k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 rank falan kalmadı abi ne diyorsunuz. yalan o işler artık adamlar içine etti düzenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 paralel cs yi temizlediler oh oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 benim bacımı türbanlı diye şerif yapmıyorlardı!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 silver teroristimin üstüne ct base de deri panatollarla acaip hayvan gibi şiyapiyolardı afedersin oh güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 silver gibi oynayan supreme'ler var oyunda.millet para ile boostlatıyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 abi öyle insanları asla anlayamıyorum. amaç ne ego mu ? maphack için de aynısı dotada falan, ne anlıyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 genetik yavşak olma durumu. ego falan her şey dahil içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 hatta yavuşak diyince daha bir hoş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 DarKRideR said: nobu kes yeni mi oldun lan, ben bile şerifim lan http://i.hizliresim.com/yM7MGn.jpg üstelik yarı maç plx bir yarı da ben koyayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ulan eski silverlar bile keleş olmuş, ben halen eski keleş rankime bile dönemedim. siliyorum oyunu gg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 dün gece bir maca girdik iki kişi. Sinirden kendimi silkecektim. amk rusu b tutuyor. bir ses duysun flash gelsin mermi sıkmadan terkediyor site i. 5 terror girmis site a bomba kuruyor, b geliyorlar diyor. novalar lem supreme olmus yazik. 5 kisi olmadan giren kafami seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 spo khazadum said: DarKRideR said: nobu kes yeni mi oldun lan, ben bile şerifim lan http://i.hizliresim.com/yM7MGn.jpg üstelik yarı maç plx bir yarı da ben koyayım :D sen bir kere türkçe oynuyorsun sayılmaz sdasfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 k1nJo said: benjani said: cs3.senoyna.com dayız, bazıları cs1.sanane.com da takılıyor. oha senoyna serverları açık mıymış hala, birkaç ay önce aklıma gelmişti de internet sitelerine bakıyım demiştim kapanmış görünce komple bıraktılar herhalde diye düşündüm. bi ara bakıyım da belki birkaç tanıdık insan görürüm. ty. abi buna niye kimse gülmemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 http://i.imgur.com/zg0qpOI.gif Keşke olsa, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 applev0dka said: ya benim söyle bir olayım var. çift keleştim, operation geldi, aiko noobu ve benim silver ev arkadaslarım yüzünden taaaa nova 3 e dustum, sonra geri tırmandım :D selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 sipeyskeyk said: k1nJo said: benjani said: cs3.senoyna.com dayız, bazıları cs1.sanane.com da takılıyor. oha senoyna serverları açık mıymış hala, birkaç ay önce aklıma gelmişti de internet sitelerine bakıyım demiştim kapanmış görünce komple bıraktılar herhalde diye düşündüm. bi ara bakıyım da belki birkaç tanıdık insan görürüm. ty. abi buna niye kimse gülmemiş? oha lan yalnız geyik falan bi yana da bu ocak ayına kadar açıkmış senoyna merak edip şimdi baktım da sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Aiko said: applev0dka said: ya benim söyle bir olayım var. çift keleştim, operation geldi, aiko noobu ve benim silver ev arkadaslarım yüzünden taaaa nova 3 e dustum, sonra geri tırmandım :D selam naber bebeyimss. özledim senle oynamayı ya, girelim bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Flassh said: eco roundda silah alan genelde ben oluyorum çünkü dotadan alıskanlık oyun baslar baslamaz anıdna itemleri cekiyorum herifler eco meco diyene kadar. o konuda benim hızıma yetişmekte yavaş kalıyoralr geç söyluyorlar eco diye hhehe. önceden söyledikleri zaman uymaya calısıyorum tabi gerçi genelde o roundlarda zaten para olmadı için en fazla armor bomba falan alıyorum gidip rifle cekmiyorum tabi ki öyle taktikli maktikli takıma çok nadir denk geliyorum zaten. bırak ekoyu nereye gitcekleri bile söylemıyorlar. söyledikleri zamanda rusca oluyor :( silver elite e düştüm Q_Q yuh! arkadas scoreboard a bakiyoruz once, bir hesap yapiyoruz ve almiyoruz. bosa cildirmiyor musum ben ya : d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 olm ben 1 hafta önce başladım bi zahmet alayım yeni öğreniyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 hayatımın en uzun cs maçı 2 saate yakın sürdü galiba asdsad https://play.esea.net/index.php?s=stats&d=match&id=5060890 http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/446203775164492563/AAB0C35761847ACC94F4A66A26F3FFED24FC4209/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Gecirmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 döndüm ben csye pc tamamdır ^^ rank muhabbeti çıkmış onu 3 yapayım az alışayım yarın gelirim yanınıza özledim ya ahah ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 biz de özledik ama silver gameler bitti herkes nova oldu ya :( :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Silphatos said: Gecirmisler aldık la o maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 sorun değil monitörü hallettim eskisinden daha iyi gelirim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar