JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Lurker yeah devamı blizz con'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ARchon mode cok iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/3/31/StarCraft_II_Legacy_of_the_Void_logo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 NEW BLIZZ IP! AY ÖLDÜM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Lurker geliyorsa dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bu iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 http://us.battle.net/sc2/en/legacy-of-the-void/#characters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 e ABİ herkese 2 tossa tek unit ayıp ya la reaveru reaveru reaveru reaveru bekliyoduk http://www.youtube.com/watch?v=msSvZPZXwJU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 terran nasıl ayarsız imba la... daha 1 senesi var oyunu nerdeyse cok deişiklik olurda nasıl böle abzürd bi versiyonu gösteriyolar burda anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 abi senaryo gene akar ya şöyle hayvan gibi zor olsun en son zorluk kesmiyo bide 10 saatte falan bitiyo şöyle bi 20-30 saat play time olsa senaryoda muthiş olur hadi hayırlısı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 hoba. oynamıyorum 2 senedir ama automated tournaments çok iyi. sonunda yani. bi 5 sene falan geç kaldılar ama sonunda yaptılar :D hearthstone'a da acilen gelmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 siege mode tank taşınabilir olmuş, düşmanı önden oyala, arkadan 2 tane siege mode tank dropla mineral hattına, 20 tane işçi instant gg çok dayanmaz o değişir. yada cooldown falan gelir drop yaptıktan sonra hemen alamazsın falan diye, op ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 terran'ı izlemeden zerg op olacak gibi gelmişti ama terran'ın upgrade'ler baya hayvani gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Cyclone direk op. Kitlenmesi efsane imba lan. Leblebi gibi stalker avliyorsun ve stalker 3. vuramadan oluyor. Tempest ile sidik yaristiracak range'i de cabasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 cikinca sahalari dönecem. ayrica son addon. iyi ayar ve balance olacak (bir iki sene sürer). Sonra aksin turnuvalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 sabonis said: terran'ı izlemeden zerg op olacak gibi gelmişti ama terran'ın upgrade'ler baya hayvani gibi :D ha bi starcraftta ağlamadığın kalmıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Aceace said: sabonis said: terran'ı izlemeden zerg op olacak gibi gelmişti ama terran'ın upgrade'ler baya hayvani gibi :D ha bi starcraftta ağlamadığın kalmıştı... Ulan terrain oynarım (2 senedir oynamıyorum) ve terran severim. Neyin ağlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2015 adun gelcekmıs yenı senaryoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 streamler başlamış o yea http://www.twitch.tv/directory/game/StarCraft%20II:%20Legacy%20of%20the%20Void Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 oyun öldü bitti çok geç kaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Beta gelmiş mail atmamışlar geldiğine dair lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 StarCraft® II : Legacy of the Void™ beta gelmiş :p mail a geldi fake mi diye account a girip baktım o ne salak mail linki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 la yine bi banamı gelmedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ben blizzcon ticket almıştım ondan beleşmiş , hayret nasıl olur diyordum tamda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Gelmiyo abi beta falan, öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar