Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

barbu said:

arkadaştan aldım key. girdim azcık. en sevdiğim sanırım tracer.

Üstüne bir de skin çıktı. SS alamadım kendi oyunumdan ama şu resimdekinden işte.

Ultraviolet skin

http://8gmwp015fo-flywheel.netdna-ssl.com/wp-content/uploads/sites/10/2016/02/Tracer-Ultraviolet.jpg

Duracak mı release olduğunda hesaplar?

kendi kendime cevaplayayim. wipe geliyor releasede. gitti gül gibi skin.

bok gibi skin abi :/
hiç beğenmedim tracerin tüm havası gitmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır abi post da su yani sildigi.

said:
"Ya duyan da global elite sanacak duyan, kes lütfen."

Burada silecek ne buldun abi?

said:
"Abi banter kaldıramıyorsan iddaalı seyler yazmayacaksın yani.

Yok öyle "oynayamayan edemeyen" falan. Kendimizi kandırmayalım koca forumda elle tutulur 4-5 tryhard ya vardır ya yoktur sen de bunlardan biri değilsin.

Hem CS övücen daha zor diye ama kendin kötü oynayacaksın.

Yok öyle, gelişine vururum valla kusura bakma. Bak biz de Starcraft övüyoruz gece gündüz(kötü olsak da) ama gidip insanlara CS BEYNİ ÇALIŞMAYANLARIN TWITCH REFLEX OYUNU, PLEBLER demiyoruz.

Bi dakka diyoruz da, sonra cevap gelince silmiyoruz yani dfg."

Böyle senin edepsiz hareketine verebileceğim en yumusak postu silmiceksin abi.

Nasıl seni mod yapmışlar buna akıl sır erdiremedim. Başka autism/asperger arasında sıkısıp kalmış adam mı yok? Bana verin abi sunun modlugunu, hem daha iyi CS oynuyorum hem de böyle mesaj ucurmuyorum işime gelmeyince.

Sen benim gayet normal mesajımı sileceksin ardarda, ben de ha ok dicem? Nick'in yanında balon mu var düdük?

Tey allahım ya.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Benim en yakın arkadaşım da slip gibi. Ne oldu, nerede bir şeyler ters gitti bilmiyorum ama adam cs dışında bir şey oynasa zevk alamıyor. Zevk alıyor aslında ama gag refleksi gibi cs e geri girmesi gerektiğini falan hissediyor. Wowcuların vanilla sendromu gibi veya fps i uo ile kıyaslayan kesim gibi ehu ehu ehu.

ya akşam gelince pcyi açıp diyorum hadi bi sp oyuna başlayayım ya da random başka bi online oyun. Steamdb'den roll atıyorum hesaptaki 2500 oyun arasından 3 5 kere de ilginç bir şey geliyor zaten, steam'i açıp libraryden tam tıklayacam amaaaaan diyip csgoyu açıyorum. 3 yıldır neredeyse tüm AAA oyunları kaçırdım, hesapta var çoğu alıyorum mal gibi ama oynayamıyorum asd

yalnız volvo matchmaking community olarak ne kadar leş olsa da, fpsde bir ilk yaptı adamlar. 1.6 veya source'daki gibi sadece pub serverlar olsa csgo'yu da betada 10 saat oynayıp bitti diye silerdim ama 1 tıkla 10snde 5v5 comp maç ayarlama olayı çok büyük rahatlık. bu overwatchde de rank mank bir şey olacak herhalde quickplay dışında, o da götürür.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

gereksiz uzatıyorsun xunn. gleoddyn'e söylediğim lafı üstüne mi alındın bilmiyorum ama kişisel tartışmaya çeviriyorsun olayı, o yüzden sildim.

kimsenin fps oyunlarındaki yeteneğine laf etmedim, atlayıp çıkıp "sen sanki global elite oldun da..." gibi hakaretlere başladın. cs'de global elite olunca konuşma hakkı doğuyormuş gibi tuhaf bir fallacy'e başvuruyorsun. cs'deki rank sistemi oyuncunun yeteneğini mutlak olarak yansıtan bir sistem değil. global elitelerden iyi oynayan nova, novalardan kötü oynayan global elite çok gördüm. kaldı ki şu bölümde konuşmak için csgo'da global elite olma şartı felan aramıyoruz.

onu da geçtim, bahsettiğim mevzu csgo'yla sınırlı değil, her fps dahil. normalde fps'ye elini sürmeyen ama "sırf blizzard yaptı" diye bu oyuna başlayan kişiler tanıyorum. gleoddyn'ün "körler sağırlar birbirlerini ağırlar" lafınaydı o sözüm.

daha fazla uzattıkça kişisel tartışmada tutacaksın işi, topiğe bir faydası yok benim global elite olup olmadığım. flaming için yazdıklarını düşün. banter istiyorsan çağırırsın overwatch oynarız dedim, ötesi de ilgilendirmiyor beni.

Abi ben yanlıs anlamıs olabilirim, gereksiz cıkısmıs da olabilirim. Sen beni uyarabilirsin, benim tartısabilirsin, bana yardırabilirsin bunların hepsi okey kardeşim. Ama sen benim hiçbir kural dısına cıkmayan mesajımı keyfi silemezsin arkadaş. 5 kere banlandım olm ben, biliyorum neyin silineceğini neyin silinmeyeceğini.

Hayır bir de hiç oyun oynamamışız gibi beraber böyle samimiyetsiz bir hareket. Hergün steam invite atıyosun lan CS atmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

500 yıl olmuştur herhalde foruma yazmayalı, overwatch bahanemiz olsun.

4-5 kişi oynuyoruz open betada, oyun çıkınca belki 1-2 kişi daha eklenmiş olur aramıza ama herkes işinde gücünde ve seyahat eden insanlar olduğu için çok rahat kendi grubumuzla oynayamayacağız gibi duruyor.
girdim pati ow community varmıdır bakayım diye ama kapışmalar başlamış bile sanırım :)
eski mesajlarda discorda girin gibi bişiler yazılmış ama ben discord neyin bilmiyor, ben var mumble. forumdan mendoza da bizimle birlikte oynuyor.
battletag: tahrikmotoru#2723
ingame voice chat işimizi görür yada biz arada sizin mumblea damlarız derseniz ekleyin.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Abi ben yanlıs anlamıs olabilirim, gereksiz cıkısmıs da olabilirim. Sen beni uyarabilirsin, benim tartısabilirsin, bana yardırabilirsin bunların hepsi okey kardeşim. Ama sen benim hiçbir kural dısına cıkmayan mesajımı keyfi silemezsin arkadaş. 5 kere banlandım olm ben, biliyorum neyin silineceğini neyin silinmeyeceğini.

Hayır bir de hiç oyun oynamamışız gibi beraber böyle samimiyetsiz bir hareket. Hergün steam invite atıyosun lan CS atmak için.

ya da dur. şunları yazdığın için benim dediklerim çok alakasız kaçtı. sildim değiştiriyorum.

onun yerine eski mesajımda dediklerimi şöyle özet geçeyim:

kimsenin csgo yeteneğiyle ilgili bir mesaj atmamış olmama rağmen, gelip bana "sanki çok csgo biliyon, sen sanki çok iyi oynuyon, sen global elite misin" gibi bir saldırıya geçtin.
"KES!" şeklinde post atıyorsun, edepsizlik değil mi bu yaptığın?.

ben de kişisel tartışmaya girmek istemediğim için sildim postu.

tekrar tekrar uyardım. kişisel atışmaya girme. ben kimsenin ne kadar iyi FPS oynayıp oynamadığından bahsetmedim. banter istiyorsan Overwatch oynarız orda alırsın ölçümü... şeklinde

"Hayır bir de hiç oyun oynamamışız gibi beraber böyle samimiyetsiz bir hareket. Hergün steam invite atıyosun lan CS atmak için."

atıyorum da gelmiyorsun lan :(

yok o değil de bu kadar yazdığımda insanlar Overwatch düşmanı olduğumu felan sanacak la...
Sosyal ağlarda paylaş

lan oyunu almadım diye alpha/beta girişimi kapatmışlar free weekend muhabbetinden alda gel pampa diyor

ABV sildim geçtim. legion'u sömüreyim bari fırsat bulabilirsem hafta sonu onu da hayırlısı ile 1 lira para vermeden oynamış ve hevesimi almış olacam mehehe.

plebler versin dünya para oyunlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oyunu alalı aylar oluyo, sadece 2 gün öncelikli early access verdiler yav. Önceki betalara bile, "oyunu erken aldın diye, kendini bişiii mi sandın" çekti blizzard.

Yarından sonra herkese açık işte, 2 günlük kayıp çok şey sayılmaz.

Her oyuna early acces için iyi memintolarla tütsülenmiş twitch lazım abi.

* Ha güncelleyim, Legion u da aynı gün almıştım, hala Legion beta gelmedi bana iyi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şu yetenek meselesine feci tavım. Alt tarafı oyun oynuyoruz. Oyun abi, yani eskiden 50 tane misketi dizip, baş altı vurduğunda abi senin "skillerin inanılmaz wooouww" çekmiyordu kimse. (Bir nevi fps asdfsfs) Yani adama başaltı perki zart diye gelmiyordu, herşey RNG ydi lan afsgsgsg.

Evet bazı insanların refleks ve tepkileri daha iyi olabilir, adları fatality olabilir. Burası pati lan. TR de olabilecek en iyi gaming community lerden. Herkes birbirini bir şekilde, ultima, wow, cs den tanıyo zaten. Bence kimsenin şeyinde değil yetenek metenek, umrunda olan pro gaming communitylerde takılsın abi ne diim.

43 yaşıma gelmişim, 27 sene aralıksız sigara içmişim. Dünyanın en zor mesleklerinde uzun seneler çalışmışım. Titrek ellerimle elektronik sigaraya tel saramıyorum lan, m1a ile headshot atmak tel sarmaktan daha zor benim için bakıldığında afsfdffdss. Oyunu keyif almak için oynuyorum ben, napalım şimdi. Oynuyoruz işte elimizden geldiğince, yata kalka harap oluyoruz. Ha o kadar da abartmayalım senelerdir bir şekilde hep oyun oynadığımız için yeni neslin %80 ini de silkeleriz icabında afsggsg. Abartmayın şu yetenek-metenek meselesini. Amaç beraber oynamak. Discord da geyik yapıp, ...şak geçmek daha gezel.
Sosyal ağlarda paylaş

ozkolous said:

4-5 kişi oynuyoruz open betada, oyun çıkınca belki 1-2 kişi daha eklenmiş olur aramıza ama herkes işinde gücünde ve seyahat eden insanlar olduğu için çok rahat kendi grubumuzla oynayamayacağız gibi duruyor.
girdim pati ow community varmıdır bakayım diye ama kapışmalar başlamış bile sanırım :)
eski mesajlarda discorda girin gibi bişiler yazılmış ama ben discord neyin bilmiyor, ben var mumble. forumdan mendoza da bizimle birlikte oynuyor.
ingame voice chat işimizi görür yada biz arada sizin mumblea damlarız derseniz ekleyin.

discord bu
https://discord.gg/0cWRx5RJNkC7v8PQ

tıklayınca direkt giriyor zaten. tarayıcı üzerinden de çalışır, istersen programı da indirebilirsin. sadece üye adı soracak, o kadar. tam tüm özellikleriyle kullanabilmek için app kurman gerekli.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

xunn said:

ya da dur. şunları yazdığın için benim dediklerim çok alakasız kaçtı. sildim değiştiriyorum.

onun yerine eski mesajımda dediklerimi şöyle özet geçeyim:

kimsenin csgo yeteneğiyle ilgili bir mesaj atmamış olmama rağmen, gelip bana "sanki çok csgo biliyon, sen sanki çok iyi oynuyon, sen global elite misin" gibi bir saldırıya geçtin.
"KES!" şeklinde post atıyorsun, edepsizlik değil mi bu yaptığın?.

ben de kişisel tartışmaya girmek istemediğim için sildim postu.

tekrar tekrar uyardım. kişisel atışmaya girme. ben kimsenin ne kadar iyi FPS oynayıp oynamadığından bahsetmedim. banter istiyorsan Overwatch oynarız orda alırsın ölçümü... şeklinde

"Hayır bir de hiç oyun oynamamışız gibi beraber böyle samimiyetsiz bir hareket. Hergün steam invite atıyosun lan CS atmak için."

atıyorum da gelmiyorsun lan :(

yok o değil de bu kadar yazdığımda insanlar Overwatch düşmanı olduğumu felan sanacak la...

abi neyse ya.

Silme mesajlarımı gerisi okey.
Sosyal ağlarda paylaş

ozkolous said:

seni gidi darbelimatkap seniii

nete telefondan giriyorum, iyi ki bu akşam girecektim anasını satayım net gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...