xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 trade contract'ta silahın durumu da contract'takilere göre mi oluyor? hepsi factory new ise çıkan da kesin factory new olur diye bişey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 her seride farklı,asimovların mw ve fnsi yok mesela,veya bazı silahların fnsi çıkmıyo,ama genel olarak mw fn koyarsan misal vulcan fn,cyrex fn cıkabilir,ama önermiyorum abi sokağa atcak paran varsa yap,zaten aşşa yukarı aynı fiyata geliyo. trade ile pazar fiyatından ucuzada alabilirsiniz zaten skinleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 hala favorim budur baska ustune skin tanimam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 m4 basilisk'i yapan adamdan, basilisk geldi bu gelmedi lan. http://i.imgur.com/UoUl20e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 45mb'lık update geldi, cobblestone'nun ırzına geçmişler sdfshs. said: Fixed AWP viewmodel rendering when zoomed. en azından şunu düzeltmişler neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 nükde kenardan yürümeyide fixlemişler kınayf ile strafe jump yapmak gerekiyorü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 nuke oynamayi biraktim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Nuke ben de bayadır oynamıyorum sanırım, şimdi fark ettim. Bu overwatch uygulaması yeni mi başladı, bana mı yeni gelmeye başladı yoksa? İnsanlar doğru düzgün izleyip değerlendiriyor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 nuke en zevkli map. hatta benim en iyi oynadığım map t iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 pahhaha key fiyatları 5.65 tlden 6.20 çıkmış bizemi özel bu kazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 xaty said: Nuke ben de bayadır oynamıyorum sanırım, şimdi fark ettim. Bu overwatch uygulaması yeni mi başladı, bana mı yeni gelmeye başladı yoksa? İnsanlar doğru düzgün izleyip değerlendiriyor mu acaba 100 winden sonra geliyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 GONDARCENGIZ said: pahhaha key fiyatları 5.65 tlden 6.20 çıkmış bizemi özel bu kazık kur yerinde sabit durmuyorsa demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 ekonomi gelişiyo 2.44 tl ne ara oldu lol quicksellerlara item verip key alcaz artık trade yaparken,ne güzel satıyoduk pazarda keyimizi kendimiz alıyoduk vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Aiko said: nuke en zevkli map. hatta benim en iyi oynadığım map t iken. benim T side'ı 2 kill ile bitirip, sonra CT geçinde takımı taşıdığım map ayrıca :D cover açılarını en iyi biz biliriz, entry frag yapamıyorum ama lanet mapde sdafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 her mapte birinciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 dolar artınca steam hesaptaki paranın değeri düşüyor resmen.. boşta bekletmemek lazım parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 şu steamdeki parayı çekebilsek keşke hesaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Hee oldu gaben verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 tatata silver 1 olarak basladigim kariyerimde master guardian seviyesine eristim sdfsdf birakiyorum oyunu burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 karşı tarafın birincisi sizin sonuncudan az vurmuş, nasıl takım gelmiş la öyle asdfafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 şu oyunu bi beceremedim lan yanınıza noob alacak yok mu. arada girip sinirlerinizi yıpratayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 DoruK said: tatata silver 1 olarak basladigim kariyerimde master guardian seviyesine eristim sdfsdf birakiyorum oyunu burada iyi sabretmişsin valla helal. silvera düşenlerin çok azı oyununu geliştirebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 karşıdaki cake bizim cake mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Liebe said: karşı tarafın birincisi sizin sonuncudan az vurmuş, nasıl takım gelmiş la öyle asdfafsdaisin ilginci karsi tarafta 3 cift keles, bi keles bi de nova 4 vardi, bizim tum takim kelesti ben haric dsf yok la bi dakka yanlis oldu, hatirlayamadim simdi. keske rankleri gosterirken alsaymisim ssi dsf neyse. ben haric herkes keles ve cift keles gibiydi solo girdigim oyunda demek istedigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2015 ya abi bu banı direk 1 günden başlatmaları lazım böyle 30 dk 2 saat 12 saat sonra üstüne ohoooo yani 3tür 4v5 oynuyorum lan :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar