Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

yanıtını bulmuşsun işte. diğer tanklardan ayrıştığı yer mobilitysi zaten. shieldi reinhart shieldi gibi değil, daha zayıf olması normal. zıplayıp, çat diye stationary bırakıyorsun. bir sürü şeyi engelliyor içinde dururken sadece dmg red. olarak düşünme. hook yemiyorsun mesela. içine girip çıkınca karşındakini hareket etmeye zorluyorsun falan.

arka hatta hiç zorlanmadan sızıp peynir ekmek gibi ayıklıyorsun sonra zıplayıp kaçıyorsun. zıplama cd'u çok düşük.
Sosyal ağlarda paylaş

winston oynarken kendini bully gibi düşüneceksin. arkalarına atlayıp rahatsız edip düzenlerini bozup sonra geri kaçıyorsun.

tabii insanlar "tank" dediğinde illa reinhardt gibi önlerinde mal mal dikilip shield tutacak bir karakter istediklerinden, winston'un tanklığı pek anlaşılamıyor. ama düşmanları irite edecek biçimde oynarsan, ana ilgiyi kendi üstünde tuttuğun sürece yanındaki dps karakterlerinin rahat rahat saldırı yapmasını sağlayabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

razzRaziel said:

https://gfycat.com/DarkWebbedEwe

Şu çok iyiymiş eheh.

Oyundaki highlightlara bir şekilde ulaşılabiliyor mu SS klasörü tadında? Yoksa Highlights'ı açıp kayıt mı etmemiz gerekiyor o oynarken?

motora ozel bi formatta bile bulamadim klasorde. temp gibi bi yerde mi saklaniyo gecici replay onu merak ediyorum ama sonucta oyuna tanitamazsin tekrardan. logout yaptiginda hl menusu gidiyor.

bandicam acik tutuyorum ben simdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...