Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan nova2 oldum diye sevinirken aynı gün içinde nova1e tekrar düştüm mal gibi losestreak yiyerek
fakat azim yaptım durmadım oynadım sabaha kadar ve tekrar nova2yım suan, artık csyi silebilirim

klavye kırdım zaten abv
Mesaj tarihi:
Sixoms said:

ben de 8 competitive win'deyim şu an. en son cs 1.5 oynamıştım ama turnuvalar vs. oynuyodum o dönemde baya. oyunun dinamiklerine yeni alışmaya başladım. aiming ve recoil baya farklı geldi.

10'a tamamlayana kadar bir değişiklik olmazsa büyük ihtimalle gold nova - master guardian II aralığında başlatacak gibi duruyor. bu seviyelerde oynayan varsa eklesin beraber oynayalım.

steam: sixoms

bu mesajın aynısını yaklaşık 2 sene önce fln attım galiba asd
Mesaj tarihi:
evet tek maçmış

kesin bilgi yayalım sdf

Same rule applies for Expired ranks due to inactivity, they will have the same Elo Points as before and only have their displayed Skill Group removed. As soon as they win a single game, they will display the current Skill Group their Elo Ratings is in.
Mesaj tarihi:
Acaba şöyle birşey olabilir mi? Şimdi ben supreme oldum , supreme olduktan sonra 8 win 1 lose 1 draw gibi road to global ken. biranda karşıma inanılmaz supreme ler gelmeye başladı. acaba ranklar kendi içerisinde de bir sıralama var mı? 8 winden sonra 4 lose oldu üstüste. global hayalleri bir süre daha ertelendi.

bi de şunu anladım , havalar çok sıcakken oynayamıyorum :) siberia kulaklık resmen kulaklarımı eritti.
Mesaj tarihi:
Auril said:

evet tek maçmış

kesin bilgi yayalım sdf

Same rule applies for Expired ranks due to inactivity, they will have the same Elo Points as before and only have their displayed Skill Group removed. As soon as they win a single game, they will display the current Skill Group their Elo Ratings is in.

Yüreeme su serptin aro.
Mesaj tarihi:
http://steamcommunity.com/id/vdvdcdsdcfvwef/

reportlayabilir misiniz? :D

(duvarlardan falan öldürmesi, aimlocklar falan.)

edit: steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-ddaCD-ENtkS-G232A-AjVWy-bBnUE bu da maç linki.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...