Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cicibeybe said:

baya bi farklı gözüktü bana

devamını da mı kopyalim, bakin araştırın abi. bebeler sunum yapıyor böyle bir oyun yapıcaz diye gaben de tamam hemen işe başlayın diyor altlarına adam koyuyor portalı yapıyorlar.
Mesaj tarihi:
Titan'ı F2P Kore oyunu yapmak için mi iptal ettiler yani? Warcraft kart oyununa da yeni IP demişlerdi.
Blizzard'dan babam çıksa yerim diye diye ne hale getirdiler koca firmayı.
Mesaj tarihi:
Seru said:

cs'yi sanki valve yaptı, dota da zaten blizz oyununa ait mod. valve de orijinallik deyince pek akla gelen bir firma değil.

Seru said:

portal da valve'in oyunu değil. abi geçelim bunları ben sanmıyorum ki kimsenin derdi olsun blizz'in orijinal işler çıkarmaları. adamlar iyi pazarlıyor malı ve para kazanıyor yani. valve ile karşılaştırma yapmak çok yanlış.

Espriler çok iyi.
Mesaj tarihi:
15 karakter var, ohoo bunların şapkasıydı silahıydı peluşuydu derken...

http://cdn2-b.examiner.com/sites/default/files/styles/large_lightbox/hash/72/70/1355708419_8642_Bobby%20Kotick.jpg
Mesaj tarihi:
Lame abi bu ne ya casual gameplay diye diye pc gaming i öldürdü herifler soguslemeli ip lerle nereye kadar ya. Microtransaction d olur o enayiler cuzdan atar monitöre. .. lame....
Mesaj tarihi:
Sorieno said:

Kaede said:

fakat adamlar direk titanı scraplemişler acaip belli
bütün karakterler farklı ülkeleri temsil ediyor, meslekleri falan var. kesin türk de gelir

moğol bu, türk diye jamaikalı koydulardı
  • Yeni Oluştur...