Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 cod da ama hatelenmeyecek şey değil ki yani. cod ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 cod a gelseniz "lan beni kim vurdu" ile geçecek günleriniz o yüzden bu kadar hate aslkdasdasj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 cod silver oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Dworgian said: cod a gelseniz "lan beni kim vurdu" ile geçecek günleriniz o yüzden bu kadar hate aslkdasdasj bu oyunu övecek, oyuncuyu yerecek bir özellik değil. oyunun boktanlıgı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 sana göre abi. edit: evet bilerek yazdım "sana göre" diye bana eğlenceli gelio o hız, aksiyon, sürekli çevreni kollama fln. zevk meselesi tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 söylendi mi bilmiyorum da, görevler niye bu kadar abuk lan? bir-iki görev yapıyorum, "abi sen çok oynadın 2 gün dolaş gel" diyor bana. bu operation pack'ler 1-1.5 ay felan kalmıyor muydu? 2 gün bekleye bekleye görevleri nasıl bitircez? yoksa illa planlıycak mıyız hangi görevlere odaklanmamız gerektiğini vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 silver dream team iş başında var mı gelecek noob :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 +3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Ben rakı içiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 afiyet olsun hani birlikte içicektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Dworgian said: Silphatos said: modern warfarecisin la sen huehueh arkadaş ne cod hater çıktın ya. sıfır gelen adamlara yardım et, ben cod cuyum diye dışla gittim bf4 cü oldum sizin yüzünüzden olm ben gerçek codlara hayatımı adadıydım (cod1-2 yüzünden ilk üniversitemi bitiremedim, true story). 4'ten sonraki halini görmek üzüyor beni, oynayanı ve seveni sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Çocuk oyunu cod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 4 sonrası de 4 sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Codu çok oyna iyi oluyorsun CS 10 yıl oynayan Osman gibi arkadaşlar bile silver olabiliyor sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 cod2'den sonra hiç cod oynamadım lan ben bu konuda tartışmalara katılamayacak kadar cahilim xeske bir tanesini oynasaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Silphatos said: olm ben gerçek codlara hayatımı adadıydım (cod1-2 yüzünden ilk üniversitemi bitiremedim, true story). 4'ten sonraki halini görmek üzüyor beni, oynayanı ve seveni sevmem. kkbb =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Lan cobblestone'da bombanın kurulduktan sonra görülmediği nokta var. sene 2014 nasıl hala böle saçma hatalar yapabiliyorlar -.- http://i.hizliresim.com/A0ZE8r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Rasmon said: afiyet olsun hani birlikte içicektik içelim abi şuan içmem bir daha içmemize engel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ana steam hesabımı açamıyorum :S smurf acc açılıyor. ve smurf acc de ana hhesabım arkadaşım olarak gozukmuyor. forgot my password dedim steam suan çalışmıyor dedi. steam supporta bastım oda disabled dedi ne yapmam lazım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 hack programın seni hacklemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Dworgian said: Silphatos said: olm ben gerçek codlara hayatımı adadıydım (cod1-2 yüzünden ilk üniversitemi bitiremedim, true story). 4'ten sonraki halini görmek üzüyor beni, oynayanı ve seveni sevmem. kkbb =/ :):):) tamam la tamam şunu ekle bi sonraki silver partye seni de dahil ederim http://steamcommunity.com/id/aerthar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 @Aiko bana da oluyor arada o biraz bekle sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 k1nJo said: @Aiko bana da oluyor arada o biraz bekle sadece. inş böyledir bildiğin korkuyorum suan. item'larım sıfırlanmış gözüküyor. steam support su an itibariyle devre dışı diyor. hadi acc gitti diyelim item'lar neyse 10 yıllık hesap oyunlar vs ona yanarım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Xenocide said: Lan cobblestone'da bombanın kurulduktan sonra görülmediği nokta var. sene 2014 nasıl hala böle saçma hatalar yapabiliyorlar -.- http://i.hizliresim.com/A0ZE8r.jpg dust'da B bomb site'da kapağın altına kurunca da görünmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Aiko said: k1nJo said: @Aiko bana da oluyor arada o biraz bekle sadece. inş böyledir bildiğin korkuyorum suan. item'larım sıfırlanmış gözüküyor. steam support su an itibariyle devre dışı diyor. hadi acc gitti diyelim item'lar neyse 10 yıllık hesap oyunlar vs ona yanarım :S bütün itemlerin gider, bana 1 tanecik 0,02 lik bile item hediye etmediğinden lanetim üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar