Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

200 TL civarina aldım bir ucuz ups. modem kasa ve monitor u bagladım. elektrik giderse zaten binanın jeneratorü devreye giriyor. o arada makina reset etmesini engelliyor. ayrıca voltaj dangalanmasına karşı da koruyor. power surge destekli çoklu prizler yeterli degil o işler icin.

ucuz ups ile oyun makinası 20 dk falan dayanır kanımca. 10 dk lik falan kesintilerde sorun olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

200 TL civarina aldım bir ucuz ups. modem kasa ve monitor u bagladım. elektrik giderse zaten binanın jeneratorü devreye giriyor. o arada makina reset etmesini engelliyor. ayrıca voltaj dangalanmasına karşı da koruyor. power surge destekli çoklu prizler yeterli degil o işler icin.

ucuz ups ile oyun makinası 20 dk falan dayanır kanımca. 10 dk lik falan kesintilerde sorun olmaz.

ups var da modem bağlı değil, bilgisayarı kurtarıyoruz, interneti kurtaramıyoruz sdf
Sosyal ağlarda paylaş

her operasyon 3 ay falan sürüyor. operasyonla beraber:
- 5-6 tane oyun ahalisi tarafından seçilen map
- operasyon kutusu
- görevler
geliyor. her görevin belli bi ödül listesi var silah olarak, yapınca onlardan birini veriyor. çoğunlukla çöp oluyor tabi. bana ilk defa 30 liralık bi şey düştü bugün, enteresan bi şekilde.

bu operasyon 10 gün sonra falan biticek yalnız onu söyliyim. alırsan hızlı hızlı yapman gerekir çok zaman almaz ama arada karşına competitive(rekabetçi) görevleri de çıkar. ona göre karar ver.

şu da son operasyonun sayfası http://www.counter-strike.net/operationvanguard/
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

galil dandik silah boş ver sdfs

sattım zaten sonra kutuya gitti asdas.

şans yok abi bende ya, şimdiye kadar 2x chroma 12xphoenix 7x breakout 8xesports açtım hatta fazlasıda vardır, 2 doların üzerinde item düşmedi.

hayır öyle aman aman bir şey istemiyorum adam akıllı bi knife düşse, dandik bi karambit, awp graph + m4 ak ortalama skinlerim olsa hiç heyecan yapmayacam ama işte, bettende kazandımda kazandıklarımın hepsini kaybettim işte, 300 dolar dönmüştür elimde bette aralıklarla.

anlamadım.

2-3 dolarlık itemlerinize talibim, allah akbar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...