aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 niye lan whitera kac yasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Ben white-ra değilim abi. Not enough GG, not enough speshul taktix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 olm sana real madrid ol demiyoruz, basaksehir belediye olsan da yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Global olunca spidee'nin bahsettiği Cevo diye bi ayrı 64 bit falan var, oraya geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 xunn said: Pro-gamer olmak için çok yaşlı olmak ne üzücü ya. twitchte soyunup soyunup parayı kırıyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 xunn said: Ben bi 1 ay önce başladım, şu kartal rankıyım adını hatırlayamadım su an. Ortalamanın üstü müyüm? Hiç rank falan da düşmedim daha, sanırım komünitesi baya casual, çünkü inanılmaz bir FPS insanı değilim yani.asiri casual bi community var eu serverlari nasil bilmiyorum ama us serverlarinda gece 1-2 den sonra girince cok kral voicechat donuyor, kafa oyuncularla oynuyoruz hep eglenceli oluyor. arada 1-2 salty tip oluyor ama genelde eglencesine oynuyor herkes. ben de %90 cakirkeyif giriyorum zaten oyunlara oyle zecki cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 totemic said: Lectre said: Cins misin? Turn based oyun mu bu? Silahın iyiyse kill vrrip kötüyse ölecek misin, şu soruyu sormak için çok zorlaman lazım zekanı ama vuramıyorsun demekki? Vuramadın demiş oyun sana hayırdır bilader tavuğuna kışt falan mı dedim bilmeden ne bu sinir? noob sorusu oldugunu soyledım zaten başta ne atarlanıyon? Atarlanan adam da yıllardır nova assfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 sorunu crosshairi küçülterek hallettim. artık aim daha iyi.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 rengini de pembe yap daha iyi görürsün cl_crosshaircolor 5 cl_crosshaircolor_b 250 cl_crosshaircolor_g 50 cl_crosshaircolor_r 250 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 xunn said: Ben bi 1 ay önce başladım, şu kartal rankıyım adını hatırlayamadım su an. Ortalamanın üstü müyüm? Hiç rank falan da düşmedim daha, sanırım komünitesi baya casual, çünkü inanılmaz bir FPS insanı değilim yani. yuh, 300 saat gametime var keleşe geçmedim daha. nöronlarına işeyim afedersin kıskandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 3. smurf hesabımı rank 3 yapana 2 rütbe boostlama garantisi veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 abi benimde derdim büyük o konuda. boşta kaldığımda açıp dm falan atıyorum alt acc'la ama yok yani hala daha 2 level olucam. acayip zorlaştırmışlar lvl işini. sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 aslında 2 mission yapınca level 3 oluyosun ama 16,5 tl vermeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Civcivhead said: xunn said: Ben bi 1 ay önce başladım, şu kartal rankıyım adını hatırlayamadım su an. Ortalamanın üstü müyüm? Hiç rank falan da düşmedim daha, sanırım komünitesi baya casual, çünkü inanılmaz bir FPS insanı değilim yani. yuh, 300 saat gametime var keleşe geçmedim daha. nöronlarına işeyim afedersin kıskandım. Abi winlerimi Ruslara karşı politik davranıp takımı sakin tutarak kazanıyorum. Gerçek skill. Ve karşı takımda türk varsa direkt sinirlendiriyorum. Kürt falan diyorum, ırkçı oldukları için bi kafayı yiyolar. Kazanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 adam işi çözmüş. public oynarken takım arkadaşın trollse asla damarına basmıycaksın. Bir iki kill alınca "helal" çekiceksin. Güzel hareketlerini takdirsiz bırakmıycaksın. Sonra toplarlıyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 totemic said: tamam lan vurmayın artık öldüm.. bir suredir hareketsiz ve comelmis durmuyorsan (ki ozaman bile silahina gore ilk 1-3 arasi mermi direk cross ortasina gidiyor), normalde tam crosshair ustune gitmiyor mermiler. Sacilma (recoil) var. Ates ettikce ya da kipirdadikca artiyor. Ondan vuramiyorsun ama o seni vuruyor. Zamanla alisirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Tori said: This screen perfectly summarizes the average ben sizi iki adet p90 ci LE oyuncu ile tanistirayim. Baska hic bir silah almazlar. P90 noob laflarini yedirirler adama. Birincilikten inmiyorlar ikiside. Ustelik bir tanesi hatun. 20 fps lik makina ile ace ler diziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ben seni lectreyle tanıştırıyım bir senedir silver. edit: silver-dı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Silver değilim ben. Ayrıca namessarın dediği p90cılardan biriyle oynamıştık fena değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 karşımdaki beni p90la öldürünce maymun diyorum,ben öldürünce hayat acımasız diyorum kendime fsd,rezalet bi silah 64tickde pingi düşük olan ağzına sıçıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Namessar said: Tori said: This screen perfectly summarizes the average ben sizi iki adet p90 ci LE oyuncu ile tanistirayim. Baska hic bir silah almazlar. P90 noob laflarini yedirirler adama. Birincilikten inmiyorlar ikiside. Ustelik bir tanesi hatun. 20 fps lik makina ile ace ler diziyor. diğeri amca mı? Edit: LE demişsin pardön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 yakından p90 iyi de mid-long range te cop oluyor. ninja gibi hoplaya ziplaya head atiyorsun. 50 mermiyi de durmadan spray atmasi inanilmaz kolay ve bunu durmadan strafe yaparken de yapabiliyorsun. O yuzden noob silahi deniyor zaten. Kotu oldugundan degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 sipeyskeyk said: Namessar said: Tori said: This screen perfectly summarizes the average ben sizi iki adet p90 ci LE oyuncu ile tanistirayim. Baska hic bir silah almazlar. P90 noob laflarini yedirirler adama. Birincilikten inmiyorlar ikiside. Ustelik bir tanesi hatun. 20 fps lik makina ile ace ler diziyor. diğeri amca mı? Edit: LE demişsin pardön evet amca. Amca 2-3 haftadir LE bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 le yeni nova, onun için p90 normal durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 p90 ve sadece dust 2 oynayarak global elite olanlar klübü diye clan kurun siz, turnuvalara katılırsınz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar