samaella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=4K-Z-pvVFwg&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 skinleri xtir edip tum coin'lerimi dance emote'larina basicam sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 dance emote masterrace gerçekten (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 küfür, göz yaşı ve entrikalarla dolu bir sezon daha başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 beni sıralamalarda GOLT taşıma garantisi verecek yiğit aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 B)- scorch said: beni sıralamalarda GOLT taşıma garantisi verecek yiğit aranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 ben competetive oynamayı kaldıramıyorum sanırım ya. neden bu kadar stres yapıyorum bilmiyorum. 2000 sr var yükselsin çok istiyorum. ondan galba. dün 3 el attım 2 win bi lose. son oyun bittiğinde tam olarak şöyleydim. http://i65.tinypic.com/2rdccjt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Hahahuahajw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 For honor oynasan ölçen demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 1v1 de oluyo bana o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 aynen benim 1v1'deki halim o. kutu icin tek oyun attim ve kazandim, daha da girmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 olm ne gergin adamlarmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 elimi tut deno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 samaella said: elimi tut deno elimi tut, gözüme bak, ben aşığım arkadaş. okşa okşa okşa. seviyorum dedim sevinmedin, ölüyorum dedim üzülmedin. önünde diz çöksem, bana bunlar boş iş dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 abi 1v1'i hep görürdüm arcade'de ve attığımı düşündüğümde bile böyle erirdim o kadar stresli geliyodu. sonra lootbox vericek diye girdim bi gün ve direk 5-0 yendim. ondan sonra hep atmaya devam ettim. sanırım en büyük winrate'im 1v1'dedir o yüzden seviyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=Z097i5IOO20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 yok benim yaş kaldırmıo artık kalbim sıkışıo 1v1'de 3v3 ve diğer competitive'de en azından birilerine söverek stres atıyorum bahane uyduruyorum da 1v1 stres bünyem kaldırmıo ahaha. yaşlandık azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Lucio ile Roadhog oynamayı çok seviyordum. Lucio'yu çok değiştirdiler, sarmıyor. Roadhog da gg oluyor, ağır nerf gelmiş. https://www.youtube.com/watch?v=640NlKDK3ik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 olacak tabi, en op 3 hero'dan biri hog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 tek olayi zaten hook/one shot, onu da bitirmisler lel https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Nyam_4zy5m-D6WJohAicCozZ6soigivechSqwk6jY5c/htmlview?sle=true&pageId=106450942572226511505#gid=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 istisnasiz herkes 500 600 puan dusuk basladi sezona gg.. bi eleman vardi gecen sezon 4300 simdi 3800 baska bi eleman 8w 2L ile 3200 den 2600 cikti sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 oglum ana yi bile one shotlayamiyosa gg. anayi yanina cekecek ana bi debuf cakacak ortama butun takim terse yatacak sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 full hp çekmezsen gene oneshot işte. Bekle iki dakka inişeyt etsin birileri... /fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 -Deno- said: olacak tabi, en op 3 hero'dan biri hog. yoo, değil. karakterini oynamayı biliyorsan roadhog'u çok rahat öldürebilirsin. bunu hem roadhog olarak hem de roadhog'a karşı oynayan birisi olarak söylüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 hogu iyi oynayani oldurmek zor arkasinda ana varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar