Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla yine "payload geldi, defansın otomatik kapıları açıldı" olmasındansa dan dun kırılması daha iyi.

ha payload'u oraya kadar itip kapıda da bi capture point olsa, o da battering ram'i kullanıp kapıyı kırmaya tekabül etse daha tatlı olurdu tabi. aynı şekilde point alırken boş bırakınca progress'in gerilemesi de karşı takımın kapıyı tamir etmesine karşılık gelirdi. o progress'teki 3 checkpoint de işte "abi kalas kırıldı o kadarını tamir edemeyiz artık" seviyesi olurdu "belirli bir alan içinde durunca sihirli bir şekilde dolan ve kapının açılmasına neden olan bar"dan ziyade.

kısmet.
Mesaj tarihi:
harbi genji yi gömmüşler.
said:

Double jump no longer resets when wall climbing
Dash
No longer deals damage to traps like Widowmaker's Venom Mine or Junkrat's Steel Trap
No longer bypasses Junkrat's Steel Trap
Swift Strike
No longer interrupts quick melee attacks
Dragonblade
Duration of Genji's ultimate has been reduced from 8 seconds to 6 seconds
Mesaj tarihi:
aynısını yaşıyorum lan. evlilik öncesi zaten gergindim, o dönemde oyuna girince iyicene geriliyordum. şimdi tatilden döndüm, pammuk gibiyim. elim gitmiyor resmen paslandım milletin hızını kesip kaybolmasına sebep olucam, kasım kasım kasılacam diye.
Mesaj tarihi:
Abi PTR patch noteları altında yorumları trollüyorum su an asırı eglenceli. Her post ama her post "I am a genji main" veya "I have 80 hours on genji"yle başlıyor, nasıl aglıyorlar.

Adamlar combosunu geri istiyolar ama o combo intended bile değil, resmen her hero melee animasyonun bitmesini beklicek genji beyler ranged attack + melee attack + dash'i ne kadar hızlı basabiliyorsa o hızda yapıcak.

Diger herkes gerzek çünkü. Ama roadhog da insta kill atıyo falan diyolar aşırı komik genji oyuncuları. Şey delüzyonu heryerde hepsi kendini seagull sanıyo "Oynaması zor o yüzden çok güşlü olsun normal"

Hayır Genji oynaması zor bir hero değil, ben 1 saat atıp competetivede kan aglattırıyorsam o hero zor değil sorry. 25 saniyede ulti mi dolar lan böyle aptal birşey görmedim ben.

McCree zor abi, Zen zor, Tracer zor. Üzerine Zen topunu alıp havada milyonlarca takla atarak canı yarıya inen herşeye shift basmak zor değil.
Mesaj tarihi:
Kardesimin hesapta oynarken sezon sonu ivir ziviri aciklaninca acele ile oyunu alip kasmaya baslamistim.

Dun gece 25 oldum hemen comp girdim.
8 placement macinda 6 win aldim. Saat 3te reset geldi odulleri alamadim bu sezonki :(((
Mesaj tarihi:
xunn said:

http://i.imgur.com/9nFoC1r.jpg

adam parantez acmis kapamis ustune direk bi tane daha acmis ve 6 satir surmus fhajsjfksa

genjinin rage i bile bu kadar uzun degil
Mesaj tarihi:
şu vidyodan sonra bastion alıp savaşa sürenlere lanet olsun. insanlığımdan utandım.

bi de r2d2 stayla konuşmasının sebebini de kuşa bağlasalarmış keşke "speech drive not malfunctioning, decrypting new language" falan diye sdsf
  • Yeni Oluştur...