yazuach Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 http://www.overpwn.com/news/231-halloween-overwatch-patch-early-preview-new-skins Yeni Halloween skinleri. Çoğunu beğendim. Summer games skinlerine göre çok çok güzel olmuş bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Ben 1 aydır falan oynamadım, hala duruyo öyle diamond'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 arkadaşım sen bf1'e gelmicek misin? hayır yani ben artık casual bir gamer gurll'um diyorsan eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 1 hafta otomatik 1 ay gelmiş adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 http://i.imgur.com/qMnfD5D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 herkeste 3000 yazıyor ahaahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Ben direk girdim hiç demedi birşey. Hatta patch bile çekmedi ne ara geldi bu patch ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 battle.net i tekrar başlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=jupt7Dh-Fgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 skinler guzelmis, dun kendi kendime daha fazla karanlik map olsa diyordum, hollywood'u ve route 66'i karanlik yaparlarss coiyi olqbilir Umarim her sezona yeni ir tema getirebilir blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 ZAAA 1 kutu ve sonuç reinhardt - halloween skin hanzo - halloween skin bir tane daha epic bişi vardı ama reinhardt skin çıkınca çıldırdım ahaha <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 100 tane box açtım bütün skinler çıktı 5k coin geldi bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Bi tek Mercy skini çıkmadı bana ya. Oda çıkar herhalde yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Hard brawl bitirince ekstra bişi var mı? Medium yaptım achi verdi başka dalgası yoksa sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 mercy cikti direk 2 kutuda :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 allahsiz blizzard 2 aydir legion oyniyorum no lifer gibi ve tek leg dusmedi, overwatchda promosyon icin verdiginden hax skin dusuyor... WAIIIIIT A MINUTE.... deli gibi HotS oynarken heathstonea bulasmaminda tek sebebi promosyon packlerden 2 tane leg cikmasi idi -_- burda devam eden bir pattern var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 asıl çakallık yeni skini 3000coine satıp replikasını 200coin sayması sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2016 Laurelin said: allahsiz blizzard 2 aydir legion oyniyorum no lifer gibi ve tek leg dusmedi same here :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2016 yeni dikkatimi çekti de, sombra yı battlefield1 release ine denk getirmeye çalışıyor sanırım blizzard http://amomentincrime.com/ Ana nın aksine bu kadar hype lamalarının sebebi satışları baltalamak mıydı yani D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2016 sezon placement'ı 9/1 ile tamamlayıp ardından ilk oyunda sıcınca insanın bi morali bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 o değil de çılgın sombra arg'si dönüyor. sağlam decryption kasmış nerd'ler sdfas. merak eden varsa biraz uzun ama şu abi güzel özetlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 grup varmı ya akşamları takılalım yine ranked. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Genelde 9,5 10 gibi çocuğu uyutup giriyorum geceleri sdfdjd Reinhardt,kanser(mei),harambe,lucio&mercy vb iyiyim diyebilirim. Varsa setup eksiği vs competitive Gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Dragonfire said: grup varmı ya akşamları takılalım yine ranked. Eve yürüyorum 5dk icinde online olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2016 applev0dka said: Dragonfire said: grup varmı ya akşamları takılalım yine ranked. Eve yürüyorum 5dk icinde online olurum Adamla grubu yaptık tam elektrik gitti asdkfjd Mum ışığında cmts akşamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar