciddi izlenimlerini alalim Gear full'lemedim de işte 632 ilvl ayım var, hc dönüyorum bol bol. CM yapmaya vaktim olmadı. Şöyle söyleyebilirim, eskisi gibi gear'a bağlı olarak dayak yemiyoruz tank oynarken. En iyi gearı giyeyim, aggro tutsam, boss'un abilitylerinde cd açsam yeter olayı yok. Düz moblara bile spike dmg. abilityleri, stun'lar snare'ler vermişler. Bunları counter'layan 5-6sn cd'li avoid abilityleri var; onları tutturmak gerekiyor. Encounter'larda da görece uzun cd'li ability'lerle harmanlıyoruz işte. Zaten enrage hariç 1dk üstü cd'si olan bir şey de yok. Self heal eşek gibi, diğer tank class'ları bilmiyorum ama şu gear seviyesinde bile mangle'dan proclayan healing touch'la 120k falan crit heal atabiliyorum kendime (gerçi buna nerf geliyor). Yine Enraged regeneration mı ne, 25-30k civarı heallıyor ve critleyebiliyor. Adını unuttuğum talenttan gelen ve hotlayan ability de bayağı iyi; genelde spike dmg'a denk getirip dmg'ı absorb ediyorum, hot'u da bonus oluyor. Pull yetenekleri biraz kısıtlı; faerie fire'la çekmek fena değil de cd'si var ve bir death grip değil. Ayıya death grip istiyoruz! Mobility ise druid mobility'si; tutabilene aşk olsun. Cycle falan inanılmaz kolay, aggro kaçırmak büyük başarı. AYI GÖTÜ GÖRMEKTEN 1 HAFTADA BIKTIM, o çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ilvl'e azaltma mı geldi ? en son 640 falandı kungen, lvl 100'den bahsediyoruz degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 432 ne ya sdf 632 yazacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Ooo bi de PvP başlığına PvE anılarımı yazmışım. VERY NICE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 deadwoll said: Ooo bi de PvP başlığına PvE anılarımı yazmışım. VERY NICE daha kötüsü baştan sona okudum ne zaman pvp ye bağlıycak diye. *bağlayamadı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Ashranı abuselayabilen var mı? Bi defa girdim beceremedim çıktım. Expansionın en büyük failı ashran heralde, hani çalışmamasını falan geçtim hiç bir eğlencesi yok ya koskoca haritanın. Ya ally basenin önünde ya horde baseinin önünde bosstan kaçmaca hariç sıfır aksyon. Bi wintersgrasp ilk açıldığında ne eğlenceliydi halbüse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 server kalabalıkları hiç bir zaman denk olmadığı için sıçıyor böyle haritalar. wintergrasp'ta buff veriyorlardı az tarafa ona rağmen hep eziliyordu az sayıdaki taraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Aslında salak olmasalar da böyle haritalarda xserver olayını kullanıp atıyorum Sylvanas ally ile twisting nether horde'u falan karşılaştırsalar ne güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 resto druide pvp gearı cektim sonunda. mop a göre daha cok dmg yiyorsunuz. dps char sizi daha cok yoruyor. interrupt kullanamayan adam kesinlikle kesemiyor. rogue feral ve prot warrior tehlikeli dk burst iyi ama sustain yok. shamanlar biseyler yapiyolar ama bilemedim. monklar ya noob denk geldi ya da class dps yapamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Gear'ı toparlamak ne kadar sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Dynun said: resto druide pvp gearı cektim sonunda. mop a göre daha cok dmg yiyorsunuz. dps char sizi daha cok yoruyor. interrupt kullanamayan adam kesinlikle kesemiyor. rogue feral ve prot warrior tehlikeli dk burst iyi ama sustain yok. shamanlar biseyler yapiyolar ama bilemedim. monklar ya noob denk geldi ya da class dps yapamiyor. priest gördün mü hiç shadow vs? ashrana gittim 100 olup midem bulandı yemin ederim bu kadar kötü bir bölge yapılamazdı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 deadwoll said: Gear'ı toparlamak ne kadar sürüyor? guildte bi eleman 2-3 günde full topladım diyordu ama ne kadar oynadı bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 0 pvp itemla bg 2.si oldum sp ile, baya mobil olmus hos olmus su +2 orb veren glyph başarılı. ama pvede meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 honor gear var şu an sadece biliyosunuzdur. sezon açılmadı onu toplamak da çok kolay. bazen size kutu veriyor içinden silah omuzluk her bok püsür çıkıyor. eskiye göre 3x hızlı diyeyim hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bana 1 silver 2 gold kutu geldi gear çıkmadı hiç çıkma şansı varsa çok iyiymiş, direk 2k honor değerinde item çıkıyor yani güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 staf çıktı bana. 3500 honor cepteydi. çogzel oldu. demin 2 dk önce bileklik çıktı. ondan önce kolye ve omuzluk çıktı (dün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 nerden geliyor ki bu kutular? bg sonunda kazanan tarafa falan mi veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar