Lectre Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Lopeth said: https://www.durmaplay.com/oyun/overwatch/satin-al/blizzard--overwatch?gclid=Cj0KEQiAw_DEBRChnYiQ_562gsEBEiQA4Lcsst3p-3m5h4aRAcyp6460DnIh9IYAZIXCYsaFpqbV3PkaAuPd8P8HAQ bakındım bayada güvenilir değilmiş çok şikayet var, us storedan alıcam direk sanırım 40 dolar 148 tlye flm gelicek işte nays hatta dur alayım fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 30 kere alışveriş yaptım ben az, bi kere keyin gelmesi 20 dakikayı bulmuştu onun dışında hiç problem yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 abi aynı fiyata geliyor zaten us shop düzle, origins için riske giremem yemişim skinini vardır ingame drop zaten fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Oyunfor tavsiyw ederim alışveriş için. Ayrica gerçek erkek 60 eurodan alip oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Lopeth said: 30 kere alışveriş yaptım ben az, bi kere keyin gelmesi 20 dakikayı bulmuştu onun dışında hiç problem yaşamadım durmaplayden aldım güvendim sana origins key geldi aktive ettim sıkıntı yok, bundan sonra sıkıntı olma durumu olmaz değil mi? blizzard yok key böyle şöyle demez heralde aktive ettiğimize göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 olmaz olmaz, olursa bi daha almazsın (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 ne 100 liraymış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Bugüne kadar parayı küçümseyenlerin sonunu 3-5 örnekle gördüm, bol şans :) ha birde yanlış hatırlamıyorsam ilk defa official sitesi dışında bir oyunun keyini alıyorum ondan tereddüt ettim bu kadar sitenin ismi durmaplay olunca birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 wowdaki goldları tokena çevirip harcayayım dedim ah de token yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=V2_O6RY0naI Gece sunu izledim. Ulan ne koptum heriflerin geyige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 kaçta flying bastion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 beniim hanamura charge'ımı atmayı deniyorlar ama yukardan yaparak hata yapıyor öndeki rein i çekmesi lazım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 -Deno- said: kaçta flying bastion 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Lopeth said: wowdaki goldları tokena çevirip harcayayım dedim ah de token yok lol o sistem eu'ya daha gelmedi diye biliyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Muselk çok kral adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ahahahaha i am not even angry süper yorum videoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 oyun baya eğlenceli, fena da değilim ama support oynamaya tırsıyorum beceremem diye, hoş comp değil bir şey değil ama ne bileyim, reaper widow pha flm gidiyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Saeros said: Lopeth said: wowdaki goldları tokena çevirip harcayayım dedim ah de token yok lol o sistem eu'ya daha gelmedi diye biliyorum zaten gece 4de girip aldım 160kdan 2 tane 26euroluk giydirebileceğim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 lekter sana lucio yazıyorum, sabah akşam tok karnına atıcan birer tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 lucioyu deneyeceğim abi çok güzel lan, capture the flag oynuyoruz, baktım kimse yok captureladım 5 sn geçti 4 adam üzerimdeydi direk öldüm cidden bir odada benimle eğlendiler, mercy geldi arkadan revive attı, ultiye bir dokundum abav, match point :P ps:reaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 buda böyle başka bişi çok alıştım :P https://www.youtube.com/watch?v=YZtfRYUXyGQ&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ulen ulti atıp iki tık tık yapmışsın alt tarafı. bir de videoya çekmiş utanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 templulahulento kill demeden videoya çekmeyin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 yeni baslayanlarin ilk aski reaper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Lectre said: buda böyle başka bişi çok alıştım :P https://www.youtube.com/watch?v=YZtfRYUXyGQ&feature=youtu.be Comp play'de de yapsana aynisini. Bisey denicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar