-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 güzel olmuş lan baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 HarveyQuinn said: overwatch lfg(patinin discord kanaı) de bekliyorum oyuna girdiğim zaman ama kimse bakmıyor o tarafa herhalde grup kurarken :D Abi kimse yoksa orada bekleyin, 5 kişilik bi grup görürsen zank diye atlayıp selam adam lazım mı dicen, bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 xunn said: HarveyQuinn said: overwatch lfg(patinin discord kanaı) de bekliyorum oyuna girdiğim zaman ama kimse bakmıyor o tarafa herhalde grup kurarken :D Abi kimse yoksa orada bekleyin, 5 kişilik bi grup görürsen zank diye atlayıp selam adam lazım mı dicen, bu kadar. Bu OW paticik LFG kanalına nereden girebiliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 https://discord.gg/0cWRx5RJNkE1RCcz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Abi herkese vermeyin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 https://discordapp.com/invite/0cWRx5RJNkE1RCcz Bunu mu herkese vermesin başka bir şey mi kastettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 şu lootbox'lara bi ayar gelse keşke ya, 3 spray (biri var diye 5 credits verdi :P) 1 player icon falan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 South Korea pc bang statistics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 yüzde neyin yüzdesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Game timemi yoksa active player mi acep. Hoş pc bang ozelindeyse ikiside aynı şey demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 öeh http://i.imgur.com/0JAqbDe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Ne balli insanlar var ya sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 ben lvl 75'm 1 legandary dustu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 şunun 7 milyonda bir* olasılığı var o da ekran görüntüsü atmış işte sdf *hesap alınan levela göre yapılmamış olup casual bi şekilde oyuncu sayısına gönderme amaçlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 bana 2 legendary bi epic düşmüştü bu iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Vanilla wowda lvl40 civarinda bi epic warlock staff dusmustu bana, burning legion serverinda, olay olmustu o donem Sonra ilk actigim cs kutusundan karambit fade dustu, 350$ a mi ne verdim. Simdi 750$ olmus Overwatchta bisi cikmadi henuz, zaten tr icinde oynayamacagimi dusunursek en erken eylul ekimde falan bisi duser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Wowda bana krolblade düştüydüde epic mountumu onunla almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 https://discord.gg/0cWRx5RJNkDuHCbB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 yazuach said: South Korea pc bang statistics Based Blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 razzRaziel said: öeh http://i.imgur.com/0JAqbDe.jpg feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Oyunu hiç bilmiyorum ne bu düşen şey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 skin mkin ıvır zıvır, her lvl atladığıdna kutu geliyo acıyon ıvır zıvır dusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 deno kıskanmış bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 şu oyunda healer almak gurur meselesine dönmüş durumda sanki. grup halinde girince sıkıntı yok biriniz healera dönüşüyor da, tek tek girdiğinizde herkesin tracer, genji, soldier olup potg kastığını görüyorsun. oyunun sonunda kendisini gösterdiğinde "AHA GÖRDÜN MÜ GÖRDÜN MÜ BEN İYİ OYNADIM SİZ KÖTÜ OYNADINIZ O YÜZDEN YENİLDİK" muhabbeti başlıyor. hani bi de lvl 80 90 adamlar bunlar :D her oynadığım oyunda mecburen supporta dönmek zorunda kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar