xunn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Cuce said: http://wiki.teamliquid.net/starcraft/images2/a/a6/Boxermlgana.jpg gercek imparatorun konusuna su roma cakması tırto marineleri koymayın. O ceket Marine armordan daha dayanıklı bu arada bilmeyenler için. Casual-proof design. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Genel yanılgılardan birine düşmüşsün. o ceket İmparatoru değil, bizi korumak için. Oynarken yaydığı sahanelik beynimizi kızartmasın diye giyiyo ceketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 uniqloda $70. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 70$ o cekete çok ya. Ceket de değil mont zaten. Polar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 19 pound zaten, kazıklıyorlar amerigalıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 bu pazardan almistir zaten 15 liraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 cirkin baya baya, ghost hoodieim ile oynarim oyunu artik http://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/content_folder_media/LC1L6D8GRTZ61356141855575.jpg hos buyuk gelio kilo verdim diye, dolar alip basini gitmese yenisini alirdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 ışık pulse lamıyorsa çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 seni su arkadasa havale ediyorum sparkcim, zevkleriniz uyusuyor baya (tu) http://i.imgur.com/8Kum21y.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 aquila said: uniqloda $70. Alıyorum zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Cuce said: Genel yanılgılardan birine düşmüşsün. o ceket İmparatoru değil, bizi korumak için. Oynarken yaydığı sahanelik beynimizi kızartmasın diye giyiyo ceketi. Bunu daha önce duymadıgıma inanamıyorum. Yani İmparator sadece kudretli değil, merhametli de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 sc2 hikaye kötü arkadaşlar, swarm oynamadım. sc1 şahaneydi. lau +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 spear of adun şsmi bile çakma lan azcık yeni olun ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Whole race living as exiles on a giant ship Totally not craftworld guyzz! http://wh40k.lexicanum.com/mediawiki/images/5/5f/CraftworldArt7.jpg ORIGINAL CONTENT DO NOT STEAL!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Laurelin said: oyuna laf eden yokta hikayeyi gereksiz abartmayin, broodwar zirve idi kabul sahaneydi sc1 ama sc2 direk kotu yani hikaye olarak hatta duzgun bir hikaye bile yok, metzen zaten cikti "starcraft is a story about a boy and a girl" dedi otesi yok nerde sc1 in ozellikle broodwarin plot twistleri ve iyi yazilmis karakterleri nerde sc2 nin sigligi ve tekduze karakterleri heh net özetlemiş işte. sc2'nin hikayesi resmen, hacı bu burning legion, sargeras the one big bad evil hikayesi ve redemption muhabbeti tuttu, hadi uzaya uyarlayalım. modeli. halbuki sc1 ve bw gayet kendine has bir hikayesi vardı. zergler bi kere gayet orjinaldi karakter vs. işleyişi olarak. sc2 resmen baydı beni hots oynarken, insansı yapmak için götlerini yarmışlar zergleri. bunun tek anlamı var bence bir mmo yapma ihtimali olursa diye seçilebilir taraf olarak kalsın zergler diye kasıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 hots da ne oluodu ya hiç hatırlamadım şimdi var mı şu hotsu hızlıca anlatan bir video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 bi halt olmadi :P kerrigan aslinda xel naga kontrolundeymismis, restore olunca artifact ile icindeki kotuluk cikmis, kendinde diilmis filan sonra prensin labratuarda raynorla takilirlarken hala bi nebze zergleri kontrol edebildigi ortaya cikiyor ama ustune mengsk basiyor, kacarlarken ayri dusuyor raynordan, hyperiondakilere atar yapip geri donmeye kasiyor vs ama mengsk canli yayina girip "raynor terororosunu oldurduk bugun" diyor. kerrigan aglarken yavru kedi gibi bi zergling gelio yanina sonra HURRRR DURRRR REVENGE! e bagliyor iste sonra level kasiyor, yavas yavas tum zerglerin kontrolunu ele aliyor ki butun zergler insan gibi konusup muhabbet edebilio filan anlamsiz suru ile missiondan sonra zeratul gelio "ben gelecegi gordum sen chosen onesin, hepimizi kurtarmak senin elinde" muhabbetleri filan, kerrigani retcon zerus gezegenine yolliyor orjinal corrupt olmamis zerglerin mekanina, kerrigan orda bir milyor yasinda herseyi bilen zergle konusuyor filan, abra kadabra rituel yapip caccoon a giriyor ve mission sonunda upgrade olmus queen of blades olarak cikiyor ama bu defa icinde kotuluk yokmusmus sonra raynorin yasadigi haberi geliyor, gidip kurtariyor ama 1,5 oyundur "SARAAAAH :( " diye yanip tutusan raynor yine queen olmus kerrigani gorunce ergene bagliyor, oldurucem seni filan diyor ama cekemiyro tetitigi defol git diyor kerrigan "iyi bari revenge e basladik devam edelim, artik iyi oldum ama mengski oldurmek icin gezegen isgal edip milyonlari oldurmemde sakinca yok metzen cunki corrupt olmadigimi soyledi" ye bagliyor, prens diyor vakit ver sehirdeki sivilleri bosaltalim vs, sonra kerrigan isgal ediyor korhali SUPRISE raynor yardima geliyor "bu isi bitirelim bare" diye sonra kerrigan mengskin odasini basiyor, oldurmek uzereyken birden deus ex machina olan artifact cikiyor, fuck all button ile mengsk kerrigana hava atiyor ve iskence ediyor, seni ortamlara garanti kartim olamdan salicagimi sanmiodun dimi en zeki benim filan. sonra raynor o an odayi basiyor, mengke daliyor ve button dusuyor parcaliyorlar, sonra kerrigan mengski desiyor yanan korhala bakiyorlar, 2 saniye bayat romantizmden sonra kerrigan revan ve exile in pesinden galaksinin bilinmiyen karanlik yerlerine dogru hakikati aramak icin bir yolculuga basliyor the end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mortis said: hots da ne oluodu ya hiç hatırlamadım şimdi var mı şu hotsu hızlıca anlatan bir video hızlıca diil ama şu heralde olur diye düşünüyorum. http://www.youtube.com/watch?v=m3mwNMnkkoY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 burdan nasıl legacy of the void e bağlaniodu peki zergler ok kerriganın kontrolü altına girdi artık corrupt da değil overmind ı tekrar mı canlandırıoduk naapioduk öle bişey hatırliorum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 yok burning legion xel naga isgal icin geliyor, gecmiste birbirine dusman olan butun irklar birlesicek ve night elflerin protosslarin onderliginde legionin xl naganin corrupt lideri archimonda amona direnicekler http://i.imgur.com/ZKz4AOC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 en azından multi açısından yeni bir çöp zirvesi olacağı kesin oyunun şimdiden. 150 lira neyine vereceğiz bu oyunun hala anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 sinematikteki tek gözlü zealot reyiz için vericem ben mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Protoss flagship spear of adun mu simdi Hikaye sonunda amona tassadar misali kamikaze yapip sapliyacaklar mi Ulan grego bir sen mizrakliyamadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Bu zergler xelnagayı kesmemiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 bence bu expansiondan sonra RETURN OF THE XEL'NAGA falan diye Xel'nagaları oynayacağımzı aslında onlar da iyi niyetli insanlar temalı bir expansion çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar