Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Talent değilde perk sistemi olabilir belki battlefieldeki gibi misal 4 tier olur class change de resetlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 ne zaman gelcek ab buna key gelsinde roket atim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 izlerken beynim bulandı :o quake3 geldi aklıma izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=NqexvtdJuns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 mercy'i beğenmedim ya support tool u çok kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 kaç tane karakter olucak bunda ya oyun cıkmadan böyleyse cıktıkta sonra abooo bide parayla satarler of lol tier tf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 başım döndü mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 kutu sektirm3esine güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 tf2'de kutu sektirme yoktu. bu kesinlikle çok orjinal bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 çok şaşırdım bunu avustralya aksanıyla yapmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 şu mercyi izkerken ben utandım lan ze objective falan diyor bi de ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 DarKRideR said: tf2'de kutu sektirme yoktu. bu kesinlikle çok orjinal bir oyun Adeta bir Quake 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 gameplay nedense tf2'den çok hawken'ı hatırlatıyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Blizort ne zaman orjinal birşey yaptıki? Adamların yaptığı şeylerin içindeki sistemler bile başka şeylerden arak. güzel çalıyor o ayrı mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 İlk diablo var orijinal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Bu oyun bariz TF2'ye nazaran daha çok Quaker ve UT'ci kesime hitab ediyor. Çok daha hızlı oynanışa sahip bütün karakterler. TF2 clone demiyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 oyundaki vuruş hissi baya kötü görünüyor oynamadan anlaşılmaz tabii de videoda öyle geçen gün mercy'i izlerken de aynı şeyi hissettim, sanki real bir projection yokmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 LathspeLL said: Bu oyun bariz TF2'ye nazaran daha çok Quaker ve UT'ci kesime hitab ediyor. Çok daha hızlı oynanışa sahip bütün karakterler. TF2 clone demiyorum o yüzden. tf2'ye göre baya baya daha hızlı kesinlikle. bi de daha bi bok bilmiyoruz ama tf2 gibi takım oyununun falan önemi bunda da olacak mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 axedice said: İlk diablo var orijinal. başkasının oyunu değil miydi o da başta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 hayir, tarihteki ilk oyun diablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 LathspeLL said: Bu oyun bariz TF2'ye nazaran daha çok Quaker ve UT'ci kesime hitab ediyor. Çok daha hızlı oynanışa sahip bütün karakterler. TF2 clone demiyorum o yüzden. bazi herolar cok tf2 mercy falan gibi ama baziları hos baya. bide hızın birazda fov'la ilgisi var bence sole adam gibi 110 yapsalar daha insan sakinliğine gelir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 oyunda fov değiştirme şansımız olmıyacağı için hayaller hayaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 oyun hızlı falan degil izlemiyomusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar