Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 valla yine "payload geldi, defansın otomatik kapıları açıldı" olmasındansa dan dun kırılması daha iyi. ha payload'u oraya kadar itip kapıda da bi capture point olsa, o da battering ram'i kullanıp kapıyı kırmaya tekabül etse daha tatlı olurdu tabi. aynı şekilde point alırken boş bırakınca progress'in gerilemesi de karşı takımın kapıyı tamir etmesine karşılık gelirdi. o progress'teki 3 checkpoint de işte "abi kalas kırıldı o kadarını tamir edemeyiz artık" seviyesi olurdu "belirli bir alan içinde durunca sihirli bir şekilde dolan ve kapının açılmasına neden olan bar"dan ziyade. kısmet.
lunatari Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 yeni başladım ben rankım yeni açıldı. 44üm şuan. bu seviyelerde oynayan varsa beraber oynayalım. Reksa#2316
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 https://playoverwatch.com/en-us/blog/20243886 Genji rip (:P)
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Oo nerfler arka arkaya. Hadi hayirli olsun. Mercy ve mei e buff
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 harbi genji yi gömmüşler. said: Double jump no longer resets when wall climbing Dash No longer deals damage to traps like Widowmaker's Venom Mine or Junkrat's Steel Trap No longer bypasses Junkrat's Steel Trap Swift Strike No longer interrupts quick melee attacks Dragonblade Duration of Genji's ultimate has been reduced from 8 seconds to 6 seconds
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 abi ben tatilde pamuk gibi yumuşadım, stresim falan gitti şimdi tekrar overwatcha dönmeyi gözüm yemiyor
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 aynısını yaşıyorum lan. evlilik öncesi zaten gergindim, o dönemde oyuna girince iyicene geriliyordum. şimdi tatilden döndüm, pammuk gibiyim. elim gitmiyor resmen paslandım milletin hızını kesip kaybolmasına sebep olucam, kasım kasım kasılacam diye.
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 season rank reset geldi mi EU serverlarına
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Sezon bitti evet 6 eylul 2. Sezon baslicak Season rewardlari verildi mi bu arada 3 haftadir overwatcha giremiom :( donmem lzm dubline.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Abi PTR patch noteları altında yorumları trollüyorum su an asırı eglenceli. Her post ama her post "I am a genji main" veya "I have 80 hours on genji"yle başlıyor, nasıl aglıyorlar. Adamlar combosunu geri istiyolar ama o combo intended bile değil, resmen her hero melee animasyonun bitmesini beklicek genji beyler ranged attack + melee attack + dash'i ne kadar hızlı basabiliyorsa o hızda yapıcak. Diger herkes gerzek çünkü. Ama roadhog da insta kill atıyo falan diyolar aşırı komik genji oyuncuları. Şey delüzyonu heryerde hepsi kendini seagull sanıyo "Oynaması zor o yüzden çok güşlü olsun normal" Hayır Genji oynaması zor bir hero değil, ben 1 saat atıp competetivede kan aglattırıyorsam o hero zor değil sorry. 25 saniyede ulti mi dolar lan böyle aptal birşey görmedim ben. McCree zor abi, Zen zor, Tracer zor. Üzerine Zen topunu alıp havada milyonlarca takla atarak canı yarıya inen herşeye shift basmak zor değil.
Law Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mercy bufflanmış en favori karakterim.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Kardesimin hesapta oynarken sezon sonu ivir ziviri aciklaninca acele ile oyunu alip kasmaya baslamistim. Dun gece 25 oldum hemen comp girdim. 8 placement macinda 6 win aldim. Saat 3te reset geldi odulleri alamadim bu sezonki :(((
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Genjiler ve troller sagolsun top 500'e sokmadılar abi birşey kaçırmadın raad ol.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 http://i.imgur.com/9nFoC1r.jpg AHAHAHAHAHAH http://i.imgur.com/T4KiW3B.jpg
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 genjinin zamanla bu tarz bir nerf yiyeceğini göremeyen adam cidden competitive oyundan anlamıyor demektir.
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Sen son metada yoktun, Zen dahil olunca boku cıktı mevzunun.
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 500 e giremeyenler silsin oyunu my little pony fln oynasın by
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Daesu'ya yakısmayan zayıf baitler.
µh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 xunn said: http://i.imgur.com/9nFoC1r.jpg adam parantez acmis kapamis ustune direk bi tane daha acmis ve 6 satir surmus fhajsjfksa genjinin rage i bile bu kadar uzun degil
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=to8yh83jlXg
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 şu vidyodan sonra bastion alıp savaşa sürenlere lanet olsun. insanlığımdan utandım. bi de r2d2 stayla konuşmasının sebebini de kuşa bağlasalarmış keşke "speech drive not malfunctioning, decrypting new language" falan diye sdsf
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2016 Megerse çocuğun ptsdsimi varmis
Öne çıkan mesajlar