Zikko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 o da bişey mi sigara bile içiyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 zikko mail attın mı len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 attım beklemedeyiz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 tamam, şimdi sen bir şey sor ben cevaplayım, o zaman 2x post olur ihi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 2015 e giricez hala kola içenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 çok içmem ama tercih sıram pepsi light>pepsi twist>cocacola light>pepsi şeklinde rc kola vardı eskiden en iyisi. bebeler bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 RC iyimiydi kötümüydü hatırlamıyomda tadını böyle bi eski zamana dönüş oluyo ajsdkghasd bizim okulda kantinde sadece o satılıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 http://2fmagazine.com/wp-content/uploads/2013/07/Coca_Cola_Life_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ucuz kolalar içinde en iyi crown kola ama litrelik değil kutu olan. litreliği içilmiyor. bi cola a101 de var bi deneyin. resmen kolalı jelibonların tadında. sanki kolalı jelibonları eritip kola yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 o kadar yerel ki, telefon numaralarında alan kodu bile yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Mal said: ucuz kolalar içinde en iyi crown kola ama litrelik değil kutu olan. litreliği içilmiyor. bi cola a101 de var bi deneyin. resmen kolalı jelibonların tadında. sanki kolalı jelibonları eritip kola yapmışlar. olm malmısın ucuz kola ne ? pahalısı ne kadar 2.5 litreliği bile 2 3 lira değilmi bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 e tamam işte ucuz olcunca litresi 90 krş kutusu 55 krş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 kürt kanı vardır onun içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 yazıyı kaldır kermitim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 espriyi anlamadğını için kaldırmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 kolanın maliyeti yok gibi bişey bildiğim fiyatlandırmadan belli 2.5 litresi 2 tl kutudaki 1.5 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 yüzyılın esprisiymiş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 cacodemon said: o kadar yerel ki, telefon numaralarında alan kodu bile yok! şu gazozu içmek istedim şuan ya.. bence efsane bi lezzeti var hissediyorum!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Pepsi Next ve Coca Cola Life bizde satılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bingildak said: koyduğum linki okuyun abi linkte ne derse desin abi baya pepsi max içiyorum ben twistle alakası yok limonlu bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ben karıştırdım galiba ya sinemada aldım max, limonlu değildi gerçekten asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Pepsi daha iyi ozellikle patlamis misirla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 En iyi kola, ölü kola. 4 sene önce bıraktım içmeyi. Icetea'e geçtim, geçiş sert olmasın diye. Sonra onu da bıraktım, maden suyuna geçtim. Sade soda net çok daha iyi serinletme açısından. Hem de sağlıklı, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar