Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 dünya da karambit çıkar ama tr de butterfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 m9 bayonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 ahah aslında flip knife da baya ünlü türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Flip in animasyon cok kotu. Buldigin sustali gibi cikarip tustan acsa baya tutar, fiyati 3 kat artar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 karambit cok iyiydi ya, satmayaydım iyiydi =P ama 350$ nedir abi, gerizekalı mı bu insanlar diyesin geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 GONDARCENGIZ said: ağlama lectre bak şu kızı izle silver elite hatun,bişeyler öğren sonra novaları izlersin http://www.twitch.tv/shephyra dsfgsdgsfdhdf olm bakın 2 kere açıklamayacağım. monitörüm küçük aushdas cidden mesela infernoda libraryden balkondaki adamı göremediğinizi düşünün. ulan size dodgelamak için pitten a'yı göremediğinizi demiyorum bak dust oynuyorsun diyorsunuz sonra asdas. ve hani şey doğrudur rushlıyorum vs ama cidden silver oyunlarını görmeniz lazım. hayır en son sizle oyuna girdik son 2-3 aynı killdeydik hiçte arada sırıtmadım, eyv. lieben kadar falan oynayamıyorum ama kötü değilim lan ben asuodhas neyse az kaldı novaya, nova olunca oyun düzenim az daha oturur sakin oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 DarKRideR said: ben bile 17 kompetif vin ile gold nova'ya yeni düştüm lan, adam bu kadar konuşuyor ben de LECTRE MASTER'DAN DERS Mİ ALSAM diyordum. piii seni kırırım. ağzuna vurrum. gelin 1vs1 dersinizi vereyim aushjda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 maç atacağınızda haber versenize ben de geleyim. hatta düzenli oynadığınız bi yer varsa ip verin oraya gireyim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 beni de alın lan. silver 2 becerilerimle önden gider ölürüm düşmanların konum bilgilerini öğrenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 ░░░░░▐▀█▀▌░░░░▀█▄░░░ ░░░░░▐█▄█▌░░░░░░▀█▄░░ ░░░░░░▀▄▀░░░▄▄▄▄▄▀▀░░ ░░░░▄▄▄██▀▀▀▀░░░░░░░ ░░░█▀▄▄▄█░▀▀░░ ░░░▌░▄▄▄▐▌▀▀▀░░ THIS IS BOB ▄░▐░░░▄▄░█░▀▀ ░░ ▀█▌░░░▄░▀█▀░▀ ░░ COPY AND PASTE HIM ░░░░░░░▄▄▐▌▄▄░░░ SO HE CAN TAKE ░░░░░░░▀███▀█░▄░░ OVER STEAM ░░░░░░▐▌▀▄▀▄▀▐▄░░ AND THAT WILL TELL VALVE ░░░░░░▐▀░░░░░░▐▌░░ TO GIVE US HALF LIFE 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=puu6aIIg-1U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Lectre said: GONDARCENGIZ said: ağlama lectre bak şu kızı izle silver elite hatun,bişeyler öğren sonra novaları izlersin http://www.twitch.tv/shephyra dsfgsdgsfdhdf olm bakın 2 kere açıklamayacağım. monitörüm küçük aushdas cidden mesela infernoda libraryden balkondaki adamı göremediğinizi düşünün. ulan size dodgelamak için pitten a'yı göremediğinizi demiyorum bak dust oynuyorsun diyorsunuz sonra asdas. ve hani şey doğrudur rushlıyorum vs ama cidden silver oyunlarını görmeniz lazım. hayır en son sizle oyuna girdik son 2-3 aynı killdeydik hiçte arada sırıtmadım, eyv. lieben kadar falan oynayamıyorum ama kötü değilim lan ben asuodhas neyse az kaldı novaya, nova olunca oyun düzenim az daha oturur sakin oynarım. ekran satim mi sana klasjdklasj samsung 22" 226bw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 geçen liybelerle oynayınca çok da güzel frag aldım ama bir daha selam veren olmadı. niye böylesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=334735317 şunu oylayın ya, çıkarsa direkt alacağım asfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 DarKRideR said: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=334735317 şunu oylayın ya, çıkarsa direkt alacağım asfsda eklemezler. niye güzel skin/sticker eklesinler? zilyon tane m4a1/ak47 skini var adamların ekledikleri şeylere bak ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 ne gereksiz çıkış olmuş b rush gibi esprili şeyleri eklediler zaten bundan önce de t on cat var ct in banana var vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 BU DA OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 şu mission reset timeri bi anlatsanıza. haftada 2den ötesini anlamadım. dördü de var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 4günde bir her biri açılıyor. Her paket için 4 gün cd var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bu akşam klasik maplerde comp atan olursa çağırsa ya beni bi. yeni pc ile denemek istiyorum durumum nedir diye. bir kaç gün daha cs:go oynamazsam iyice cod a alışıp cs'de silver 1 e fln düşücem zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 gel oynayalım beraber, gold nova'dan silver'a düşme isteğim var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 bugün master piece'in olduğu kutudan drop düşen bir görev yaptım. Tabii ki kutunun en değersiz silahını verdi ödül olarak, Master Piece mi verecekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Bone said: gel oynayalım beraber, gold nova'dan silver'a düşme isteğim var :D ben de yeni maplerde oynarsam nova 2 den silver a düşerim diye tırsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 KQLY VAC BAN YEMİŞ ASASDASASASASDAS http://www.youtube.com/watch?v=GMKnEalbqvU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar