Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her seride farklı,asimovların mw ve fnsi yok mesela,veya bazı silahların fnsi çıkmıyo,ama genel olarak mw fn koyarsan misal vulcan fn,cyrex fn cıkabilir,ama önermiyorum abi sokağa atcak paran varsa yap,zaten aşşa yukarı aynı fiyata geliyo. trade ile pazar fiyatından ucuzada alabilirsiniz zaten skinleri
Mesaj tarihi:
Nuke ben de bayadır oynamıyorum sanırım, şimdi fark ettim.

Bu overwatch uygulaması yeni mi başladı, bana mı yeni gelmeye başladı yoksa? İnsanlar doğru düzgün izleyip değerlendiriyor mu acaba
Mesaj tarihi:
xaty said:

Nuke ben de bayadır oynamıyorum sanırım, şimdi fark ettim.

Bu overwatch uygulaması yeni mi başladı, bana mı yeni gelmeye başladı yoksa? İnsanlar doğru düzgün izleyip değerlendiriyor mu acaba

100 winden sonra geliyo sanırım.
Mesaj tarihi:
Aiko said:

nuke en zevkli map. hatta benim en iyi oynadığım map t iken.

benim T side'ı 2 kill ile bitirip, sonra CT geçinde takımı taşıdığım map ayrıca :D cover açılarını en iyi biz biliriz, entry frag yapamıyorum ama lanet mapde sdafas
Mesaj tarihi:
DoruK said:

tatata silver 1 olarak basladigim kariyerimde master guardian seviyesine eristim sdfsdf

birakiyorum oyunu burada

iyi sabretmişsin valla helal. silvera düşenlerin çok azı oyununu geliştirebiliyor
Mesaj tarihi:
Liebe said:

karşı tarafın birincisi sizin sonuncudan az vurmuş, nasıl takım gelmiş la öyle asdfafsda
isin ilginci karsi tarafta 3 cift keles, bi keles bi de nova 4 vardi, bizim tum takim kelesti ben haric dsf

yok la bi dakka yanlis oldu, hatirlayamadim simdi. keske rankleri gosterirken alsaymisim ssi dsf neyse. ben haric herkes keles ve cift keles gibiydi solo girdigim oyunda demek istedigim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...