Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 adam nikinin hakkini verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Esh said: hogu iyi oynayani oldurmek zor arkasinda ana varken çoğu karakter için geçerli o. Deno'nun dediği tek başına OP olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 right click op hog'da su an. mid range falan degil, one shot gomuyo yeterince uzaktan. gerisi icin yorumum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ona yetenek deniyo abi siz istiyonuz ki 4 mermili sarjorle adam hic vuramasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 yetenekse benim rank'imde ne isi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 adam bi tek onda yeteneklidir? deno nun tek yapabildiginin rein olmasi gibi sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 3k ortalamali bi oyun geldi demin. karsida zarya rein var bizdeki kazma hog hook atamadi 1 defa. inatla da devam etti oyun sonuna kadar. yani akil var mantik var karsiya bi bak, ne lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 biz 5 kisi girebiliyoruz su an max. 5 kisilik bir takim icin matchmaking'te zorlaniyor tabi algoritma ama ilk oyunda yancimiz 28 level newbie'ydi. comp'ta ilk maciymis onun da istatistiginden gordugum kadariyla. bizim aldiklarimiz disinde tum herolari tek tek denedi adam. sanirim comp play nasil oluyo diye meraktan girdi. bize denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Esh said: istisnasiz herkes 500 600 puan dusuk basladi sezona gg.. bi eleman vardi gecen sezon 4300 simdi 3800 baska bi eleman 8w 2L ile 3200 den 2600 cikti sdfg gecen sezon 3788 bu sezon 2852 baslatti lanet blizz, 7w le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ve bunun nedenini kimse aciklayamiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Esh said: bizdeki kazma hog hook atamadi 1 defa. su cok tanidik geliyor ama baska oyundan sdfgfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 GELEMEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 prodigy said: Esh said: istisnasiz herkes 500 600 puan dusuk basladi sezona gg.. bi eleman vardi gecen sezon 4300 simdi 3800 baska bi eleman 8w 2L ile 3200 den 2600 cikti sdfg gecen sezon 3788 bu sezon 2852 baslatti lanet blizz, 7w le 2721'den başlattı beni, geçen sezon 12 maç falan oynayıp 2600de bırakmıştım. bu sezon da yerleştirmeler 3 win 7 lose ona rağmen 2.7k oldu. gerçekten kişisel performansa göre mi değerlendirdiler bu sezon bilmiyorum ama kaybettiğim 7 maçın en az 3'ünde 4 gold medal ile falan kaybetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 kisisel performan falan hikaye abi, cok sacma sonuclar cikiyor. gold medal da kriter degil, support oynayan adam 4 gold alamaz. takimda support olmadan mac kazanilamaz falan filan. bence hesap kitap neyse aciklanmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 tamam supporta göre de healing ve ultiden veriyordur? bilmiyorum yani 3-7 skorla eski sezona göre daha iyi yerde başlamamın mantığı başka yok çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 gene süper başladık placementlara. Gerçekten ayağıyla mı oynuyor millet anlamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 9 win 1 draw silver başlattı beni geçen sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 4w - 6l = 1700 başlattı beni. Yetersizliğin kitabını yazdım resmen. TAKTİK MAKTİK YOK BAM BAM BAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 fire rate'i release'e göre hayvan gibi hızlandı, bir sürü video var bunu gösteren. şimdi nerf ile hiç olmazsa %33 damage'ı düşüyor. dps mi tank mı belli değildi yani önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ilk günler kanser ya cok sacma insan dolu. evde kendi kendime tiltlendim oyunu saticam diyen biton adam var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 server'lar gg mi, app'e bile zor giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Girmiyo, simdi ciktim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 hea benimki de entering game'de takılıyor ne iş diye google'a bakıyordum. ula ne güzel %35 performansla arcade atıcaktım taraya taraya :( blizz customer support eu tweet'i: bakıyoz düzelticez. https://twitter.com/BlizzardCSEU_EN/status/870773491070533633 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 daha ilk placement match'inde quittera denk gelmek, ne kadar şanslı bir adam olduğumu gösteriyor. her girdiğim 3 competitive match'inin 1'inde böyle bir durumla karşılaşmak zorundayım zaten... http://i.imgur.com/9H0uAiQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 1100 çıktım her sezon olduğu gibi 1000 bandında çıktıp 8-10 loss streak ille 800lere inip sonra sezon bitimine yakın 1700 oluyorum bana sezon yapmasınlar artık kaderime razıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar