xunn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Boşver abi on numara meme işte, yardır, shitposta devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 gider burger king'e,kfc'ye 1 kişi siktiri boktan ne oldugu belli olmayan bir ögünlük menüye 25 lira verir.. Herifler orda oyun yapar bi ömür geberene kadar oynarsın 125 tl ister.. Hmm Bu fiyatları haketmiyor.. Lan adamlar oyun yapıyo olm.. çiziyolar, boyuyolar kodluyolar, server falan acıyolar oynuyosun orda.. başına bi iş gelse support veriyolar, güncelleme cıkartıyolar zart zurt.. 125 tl nedir lan. bi düşünün yani nedir. Overwatch = 6 tane Burgerking menüsü kardeşim.. tamam aglama 10 tane burgerking menüsü. menü 13.99 falan dicekler. yani kısacası bu fiyatı etmezciler.. Traşı kesin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 overwatch karın doyurmuyor gardaş. Zaten 60 euro etmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 kfc mönüsü 25 tl etmez arkadaşlar. çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 müthiş mantıklı bi argüman geldi.. overwatch karın doyurmuyormuş..teşekkürler barbu. ben kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 burger king menüyle kıyaslamıyoruz, benzerleriyle kıyaslıyoruz. tf2 bedava, tf2,5 40€. $ değil bu arada, storefront bize €. ha kişiye göre değeri değişir tabii, ben de 3ds oyununa overwatch parası verdim daha geçen ay. gene vereceğim. çizilen grafiğe göre vereceksek gene etmez, aynı paraya çok daha iyi grafikli oyun dolu. ha öte yandan gameplay ve gameplay sistemleri "ya hakkaten delidolu keyifle oynanır" dedirtseydi gene verirdim sorun değil. ama oyunda bayağı delirten kısımlar vardı betada ve bug değil feature. f2p olsa buradan arkadaş kitlesiyle 1-2 hafta oynar geçerdim ama para verip de sonra oyun içinde dövünesim yok şu niye şöyle, bu niye böyle diye. bazısını yazdım zaten, alanlar da "adamlar bilerek öyle yapıyor" dedi, demek ki beni hedeflememişler. sorun değil ama istedikleri fiyatı da vermem durum böyleyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 bastion için SAM skini yapcakmış abi blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 tf2 bedava degildi samcigim.ilk cıktıgında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 almassanız almayın bıdıbıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 olm oyunu blizzden daha ucuza nasıl satabiliyorlar benim kafam orayı almıyor ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Eternal said: tf2 bedava degildi samcigim.ilk cıktıgında.. öte yandan hl2, expansionları, portal'ı da içeren bir bundle içindeydi benzer fiyata ve 9 yıl önceydi bu. 2016'ya geliyoruz, en son ut bile bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 he bide benim burger king menüsünden örnek vermemin sebebi.. hayatındaki herşeyi ederine uygun mu acaba diye soruşturuyomusunuz demek istememdi. yoksa oyunla yemegi karsılastırmıyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Sam said: Eternal said: tf2 bedava degildi samcigim.ilk cıktıgında.. öte yandan hl2, expansionları, portal'ı da içeren bir bundle içindeydi benzer fiyata ve 9 yıl önceydi bu. 2016'ya geliyoruz, en son ut bile bedava. o bundle'ı 50 liraya aldığımı hatırlıyorum. o zaman ki paraya göre bile ucuzdu lan 50 liraya okadar şey. valve <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 abi 1972'de çıkan halklife ve diger oyunları 50 lira bundle yapılmış bi paketin içinde aldıysanız kusura bakmayında PAHALIYMIŞ sdfhssdf 3-4 $ belki verilebilirmiş o dönemlerde bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 half life bundle 50 liraya cıktıgında hepimiz sevincten ağladık o kadar ucuzdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 samaella said: olm oyunu blizzden daha ucuza nasıl satabiliyorlar benim kafam orayı almıyor ya :D Şuna ben de anlam veremiyorum. Kesin şirketler içi bi şeyler dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Cuce said: geyik yapyıoruz oyun 40 dolar battlnette, premiumu 60. etrafta daha ucuza bulabiliyosun premiumunu, hatta etrafta premiumunu nerdeyse 40 dolar altına bluyosun eyv abi, saf saf okuyorum ne yazıyor adamlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 bilizort sc2 & d3 & expansion'ları + ow paket yapıp 50₺'ya verse orange box değerine ancak yaklaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Eternal said: gider burger king'e,kfc'ye 1 kişi siktiri boktan ne oldugu belli olmayan bir ögünlük menüye 25 lira verir.. Herifler orda oyun yapar bi ömür geberene kadar oynarsın 125 tl ister.. Hmm Bu fiyatları haketmiyor.. Lan adamlar oyun yapıyo olm.. çiziyolar, boyuyolar kodluyolar, server falan acıyolar oynuyosun orda.. başına bi iş gelse support veriyolar, güncelleme cıkartıyolar zart zurt.. 125 tl nedir lan. bi düşünün yani nedir. Overwatch = 6 tane Burgerking menüsü kardeşim.. tamam aglama 10 tane burgerking menüsü. menü 13.99 falan dicekler. yani kısacası bu fiyatı etmezciler.. Traşı kesin abi. güzel kıyas kardeş gram kokain / overwatch kıyaslaması da yapar mısın ona göre minimum fiyata maksimum eglence hangisi ise ona yönelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Eternal said: hayatındaki herşeyi ederine uygun mu acaba diye soruşturuyomusunuz demek istememdi. Soruşturuyorum tabi para kolay kazanılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Eternal said: gider burger king'e,kfc'ye 1 kişi siktiri boktan ne oldugu belli olmayan bir ögünlük menüye 25 lira verir.. Herifler orda oyun yapar bi ömür geberene kadar oynarsın 125 tl ister.. Hmm Bu fiyatları haketmiyor.. Lan adamlar oyun yapıyo olm.. çiziyolar, boyuyolar kodluyolar, server falan acıyolar oynuyosun orda.. başına bi iş gelse support veriyolar, güncelleme cıkartıyolar zart zurt.. 125 tl nedir lan. bi düşünün yani nedir. Overwatch = 6 tane Burgerking menüsü kardeşim.. tamam aglama 10 tane burgerking menüsü. menü 13.99 falan dicekler. yani kısacası bu fiyatı etmezciler.. Traşı kesin abi. abi bizim bu mantıkla hayatta hiçbişey yapmayıp sadece oyun almamız lazım. Dışarda 1 gece eğlenmeye çıksan 200 tl para harcıcan. Halbuki overwatch alsan 130 tl, en az 1 ay eğlence. 70 tl de cebinde kalır. onla da hearthstone pack alırız. arkadaşlarınla evde rakı iççen, mezeydi rakıydı şalgamdı derken gitti 100 tl. halbuki 100 daha koyar battlefield 1 alırım üüüf en az 3 aylık eğlence. sinemaya gidip 2 saatine 20 tl vereceğine, cs:go al 20 tl'ye aylarca oyna napcan. salak salak gidip kahve falan içiyosunuz. bugüne bugün 1 kahve almak en az 10 tl. 3 kahve fiyatına mmo subscriptionu çıkıyor. kahve iççeğine mmo'ya başla abi. hele tatil falan. salak mısınız olum yurtiçi tatil desen bugüne bugün en az 700-1000 arası para harcıyon oha. 1000 tl'ye Train Simulator Full Pack alırım ımmmhh edit: yanlışlıkla flash'in quote'lu postunu quotelamışım sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 veya tf2, atlas gibi beleş oyunları oynarım param hep cebimde kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 oyna abi tf 2 kim oynama diyo ki sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Xenocide said: abi bizim bu mantıkla hayatta hiçbişey yapmayıp sadece oyun almamız lazım. Dışarda 1 gece eğlenmeye çıksan 200 tl para harcıcan. Halbuki overwatch alsan 130 tl, en az 1 ay eğlence. 70 tl de cebinde kalır. onla da hearthstone pack alırız. arkadaşlarınla evde rakı iççen, mezeydi rakıydı şalgamdı derken gitti 100 tl. halbuki 100 daha koyar battlefield 1 alırım üüüf en az 3 aylık eğlence. sinemaya gidip 2 saatine 20 tl vereceğine, cs:go al 20 tl'ye aylarca oyna napcan. salak salak gidip kahve falan içiyosunuz. bugüne bugün 1 kahve almak en az 10 tl. 3 kahve fiyatına mmo subscriptionu çıkıyor. kahve iççeğine mmo'ya başla abi. hele tatil falan. salak mısınız olum yurtiçi tatil desen bugüne bugün en az 700-1000 arası para harcıyon oha. 1000 tl'ye Train Simulator Full Pack alırım ımmmhh edit: yanlışlıkla flash'in quote'lu postunu quotelamışım sori. Yanlış hiçbirşey yok o sarcastic önermelerde. Oyun her zaman kahveden yemketen daha cok para ayrılmayı hakeden birşey. Pilav kurufasulye yersin 3 ay BF atarsın önermesi çok dogru ve eskiden fakir oldugum dönemde yaptıgım birşey dfgdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Eternal said: kfc siktiri boktan menü Sensin sktiriboktan pls. O mönüyü üretmek için tavuğu alıyorlar yetiştiriyorlar kesiyorlar yumurtaya una sosa bulayıp terbiye ediyorlar donduruyorlar depoluyorlar sevk ediyorlar pişirip tepsimize kadar hem de patates kızartması ve GRAVY ile birlikte servis ediyorlar zart zurt. 20,5 tl nedir lan? Bi düşün yani nedir. Overwatch = 60 avro = 205 lira. Tam 10 tane kemiksiz mönü yapıyor. 10. On. ON Bu da 60 crispy strips (tercihen acılı), 60 hot shots, 10 dandik KFC patatesi, 10 biscuit ve 10 GRAVY eder. Nasıl bi insan bu onlu lezzet orgazmını gelip geçici bi blizzard mobasıyla karşılaştırabilir.. yani kısacası bu fiyat ederciler.. Traşı kesin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar