Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 compa gelemedim daha, olm supportları öğrenmem lazım ama reaper hanzo flm çok keyifli, arcadede elimination giriyorum hanzoyla paso 1v3 fsad ne var elime alıp kanser olmadan ilk 25 level eğlensem böyle hıh -.-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Abi acik diyeyim, level 25'de placement match'leri yapip comp'a gelip hanzo mccree alanlara, boyle solo takilanlara oyle boyle degil pis sovuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 olm oyunda solo taılmak diye bi kavram yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 biliyorum, ama iyi oluyor 3 kişi bütün mapi arkandan 5 kere tavaf edip ölürken :P mercy oynadım 2-3 oyun, güzel mekanikleri var oyunun, zor bide :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Ben şu sıralar en çok Mei oynamayı seviyorum ama millet teamplayden habersiz olunca hiç iş yapamıyorum ya. Doğru düzgün takım oldu mu tanklardan biri donduğu anda herkes işini gücünü bırakıp dalıyo adama saniyesinde kıtır kıtır kesiyoruz, ama tırt takım denk geldiği zaman 2-3 defa üst üste freeze atsam bile kimse iplemiyo adam laylaylom geziyo abi deliricem. Tabi tırt takımların oranının 80% filan olduğunu da eklemek lazım. Tırt takımla Mei oynamanın incelikleri nelerdir help plz. Bir de Zarya çok iyiymiş ya, Mei veya Pharah oynayamadığım zaman Zarya oynuyorum, tırt takımla bile iş yapıyo bu. Aksanına sıçtığımın karısı hayvan gibi dps gömüyo, shield regen, barrier filan derken kolay kolay inmiyo, ultisi de zaten direkt potansiyel team kill. Gerçi tırt takıma denk geldiğin zaman bunda da ultiyi değerlendiremiyolar gıcık ediyolar. Bir de energy charge işini dengelemek biraz kasıyo, shieldı zor durumlara mı saklasam yoksa cd bittikçe kullanıp energy mi kassam falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Esh said: olm oyunda solo taılmak diye bi kavram yok lan Takimla hareket etmeyip kafana gore takilirsan, kimseyi dinlemezsen, denilene cevap vermezsen solo takilmis oluyosun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 quickplay kimse bir şey demiyor, konuşmaya çalışıyorum hiç cevap yok, yapacak çok bir şey de yok sanırım comp. gelene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 demin ingilizce konuşan iki türk vardı takımda sdfgsd boynum içeri çöktü ya. direk anlıyosun adamın turk olduğunu aksandan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 zarya resmen oyun aldırıyor. keşke rus olmasaydı da ben de oynasaydım az :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Lectre said: buda böyle başka bişi çok alıştım :P https://www.youtube.com/watch?v=YZtfRYUXyGQ&feature=youtu.be /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Deno seninle bir el cs:go oynadık zamanında, değil fps hakkında görüşünü belirtmek, anlamlı sesler çıkarabilmene bile şaşırıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Q tuşu ile alına POTG videosu çekiyorsanız bari şöyle bişi olsun :/ https://www.youtube.com/watch?v=h3vqp0zhrAw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 abi iyiyim diye falan koymadım, hoşuma gitti koydum ahah, iyiymiş ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 zaryanın potg yine acımasızca verilmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=GXfBRLWZ3EA al tüken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 diu, dididiu dididuuu dididiu dididuuu dididuu dididuuu dididuuu woof sözlerine sahip şarkı çalmayınca sayılmıyor potg ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Lectre de gelmis oyun tam CS'de kaybedenler kulübü'ne döndü ya sdfsf Selam ben Lectre en sevdiğim hero Hanz../çat Sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Acunuda seviodu zatene asfadasdfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 King regards Ya bu adam sirf overwatch da molotof atılmıyor diye başlamadıysa ben de bisey bilmiyorum sdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 3vs3 turnuvasi yapalim pati ici, herkesin boyunun olcusu ortaya ciksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 3v3 ne 4v4 olur 2v2 olur da 3v3 mod oalrak bile yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Dragonfire said: 3v3 ne 4v4 olur 2v2 olur da 3v3 mod oalrak bile yok :D facepalm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 applev0dka said: Lectre de gelmis oyun tam CS'de kaybedenler kulübü'ne döndü ya sdfsf Selam ben Lectre en sevdiğim hero Hanz../çat Sdsf döverim olm seni fasd yok betasını oynamıştım güzel gelmişti bu kadar oynanacağına inanmamıştım ama aldım güzel güzel oynuyorum laf sokma fasd. en sevdiğim hero flm yok hem hepsiyle oynuyorum bi lucioyu sevmedim pek çok etkisiz hissediyorum oyun içinde ama o da yüksek ihtimal herşey karmakarışık gözüktüğü için şuan alışırım ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 applev0dka said: King regards Ya bu adam sirf overwatch da molotof atılmıyor diye başlamadıysa ben de bisey bilmiyorum sdfaf https://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Catze said: Dragonfire said: 3v3 ne 4v4 olur 2v2 olur da 3v3 mod oalrak bile yok :D facepalm :D for honor a yazıyorum sanıyorum ben de sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar