Aiko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Nekro said: Abi 1.6 Cs tarihin en basarili versiyonu. 1.5 kotuydu 1.1 > 1.5 > 1.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 xaty said: Scope açıkken mouse hassasiyetini nasıl kullanıyorsunuz, hep aynı kullanıyordum da biraz düşürdüm demin, daha iyi oldu sanki onun ayarı olması lazım ayarlarda komutunu hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 cl_zoom_sensetivity, ilk dürbün cl_zoom_sensetivity2, ikinci dürbün (scout,awp,scar için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 zoom_sensitivity_ratio_mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Aiko said: Nekro said: Abi 1.6 Cs tarihin en basarili versiyonu. 1.5 kotuydu 1.1 > 1.5 > 1.6 beta 6.2, dürbünlü m4a1 > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 6.2 en iyisiydi lan asfjbsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Grafikler öyle abi. Ama oyun mekanigi olarak 1.6 best bence. Walling, awp falan go dan daha iyiydi. Garip gelen şey grenade ler ya kafam kadar hepsi birde sekmiyor go daki gibi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Neredeyse hic fps oynamamis biri olarak buna girsem diyorum. Dovulur muyum? Hic eglenemez miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Eğlenirsin bence, düşük rankde baya komik olayla oluyor ya. Şunu gibi; http://www.youtube.com/watch?v=lxEwFTz7AJ0 Ama 5 girsen tabi daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Esnaf said: 6.2 en iyisiydi lan asfjbsaf bunlarin yasi yetmez bakkal emmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 flaş bombası gelince h tuşuna basınca beyaz ekran gidiyordu asfjagshf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Onu hatirlamiom ben ama surekli yaptigimiz bi exploit, assaultta fb ile catiyi kirip hostagelarin kafasinda ziplaya ziplaya gokyuzune cikmakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 of o hostage exploiti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 -Crawler- said: Eğlenirsin bence, düşük rankde baya komik olayla oluyor ya. Şunu gibi; http://www.youtube.com/watch?v=lxEwFTz7AJ0 Ama 5 girsen tabi daha iyi. şunu yapan en kötü dmg smurfü falandır yalnız. gereksizlik bence. edit: bu arada en iyi 1.5'ti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 I tusuydu o, map özelliklerinin falan olduğu bi yazı çıkıyodu, sonra space tusuyla ekranı flash dahil komple temizliyoduk. Bide flashın dağılan parçaları vardı, 30-60-100 falan vuruyodu, benim bahsettiğim 5.2 sanırım ama. Süre bitince round draw oluyodu CT tarafındaki silencer + dürbünlü m4 yönetiyodu resmen. CT ve T side da 4-3 kırmızı noktalı dürbüne sahip, 200 mermili bi silahtı, B-4-3 öçöçöçööööö N-4 N-3 N-3 N-2 para yetmiyosa N-1 En çokta 3-1 kullanıyoduk http://cs1.gamemodding.net/posts/2013-06/70377600_1371535588_55876788_de_dust20000.jpg Özledim lan o günleri, hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 mp5 niye yok csgo'da anlayabilmiş değilim. zaten sırf o yok diye herkes elinde p90 gibi spastik bi silahla dolanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 ump 45 var işte 25 mermili hs makinesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 diğer hiçbir silah mp5in yerini tutamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 nova 3 oldum heehehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 1.6 oynarken 3'un 3'u vardi, onu alirdim ben hep, neydi ki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 GERGE said: Neredeyse hic fps oynamamis biri olarak buna girsem diyorum. Dovulur muyum? Hic eglenemez miyim? ben zamaninda fena oynamiyordum bunu zamaninda + ortaokul/lise steam indirimiyle alip oyniyim dedim daha adam olduremedim hic bulasma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 1.5 te zıplayınca yavaşlıyo ya beta 7.1 mi ne vardı. karakterlerinde tipi farklıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Casual oynarken rank'e bakiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 casual cok kalabalik ya karambole bi hs yiyip yatiyon, nerden geldigi bile belli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2015 Rasmon said: nova 3 oldum heehehehehehehe silverlarla oynarken rank atlaman pek mümkün değildi zaten. solo mu giriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar