Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

smurf olayından gerçekten bıktım ya. sikiyor atıyor oyunu abi net.

Hayır çözümü de olabilir yani gayet, adam yeni açtıysa accountu, ilk oyunundaki APM'ine, k/d'sine vs. baksın oyun, belli bi oranın üstündeyse direk versin rankini, değilse 10 oyun mevzusu devam etsin.

ya da ip'den tespit yapar ne bilim, pc ID'sinden falan fişmekan var bi ton yolu. Lakin şişman adam smurflerden de para kopardığı için dokunmuyor.

onların yarısı smurf rpsi yapan hileci.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

smurf olayından gerçekten bıktım ya. sikiyor atıyor oyunu abi net.

Hayır çözümü de olabilir yani gayet, adam yeni açtıysa accountu, ilk oyunundaki APM'ine, k/d'sine vs. baksın oyun, belli bi oranın üstündeyse direk versin rankini, değilse 10 oyun mevzusu devam etsin.

ya da ip'den tespit yapar ne bilim, pc ID'sinden falan fişmekan var bi ton yolu. Lakin şişman adam smurflerden de para kopardığı için dokunmuyor.

zaten smurfların sıkıntısı da o. ilk 10 oyunda kötü oynuyor, silver 1 rank alıyor, sonra yavaş yavaş yükseliyor.
ilk oyunda kötü oynar bu sefer sorun yok.

aslında maç kazanmasından çok kişisel yeteneğe baksa...
adam 10 maç noob sonra progamer haline dönerse bu sefer rank çok hızlı atlar.
Sosyal ağlarda paylaş

kim güvenip alıyor ki onları ya, hackle yapılmıştır çoğu allah bilir.
peynir ekmek gibi gidiyorsa aslında satabilirim ben de, sıkıldıkça smurf açıyorum zaten farklı farklı şeyler denemek için lol. 3 tane le smurf oldu. gerçi biri hax0rlar yüzünden düştü geri dmgye ama hala supreme+lem karışımlarıyla eşleştiriyor niyeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yeni bi nane yapmaya başlamış hack yapanlar. adam bütün oyun sokuyo belii etmeden etmeden. bölye lan hack galiba dedirtiyo. son 2 el kala oyundan çıkıyo. diğerleri 1 2 almaya kasıyolar.

demin resmen bütün oyun soktular resmen. ondan sora 2 el kala çıktı adamlardan biri 30 dakika ban yedi. zar zor bitirdiler resmen oyunu.

resmen zevkimizin içine sıçtılar ya. nefret ettim. 2 oyun üstüste farklı herifler aynı şeyi yaptılar resmen. büyk ihtimalle wh var. yoruldum resmen salak salak oyunları oynamaktan.

matchmaking'de ayrı bi olay. 3 kişi girdik 2 random adam gelicek. bizim 3lü biri gold 2, 2si gold 4 yanımıza gelen adam silver elite ve unranked. karşımızda çift keleş 2 adamlar goldlar var. sıçmış resmen oyun. dahada bişi diyemicem sıkıldım valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...