S-H Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 kutular 2tl'ye düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bu backalley çook eski haritaydı galiba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 kutu fiyatı düştmesi kötü oldu bide abi 6.5 tl daha verip yeni görev alıyosun güzel droplu için aldım bi tane kutulardan gelen parayla.İlk görevde 20 tane tavuk öldür ahaha millet silver 1 gibi yere bakarak geziyo tavuk arıyoz tavuk kavgası komedi sdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Parayla görev mi satıyorlar o nasıl is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 tek tek değil ya chain halinde geliyor bir sürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 görevi alınca 2 tane veriyo,diğer ikisi parayla 4 tane var toplam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 4 gün sonra yeni görev veriyormuş .. bunların dışında diğer operasyondaki gibi görev vermece olayı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 görevlerden adam gibi bir şey düşüyor mu acaba? tam listesini bulamadım o yüzden almadım daha coin, basilisk aldım m4a1 1 tane çok saçma olmuş %5 life steal, fps mi oynuyoruz mmomu belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 life steal nedir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 haftada 2 görev nedir ya. saçmalık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Lectre said: görevlerden adam gibi bir şey düşüyor mu acaba? tam listesini bulamadım o yüzden almadım daha coin, basilisk aldım m4a1 1 tane çok saçma olmuş %5 life steal, fps mi oynuyoruz mmomu belli değil. life steal derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Ne lifesteali la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 arkadaşlar, silahlara mom kasmak yok, yoksa oynamayız. no mom no invis only hardpro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 asbi chestten ak 47 wasteland düştü 160 liraymış pazarda dskjhbugldsgs. allam çok mutluyum şu an. ilk kez bişey düşürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 abi ne ara ciktida ne ara kutu fiyati dustu bizim sucumuz ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 erken saatlerdeki fiyatı da öyle yüksek değildi eski kutular gibi çünkü görevlerden geliyor herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ahmedinejad said: asbi chestten ak 47 wasteland düştü 160 liraymış pazarda dskjhbugldsgs. allam çok mutluyum şu an. ilk kez bişey düşürdüm. 155'ten koydum, patiden isteyen varsa 120'den veririm. az aşınmış alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 nezaman cikti abi bu. ben dun cs oynadim gorememe sansim yok dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 update'i reddite 7 saat önce yazdıklarını düşünürsek sabah falan çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ahmedinejad said: asbi chestten ak 47 wasteland düştü 160 liraymış pazarda dskjhbugldsgs. allam çok mutluyum şu an. ilk kez bişey düşürdüm. bana shadow of mordor alsana klasjdklsaj (evet çingenlik her türlü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Lectre said: Voys said: selam lamerler, hayatımda 3. kez bi oyuna para verdim ve cs:go'yu almış bulunuyorum. dün biraz acemiydim, oynanabilirlik ve ayrıntılarla uğraştım. bugün ayarlarımı yapıp bi kaç veleti ağlattım. Sonuç : hepiniz ben tek oynayabilecek durumdayım. kot'u yiyen varsa hemen atalım. (kot derken internet kotası) sana ben bile yeterim. appledan sonra forumun en kötüsüyüm bu arada. silverdan çıkamıyorum ama aslinda çift kelesim diyip 1 acc daha alan onla da silver 2 olan adam bana laf mi carpiyor lan ahahahbababhahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bi lifesteal dedim 2 kişi atlamış hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 applev0dka said: Lectre said: Voys said: selam lamerler, hayatımda 3. kez bi oyuna para verdim ve cs:go'yu almış bulunuyorum. dün biraz acemiydim, oynanabilirlik ve ayrıntılarla uğraştım. bugün ayarlarımı yapıp bi kaç veleti ağlattım. Sonuç : hepiniz ben tek oynayabilecek durumdayım. kot'u yiyen varsa hemen atalım. (kot derken internet kotası) sana ben bile yeterim. appledan sonra forumun en kötüsüyüm bu arada. silverdan çıkamıyorum ama aslinda çift kelesim diyip 1 acc daha alan onla da silver 2 olan adam bana laf mi carpiyor lan ahahahbababhahha stalkluyor musun lan beni :D 2. account çok kötü oldu ya tüm maçlar 30+ kill ama 5 loss girdi araya bide tek streak değil win-loss diye gitti onun etkisi var sanırım kötü oldu :P silver 4 oldum geliyorum epıl asd yeni operation almaya değer mi gençler onu diyin siz bana ha bide 5 gün comp banım var, questlerde competetive mecburiyeti var mı yoksa düz casual yapabiliyor muyuz? ona göre şimdi ya da 5 gün sonra alırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ne stalklicam lan sdfs gecen sayfalarda biri yazmisti aklimda kalmış. acele etme gelmek icin sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar