Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=vaZfZFNuOpI https://www.youtube.com/watch?v=-uKkAyLPJe0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 toggie said: sombra'nin da rus oldugunu bilmesem u wot m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 turk meksika dostluk dernegi forumu gorurse cok fena seyler olcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 tanri beni alsin ya, oyunu beceremememin sebebi bunlarmis demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 yok o yuzden oyunda farkli milletten karakterler ingilizce konusuyor simdi genji mac ortasi "watashiwa iyashi ga hitsuyoodesss" spamlasa nasil anlamsiz olurdu dusunebiliyormusun? nasil kazanilirdi o oyun? gene kazanilmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 sdfg ya aslinda sombra baya rus aksanli ingilizce konusuyor, bi de dance emote'uyla, fiziksel stiliyle falan benim gonlumde tamamen bir rus hatun olarak yer etmisti. hic merak ettim memleketi neresi diye bakmamistim ama mexican oldugunu kesinlikle tahmin edemezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 bosver ya zaryada norvecli zaten ama bilmiyo kimse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 yok onu gozumuze soktular olimpik event'te yemezler (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 qué? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 halktan saklanan gercekler hakiki mei antarticada gorev arkadaslari ile beraber omnicler tarafindan sehit edilmistir. ehli sunnet bir cinli kiz olan mei sagligina ve formuna dikkat etmesiyle taniniyordu, her sabah talimi ve nobetlerini ihmal etmeyen mei'nin aimi de iyi idi, m2 ile teror estirmesi ile taniniyordu, duvarlari duzgun cekiyor dusmana kan aglatiyordu http://i.imgur.com/wmf9qJW.jpg omnic krizinden sonra insanlara mei olarak tanitilan yahudi is adami yossi kohen. kendisi illuminatiydi, masondu ve obezite sorunu var, asker olmadigi icin formuda yok, aim ozurlu ve surekli m1 e basarak yuruyor. ADALETI GOKLERDEN YAGDIRICAGI SIRADA TAKIM ARKADASININ ONUNE WALL CEKICEK NE VARDI? http://i.imgur.com/JoBnbbj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 bu arada mei'me baya güveniyorum, rakip takıma maksimum kanser garanti. noone can out-mei me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Bu oyunu nerden alıyoruz ? başlıkta 19.99 yazıyo blizzard 40€ istiyo. Ben de oynamak istiyorum, ben de sizi kanser etmek istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 cidden ya başlığı €60 yapabilir miyiz pls. 20 liralık oyun oynuyorum sanıyorum, midem ekşiyor. @malibu arada indirimler oluyordu blizz'de. en son 1.5-2 ay önce falan %50 görüp 20 dolara indiydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Eywallah abi. İndirim bekleyeceğiz yani. Ben de bi yerlerden 20€ ya alabildiğimiz bir yer varsa diye sormuştum. O zaman ben sizi bi süre daha kanser edemeyeceğim malesef :( =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 ulan anasını satayım bütün aptallar beni buluyor. adam diamond olmuş hala trollük peşinde. mercy aldı gezindi heal yapmadı hog ile yarım roundda golden heal yaptım. plat'ın kıyısından döndüm goldun dibine sürükleniyorum böyle aptallarla oynamaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2017 Laurelin said: kimki 2. kotu zenci? lucio doomfist winston su an iste :p lucionin irki rasta deilmi. sene omnic crisis sornasi olmus hala etnik rastafarilere ozgurluk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2017 Ben Plata yükseldik 2500 baya da çıkmıştım 2600 küsürlere troll gele gele 2360 lara kadar düştüm. Girmeme kararı aldım 1 aya yakındır da girmiyorum ne alemde bilmiyorum. Aptallar olduğu sürece durum sinir bozucu oluyor. Tank alıyorsun olmuyor heal oynayayım diyorsun gene olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 1300den 1800e çıktım 3 günde, yükselişim devam ediyor nihahaha https://www.youtube.com/watch?v=X4m3bCME-TU&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Abi 2500 altinin bi farki yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 reaper buff ne iyi olmus, bam bam bam tanklara saldirilabiliyor artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 aynen tank dps ne varsa elden geçiriyor, pharah can sıkıyor biraz o da çok iyi değilse halloluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Laurelin said: ADALETI GOKLERDEN YAGDIRICAGI SIRADA TAKIM ARKADASININ ONUNE WALL CEKICEK NE VARDI? şu overwatch'ın free olduğu bi haftasonu vardı indirdim falan girdim Mei seçtim against AI seçtim girdim, daha maç başlar başlamaz duvar çektim yanlışlıkla millet dışarı çıkamadı, voice chatten rusça küfürler falan asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2017 "yanlışlıkla" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Cumartesi ve pazarımın özeti abi kısacası şöyle, Aimless soldier ama mainim diyor kendisine, Pharah mainim dedi bir tanesi ama goldların hepsi reinhard da tank mainim bu arada. Birisi de ben dedi zarya oynarım öyle böyle değil gitti widowdan shift açmadan 2 yedi. 2255 DEN 2300'e çıkmak için 10 maç uğraştım... Lanet ettim. Darkageman#2431 eklemek isteyen olursa gireriz beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 gold'ların hepsi bende kadar illet olduğum bir laf yok şu oyunda sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar