Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün gece bir maca girdik iki kişi. Sinirden kendimi silkecektim. amk rusu b tutuyor. bir ses duysun flash gelsin mermi sıkmadan terkediyor site i. 5 terror girmis site a bomba kuruyor, b geliyorlar diyor.

novalar lem supreme olmus yazik. 5 kisi olmadan giren kafami seveyim.
Mesaj tarihi:

spo

khazadum said:

DarKRideR said:

nobu kes yeni mi oldun lan, ben bile şerifim lan

http://i.hizliresim.com/yM7MGn.jpg

üstelik yarı maç plx

bir yarı da ben koyayım :D

sen bir kere türkçe oynuyorsun sayılmaz sdasfsaf
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

benjani said:

cs3.senoyna.com dayız, bazıları cs1.sanane.com da takılıyor.

oha senoyna serverları açık mıymış hala, birkaç ay önce aklıma gelmişti de internet sitelerine bakıyım demiştim kapanmış görünce komple bıraktılar herhalde diye düşündüm.
bi ara bakıyım da belki birkaç tanıdık insan görürüm. ty.
abi buna niye kimse gülmemiş?
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

ya benim söyle bir olayım var.

çift keleştim, operation geldi, aiko noobu ve benim silver ev arkadaslarım yüzünden taaaa nova 3 e dustum, sonra geri tırmandım :D

selam
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

k1nJo said:

benjani said:

cs3.senoyna.com dayız, bazıları cs1.sanane.com da takılıyor.

oha senoyna serverları açık mıymış hala, birkaç ay önce aklıma gelmişti de internet sitelerine bakıyım demiştim kapanmış görünce komple bıraktılar herhalde diye düşündüm.
bi ara bakıyım da belki birkaç tanıdık insan görürüm. ty.
abi buna niye kimse gülmemiş?

oha lan yalnız geyik falan bi yana da bu ocak ayına kadar açıkmış senoyna merak edip şimdi baktım da sdfdsfs
Mesaj tarihi:
Aiko said:

applev0dka said:

ya benim söyle bir olayım var.

çift keleştim, operation geldi, aiko noobu ve benim silver ev arkadaslarım yüzünden taaaa nova 3 e dustum, sonra geri tırmandım :D

selam

naber bebeyimss.

özledim senle oynamayı ya, girelim bir ara
Mesaj tarihi:
Flassh said:

eco roundda silah alan genelde ben oluyorum çünkü dotadan alıskanlık oyun baslar baslamaz anıdna itemleri cekiyorum herifler eco meco diyene kadar. o konuda benim hızıma yetişmekte yavaş kalıyoralr geç söyluyorlar eco diye hhehe. önceden söyledikleri zaman uymaya calısıyorum tabi

gerçi genelde o roundlarda zaten para olmadı için en fazla armor bomba falan alıyorum gidip rifle cekmiyorum tabi ki

öyle taktikli maktikli takıma çok nadir denk geliyorum zaten. bırak ekoyu nereye gitcekleri bile söylemıyorlar. söyledikleri zamanda rusca oluyor :(
silver elite e düştüm Q_Q

yuh!

arkadas scoreboard a bakiyoruz once, bir hesap yapiyoruz ve almiyoruz. bosa cildirmiyor musum ben ya : d
Mesaj tarihi:
hayatımın en uzun cs maçı 2 saate yakın sürdü galiba asdsad

https://play.esea.net/index.php?s=stats&d=match&id=5060890

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/446203775164492563/AAB0C35761847ACC94F4A66A26F3FFED24FC4209/
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...