Auril Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 yeni banwave gelmiş mm den uzak durun :P gene hacker smurf dolu ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Aiko said: apple ve liebenin hile dediklerinin yüzde 90'ı temiz. buraların muhtarı senmisin, sen mi karar veriyon lan hileye bak ya. nasıl kızdım şimdi sdafw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 eseada ilk ace'lerimden. öncesinde de bi 4k yaptım. http://www.youtube.com/watch?v=RPH0ag6vxMo&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 videoyu hangi programla çekiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 obs https://obsproject.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 bune aga silverlara karşımı oynuonuz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Esh said: bi bana denk gelmiyo şu hileciler ya. ne ilginç. valla ben de öyle diyodum hep. uzun zamandır mm oynamamıştım geçen gün sıkıntıdan main + 2 smurf hesabın son 8 maçındaki heriflere baktım; kendi takımımdan da karşıdan da çatır çatır vac yemiş herifler. bildiğin eğlenceli ama sdfs. keşke tüm maçlarımızın scoreboarduna bakabilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Aiko'nun tksi güzelmiş, 4kill meh ama son 5li iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 şu an bi oyun bitirdim, karşıda 1 hacker vardı, sonra bizim takımdan biri açtı ve belli ede ede çekinmeden oynadı. sonra karşıdan 2-3 kişi daha açtı sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 eski maclarımdaki adamların profillerinden bazen vac ban yedigini bende görüyorum. bu işin malesef b*kunu çıkardılar. en çok silver gruba uzuluyorum. aralarında coktan nova2-3 bandına varmış olması gerekirken smurfler ve alttan geri gelen hileciler yüzünden ömür boyu silver kalmış olanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 k1nJo said: şu an bi oyun bitirdim, karşıda 1 hacker vardı, sonra bizim takımdan biri açtı ve belli ede ede çekinmeden oynadı. sonra karşıdan 2-3 kişi daha açtı sdfs. Hayır sonra da Aiko diye bir kendini bilmez çıkıp diyor ki applev0dka nin dediklerinin % 90i hack değil. zaten adamlar sen bu hack değildir dedin diye bunca zaman ban yemediler. 2 kere bilerek ölür. 3 kere bilerek vurmaz. sen aa hack değil dersin. sonra tüm maçı tek başına alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 abi silver'dan nasıl çıkamıyorsunuz bende onu anlamıyorum. silverdan çıkamamak diye bişi yok. ben silver 2 başladım öyle müthiş oynadığım falanda yok. ama gold 2'ye kadar geldim. oyunun kuralı 5 değilsen girmiceksin abi. çok basit. 5 olucaksın öyle giriceksin. tek başına girerek imkanı ihtimali bile yok yükselmenin. sırf silver için değil bu. ha tabi sen çift keleş, eagle falan bandında olucak adamsındır ozmn 5e 4 bile alırsın maçı ama gold bandında oynicak adamlar yükselmek istiyolarsa tek girmesinler abi asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 çift keleşte takılı kaldım ben, hep tek giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 şu oyunun bi tutosu var mı ya? silver nedir, çift keleş kime denir falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 benjani said: çift keleşte takılı kaldım ben, hep tek giriyorum. iyi takımlara düşüyorsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 http://9gag.com/gag/a1e1xPw/cs-go-ranks-in-a-nutshell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 -Deno- said: benjani said: çift keleşte takılı kaldım ben, hep tek giriyorum. iyi takımlara düşüyorsun o zaman ben iyiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 sure you are Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 aktiftablet said: şu oyunun bi tutosu var mı ya? silver nedir, çift keleş kime denir falan? http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/532871246070774091/31403BEFD00407DF9D16EBDDE500EB7FE32E18B3/ çift keleş = master guardian elite şerif = distinguished master guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=j8-2wndzPl0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 mokoko said: abi silver'dan nasıl çıkamıyorsunuz bende onu anlamıyorum. silverdan çıkamamak diye bişi yok. ben silver 2 başladım öyle müthiş oynadığım falanda yok. ama gold 2'ye kadar geldim. oyunun kuralı 5 değilsen girmiceksin abi. çok basit. 5 olucaksın öyle giriceksin. tek başına girerek imkanı ihtimali bile yok yükselmenin. sırf silver için değil bu. ha tabi sen çift keleş, eagle falan bandında olucak adamsındır ozmn 5e 4 bile alırsın maçı ama gold bandında oynicak adamlar yükselmek istiyolarsa tek girmesinler abi asla. bizim silver arkadaş 4 silver arkadaşıyla giriyordu, çocuklarla oynamayı bıraktı direkt nova 3 oldu sadafasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Mac listesindeki son maclardan rastgele 5 agir skor yapmisin profile baktim 3 tane vac cikt since 2 days lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 ya oyunda rank atlamak cidden çok zor ya. çok dikkatli oynasan bile rank düşüyor sürekli. kafayı yedirtti bana. mesela şeriflerle çift keleşlerle oyuna giriyorum, karşı tarafa keleş 1-2-3 rankli adamlar geliyor. bunlara karşı rahat mücadele ediyorum, hatta birinciliğe yöneldiğim bile oluyor. sonra gidiyorum kendi rankimle (nova 1) public oyuna giriyorum, ya da gold 1-2-3/silver adamlarla oyuna giriyorum, 16-0 yenildiğimiz oluyor, kafamı klavyeye vurmaya başlıyorum. sanırım bunun nedeni, rank sisteminin kötülüğünden kaynaklı. senin kişisel olarak başarından ziyade, win/loss rationa bakıyor. ben bir türlü rank atlayamadığım gibi, her attığı headshot olan adam da rank atlayamıyor, legendary eagle seviyesinde aimi olan adamlarla kapışmak zorunda kalıyorum. bi de şey var tabii. global elite kadar iyi oynayan adam gidiyor smurf hesabı açıyor. ilk 10 maç kurşun bile atmıyor, silver 1 rank alıyor. sonra başlıyor oynamaya, 40 maç sonra kendisine yakışan ranke gelmiş oluyor. böyle adamları da çok gördüm, ki belli oluyor, 50-75h cs saati var, sözde ranki nova 1, ama adam adeta bir get_right... güzel bi klanım vardı aslında nova 4-keleş 2 ratingli, gayet zevkli taktikler yapıyor, kapışmalı maçlar oynuyorduk felan. ama lideri kıl oldu bana herhalde, hiç oyuna çağırmıyor artık. rank o kadar önemli değil aslında benim için, ama yanına gelen oyuncuları etkiliyor. herkesin A'ya gittiği B'nin boş kaldığı, yanından geçen adamı farketmeyen, mouse 1 tuşuna basmaktan aciz adamlarla karşılaşıyorsun. bazen karşı taraf aşırı noob oluyor, bazen senin taraf aşırı noob oluyor, casual community oynayamayacak adamlar competitive giriyor. tl;dr: bundan sonra sadece eren ile oynayacam herhalde, öteki türlü bildiğim şeyleri de kaybediyorum :D mokoko said: abi silver'dan nasıl çıkamıyorsunuz bende onu anlamıyorum. silverdan çıkamamak diye bişi yok. ben silver 2 başladım öyle müthiş oynadığım falanda yok. ama gold 2'ye kadar geldim. oyunun kuralı 5 değilsen girmiceksin abi. çok basit. 5 olucaksın öyle giriceksin. tek başına girerek imkanı ihtimali bile yok yükselmenin. sırf silver için değil bu. ha tabi sen çift keleş, eagle falan bandında olucak adamsındır ozmn 5e 4 bile alırsın maçı ama gold bandında oynicak adamlar yükselmek istiyolarsa tek girmesinler abi asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Oynamamayi da tercih edebilirsin. 1500 oyun olmus steamde ben sqdece cs oynuom mesela ama artik kisacam csden daha hotline miami 2yi bile 1 2 saat oynayabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Bone said: ya oyunda rank atlamak cidden çok zor ya. çok dikkatli oynasan bile rank düşüyor sürekli. kafayı yedirtti bana. mesela şeriflerle çift keleşlerle oyuna giriyorum, karşı tarafa keleş 1-2-3 rankli adamlar geliyor. bunlara karşı rahat mücadele ediyorum, hatta birinciliğe yöneldiğim bile oluyor. sonra gidiyorum kendi rankimle (nova 1) public oyuna giriyorum, ya da gold 1-2-3/silver adamlarla oyuna giriyorum, 16-0 yenildiğimiz oluyor, kafamı klavyeye vurmaya başlıyorum. sanırım bunun nedeni, rank sisteminin kötülüğünden kaynaklı. senin kişisel olarak başarından ziyade, win/loss rationa bakıyor. ben bir türlü rank atlayamadığım gibi, her attığı headshot olan adam da rank atlayamıyor, legendary eagle seviyesinde aimi olan adamlarla kapışmak zorunda kalıyorum. bi de şey var tabii. global elite kadar iyi oynayan adam gidiyor smurf hesabı açıyor. ilk 10 maç kurşun bile atmıyor, silver 1 rank alıyor. sonra başlıyor oynamaya, 40 maç sonra kendisine yakışan ranke gelmiş oluyor. böyle adamları da çok gördüm, ki belli oluyor, 50-75h cs saati var, sözde ranki nova 1, ama adam adeta bir get_right... güzel bi klanım vardı aslında nova 4-keleş 2 ratingli, gayet zevkli taktikler yapıyor, kapışmalı maçlar oynuyorduk felan. ama lideri kıl oldu bana herhalde, hiç oyuna çağırmıyor artık. rank o kadar önemli değil aslında benim için, ama yanına gelen oyuncuları etkiliyor. herkesin A'ya gittiği B'nin boş kaldığı, yanından geçen adamı farketmeyen, mouse 1 tuşuna basmaktan aciz adamlarla karşılaşıyorsun. bazen karşı taraf aşırı noob oluyor, bazen senin taraf aşırı noob oluyor, casual community oynayamayacak adamlar competitive giriyor. tl;dr: bundan sonra sadece eren ile oynayacam herhalde, öteki türlü bildiğim şeyleri de kaybediyorum :D mokoko said: abi silver'dan nasıl çıkamıyorsunuz bende onu anlamıyorum. silverdan çıkamamak diye bişi yok. ben silver 2 başladım öyle müthiş oynadığım falanda yok. ama gold 2'ye kadar geldim. oyunun kuralı 5 değilsen girmiceksin abi. çok basit. 5 olucaksın öyle giriceksin. tek başına girerek imkanı ihtimali bile yok yükselmenin. sırf silver için değil bu. ha tabi sen çift keleş, eagle falan bandında olucak adamsındır ozmn 5e 4 bile alırsın maçı ama gold bandında oynicak adamlar yükselmek istiyolarsa tek girmesinler abi asla. abi olay birazcık laftan anlayan adamlarla oyuna girmekte. yani her oyunda illaki karar verebilecek, insanları yönlendirecek birine ihtiyaç var. tabi bu kararı veren yada taktiği söyleyen 1 kişi olmak zorunda değil tüm maç boyunca. ama bi şekilde bi aksiyon almak gerekiyo. ufakta olsa bi taktik yapmak gerekiyor. tabi bu söylenenleri dinleyen adamlarda lazım. yani olay yine iletişimden geçiyo. biz genelde 5 giriyoruz. 8 9 kişilik bi arkadaş topluluğumuz var cs'te. bu kişilerden bi 5 olup giriyoruz oyuna. yenildiğimiz oyunlarda genelde ya karşıda smurf oluyo yada adam hakkaten bizi overplay ediyo. bunun için illaki smurf olmasıda gerekmez. sonuçta oyun bu. 3 5 hata yaparsın yenilirsin bu da olabilir. bunun dışında oynanan oyunlar zevk vermiyo asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar