Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Bu içtiğimiz çay kahve ice tea ıvır zıvır harici 2 litre muhabbeti nedir peki ? Ben mesela dün 1 kilo mandalina yedim.Bi bardak falan su içmişimdir şırıl şırıl işedim.Veya bugün 1 litre ice tea içtim su yine çok az içtim ? Böbrekleri yorması dışında günlük su ihtiyacımı karşılıyordur heralde ?
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Su zehirlenmesi var evet, 8-10 litre sakat olabilir. Bi de böbrek yorma durumunun 2 ile 4lt arasında çok değişeceğini sanmıyorum, hele devirdaim falan demişsiniz saçma olmuş. Böbrek içilen suyu süzmüyor ki kanı süzüyor, suyun çoğu bağırsaktan mesaneye geçip atılıyor, kanın yoğunluğuna pek bir etkisi olmaz çok abartmadıkça su içmenin.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 atıp tutuyo bide elektrolit dengesizliği ne desek kalır
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 stormeagle said: oha çok özlemiştik seni. kermit yokluğunu kapatmaya çalıştı ama senin gibi olmuyor tabi. Konuna dönersek; Terle kaybettiği sodyumu yerine koymadığı takdirde, içilen su bu salınımı arttırdığı için zararlı olacak. Gerekli minerali vücuda sağlayamadığın için bu oluyor. potomani de 10litre gibi astronomik rakamlara çıkıldığı takdirde demiş işte. bizde yukarıda yazdık 10 litre muhabbetini Ah fisto ah özel günlerinde girme foruma iştebenim konum falan değil sen horsoyon fozloso so do gocorlo dogol demedin mi neymiş ? fazla su içmek zararlıymış salak gibi bi de özlemiştik seni, sanki ben nereye gittiysem anlamadım da, yok özel gün falan yazmışsın saçmaladıktan sonra bilmiyorsan git google'a fazla su içti öldü falan yaz ondan sonra salla yine sallayacaksan
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 editleyeceksen üstte overload su içme durumu yok zaten cümlenden başla rezalet ya bi de hala devam ettiriyor
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Olum forumda senin kadar ergen atarı yapan başka kim var? Hangi konu olursa olsun alıntıladığın adama "kes, saçma, aptal, malsın, salaksın, şöylesin-böylesin" gibi itici cevaplar veren tipin tekisin. Kudurmuş gibi de post spamlamaya gerek yok.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 adama kandaki sodyum dengesizliği ne desen susup kalır gelmiş konuşuyo ergen falan diye bebeye bak la
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 kermit anla işte cevap vermiyorum sana zorlama.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 adam bişiden anlamayıp googledan dolma bilgilerle gelip yorum yapıyo. karşısına mantıklı, cevap veremeyeceği şeylerle çıktığımızda sana cevap vermiyorum, muhattabım değilsin kozunu oynuyo
escape Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 30-35 yaşında iki adam, resmen liseli tenefüs muhabbeti yapıp bir çocuğu araya almışlar. Acilen zil çalmalı. Adam dedim pardon.
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Siz de bir bardak soğuk su için üstüne. Eğer idrarinin rengini koyulaştırmak istiyorsan bir mantar var. Geçen gün yedik, 1 haftadır altın işiyorum.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ben günde 5 litreye yakın içiyorum, doktora sordum, daha fazla içme bir şey olmaz dedi. internetten okuyup fikir edinmeyin. ps. bilinçaltımda böbrek taşı korkusu var, izin verseler daha fazla içicem. günde 8-12 kere işiyorum.
totemic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 kreşi geçtiniz valla yemin ediyorum. birbirlerine atarlanmalar falan asf
senko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ben su yerine bira içiyorum benim de cristal clear boşuna su içmeyin bira da aynı işi yapiyor hem biranın da içinde su var
Grego Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 kermit said: adam vıdıvıdıvıdı dolma bilgilerle vıdıvıdıdvıd mantıklı, vıdıvıdıvdıvdı bıdbdıbdıbdı oynuyo
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 vücut su ihtiyacını normal sudan sonra en çok çaydan karşılıyor diye biliyorum. neyse şu topağı görünce 40 yıldır su içmeyen adam vardı televizyona çıkmıştı diye aklıma geldi ona bakıyım derken 70 yıldır hiçbir şey yemeyip içmeyen adam buldum lolol bi de adam, kendisinin yarısı yaşındakilerden daha sağlıklıymış. http://www.dailymail.co.uk/news/article-1274779/The-man-says-eaten-drunk-70-years-Why-eminent-doctors-taking-seriously.html http://en.wikipedia.org/wiki/Prahlad_Jani
Mal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 dana22 said: biri de kaynak gostermemis ya..info anlamadım mor işemek için ne yapmak gerekiyomuş?
Öne çıkan mesajlar