Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 o patladığı yükseklik yatay menziliyle aşağı yukarı aynı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Daesu said: http://i.imgur.com/MyyNI6o.jpg Bilmem çok kullanmadığından onunla hallediyorum var mı başka kolay kullanılan program, Fraps vs var işte o da aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 obs varken niye başka program arıyorsunuz? kaydı local moda alın (stream yapmayacaksanız). Kalitesini ayarlayın bitti gitti. Codecle felan uğraşmadan, uploada hazır kayıt. https://obsproject.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 indiriyorum, bandicamde öyle direk utubea ul edilebilecek şekilde veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 obs best resmen, stream yaparken de baya performanslı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 local mod flm görmedim ben indirdim kayda hotkey atadım başka dişe dokunur ayar göremiyorum fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 kayıt seçenekleri streame ayarlıdır. Twitch, live vs.. ne diyorsa o menüde LOCAL kayıt olması gerekiyor. biraz kurcala yayın/kayıt/stream ayarlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 geforce experience ile kaydediyodum ben hep, hata mi ediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 gayet iyi geforce'un app'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 win10 xbox dalgasını kulanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Biriniz hediye etsin ya :( Hala alamadım, alacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bi öpücüğe hayır demem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 hediye edilebiliyor mu öyle in-game? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 di said: Baya baya gelmisine gecmisine sovdum blizzard'in gecenin tek comp oyununda. 29 level picin biri gelmis, 1 saat D.va'si var 1 saat widow'u, once genji pick'ledi, sonra widow, sonra hanzo. en son "oyunu sevdigimden oynamiyorum zaten" gibi biseyler zirvalayip "sikayet edin ya evet" diye dolaniyodu. oyun baya baya milleti kanser etmek icin var. cikip biri overwatch'un duzgununu yaptik dese kafa utuleyip kaciricam takimi oldugu gibi diger oyuna. cs oynuyorum, aklına gelebilecek her çeşit oyuncuyla karşılaşıyorum, ama şu ow'deki kadar kanser geçirmiyorum. "overwatch'ın düzgünü" olmasıyla alakası yok. temel boktan. zaten oyun kullanıcılar arasındaki iletişimi teşvik etmiyor. bir de oyuncular "ben istediğim heroyu oynarım ağa" modunda takılınca işler yokuş aşağı boka gidiyor. "hanzo seçtim, widow seçtim çünkü süper sniperım ben" kafasıyla oynayan oyuncular ayrı, "sen benim istediğim karakteri seçmedin mi, tamam ben de oyunu trollerim" diyen oyuncular apayrı. ikisine de ciddi ağır ceza sistemi koymaları lazım. https://www.youtube.com/watch?v=UVWqI0L_8hM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Officer D.Va skin'i geliyomuş ama almanın tek yolu hots oynamak sdf http://eu.battle.net/heroes/en-us/heroes20/nexuschallenge20/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2017 oh genji'yi alamamistim iyi oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 genji'yi ben de kaçırmıştım. şahane oldu tekrar yayına sokmaları. bugün itibariyle kapmış oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 official olarak 2700 - 3000 arasının cancerwatch olduğuna ikna oldum. yok arkadaş, 3k olmayalım diye ellerinden gelen her şeyi yapıyor takım arkadaşları solo que ya da duo que'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 3 arkadaşım var 2.7 civarı, hepsi aynı şeyden müzdarip. Hatta hırstan 2400 e inen de oldu. Aynı şey bir alt teneke ligi için de geçerli 2k olamıyorum takıldı kaldı gitmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 abi şöyle şeyler başıma geldi defalarca 2800'lerde; - maç başlıyor, takımda bir herif diyor ki "aaa xxx de burda, bu herif geçen maç hanzo ile oynadı ve bok gibi oynuyor, ben bu herif ile oynamam" bunu diyen gidip rastgele hero pickliyor, mesela en alakasız map'de torbjörn gibi. kötü dediği adam da gerçekten kötü çıkıyor. sonuç: baştan 2 kişi eksik. - ben bu hero ile pro'yum merak etmeyin ne yapacağımı biliyorum diyenler. az çok comp'da hangi haritada neler lazım olacağı belli, ama ben hani hep de aynı heroları görmiyim, takımda atıyorum iyi bi sombra olsun bişiler kapıyım gibi düşündüğüm için iyi peki diyorum bazen. ya da öldüğünde switchle falan. yok arkadaş, bir tane de napacağımı biliyorum diyen adamın napacağını bildiğini görmedim. - diamond zorlarken hala voice chat'i dinlemeyen/kullanmayan adamlar. konuşmuyorsan bile bari kanala gir ya da söylenenleri dinle. genel kanser sebepleri bunlar. arada da işte payload iterken symmetra alan tipler falan çıkabiliyor. ya da gerçekten tek support'un yetebileceğini sanıp 2. supp almayanlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 işin komiği de bundan daha iyi oynayan adamların çok daha kötü sr'lerdeyken, bu adamların bir şekilde 2700 2800'lere gelebilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 pugla oynamamak abi en iyisi ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 işte o adamlara 4-5 iyi oyuncu geliyor yüksek ranklere çıkıyorlar, sana 2-3 leş gelip kendisiyle beraber seni de batırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 ps4 den pcye gectim main im mercy. sadece support oynuyorum. gerekirse lucio da alabilirim dileyen ekleyebilir. Walrus#22104 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 biz 4 kisi giriyoruz genelde. diger iki elemandan iyi cikan olursa eklesip onla devam ediyoruz. gecen birini aldik oyle, online oldugunda katiliyo bize, comp atarken 4-5 kisi oluyoruz takımda min. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar