Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 imamizer said: ya hadi alın paranızı artık. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNfG7YG2hf79gl7y2Y44gOPcR1_fQpMXgLzHyUGpRGY/edit?usp=sharing Rıdvanın 2 lira karşılığı 2.4800.0000 Kobane dolarını bana yollayacan kardaş, borcu var bana gundinin Ya bi de bu Editör hani köşklerde konaklarda yaşıyordu, 2.9tl yollamış Allahın fakiri ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 göndermediniz baklavaları lazım olacakmış, http://i.imgur.com/arnbc0l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 subzero da adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 imamizer said: önce düğünümü yaparım. sonra başımı sokacak bi tane ev alırım ve çocuk yaparım. bi de corsa mı satar yerine dizel linea alırım. evet sefer tasımdan patates yemeği(etsiz kıymasız) makarna ve hoşaftan oluşan menumu yedim. şimdi elimi yıkayıp kısa ama kalın kravatımı düzeltip mesaime başlayacağım. İMAM LAN. 10.8 TL mi alayım :D geri dağıtılıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Selamisahin said: Benimkini de Lösev'e gönderebilirsin. Teşekkürler. En azından bi' şeye yarasın. Arada kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 "Tatar Ramazan" said: imamizer said: ya hadi alın paranızı artık. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNfG7YG2hf79gl7y2Y44gOPcR1_fQpMXgLzHyUGpRGY/edit?usp=sharing Rıdvanın 2 lira karşılığı 2.4800.0000 Kobane dolarını bana yollayacan kardaş, borcu var bana gundinin Ya bi de bu Editör hani köşklerde konaklarda yaşıyordu, 2.9tl yollamış Allahın fakiri ahah noktaları da yanlış koymuş hewal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 abi rica ediyorum isim soyisimle + iban olarak mesaj atın. niye hepiniz paramı ver diye mesaj atıp geçiyorsunuz la anlamadım ki? yada sadece iban atıp isim soyisim yazmıyorsunuz? 3-5 kere mesaj gidip geliyor boş yere, 5 dakikalık iş 2 günde halloluyor. gelen eft bilgilerinde hesap no yok. olsa bile aranızda kaynının, iş arkadaşının, şirketin maliyecisinin hesabıyla falan ödemesini yapmış olan var. başka hesaba iade isteyen var. hepsini geç arada atm ile para yollayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Dworgian said: "Tatar Ramazan" said: imamizer said: ya hadi alın paranızı artık. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNfG7YG2hf79gl7y2Y44gOPcR1_fQpMXgLzHyUGpRGY/edit?usp=sharing Rıdvanın 2 lira karşılığı 2.4800.0000 Kobane dolarını bana yollayacan kardaş, borcu var bana gundinin Ya bi de bu Editör hani köşklerde konaklarda yaşıyordu, 2.9tl yollamış Allahın fakiri ahah noktaları da yanlış koymuş hewal Yok lan bilerek yaptım onu Kürdlerde matematik farklı, kendi icatları olan 10.0000 sene önce buldukları kadim bir sayı sistemi kullanıyorlar, ilk gördüğümde ben de anlam verememiştim, ama aşiret içinde bir mantığı vardır elbet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 benimkini uygun gördüğün bir yere bağışlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Selamisahin said: Selamisahin said: Benimkini de Lösev'e gönderebilirsin. Teşekkürler. En azından bi' şeye yarasın. Arada kalmasın. arada kaynamış valla. parayı löseve gönderdim. öm'den mail at sistemden dekontu yollatıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 semirmiş paragöz şişkosu yerine böyle hayırlı şeylere paraların gittiğine çok sevindim. allah patileri korusun ve kutsasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Grego said: benimkini uygun gördüğün bir yere bağışlayabilirsin. bana bağışla parasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 adam tam bir ölü sevici ark. beleşin kokusunu almaya görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 hahaha ulen seru REF KOD İLE GÖNDER PAMPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 noldu şimdi imam paralara çöktümü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 imamizer said: abi rica ediyorum isim soyisimle + iban olarak mesaj atın. niye hepiniz paramı ver diye mesaj atıp geçiyorsunuz la anlamadım ki? yada sadece iban atıp isim soyisim yazmıyorsunuz? 3-5 kere mesaj gidip geliyor boş yere, 5 dakikalık iş 2 günde halloluyor. gelen eft bilgilerinde hesap no yok. olsa bile aranızda kaynının, iş arkadaşının, şirketin maliyecisinin hesabıyla falan ödemesini yapmış olan var. başka hesaba iade isteyen var. hepsini geç arada atm ile para yollayanlar var. Simdi anladin iste boyle bir toplulukla bu isin neden olmayacagini sdf adampar hesap numarasi yazacak kadar bile uzmek istemiyor kendini hersey kendiliginden olsun onlar hic yorulmasin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Yaaa imam bu da sana ders olsun tamam mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 bence imam paraları yesin, bu da düzgün iban ve isim bilgisi gönderemeyenlere ders olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Nasrettin Hoca da durur mu? Yapıştırmış cevabı. Bik bik bik... Kıssadan hisse. Aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 eveeeet arkadaşlar! öncelikle; geçenlerde 2 haftalığına yoktum, bu hafta kalan kişilere öm atıp 'alın lan paranızı yoksa yerim hepsini!!' diye rest çektim. arada baya ye canın saolsun diyenler çıktı. duygulandım. hepiniz teşekkür ettiniz arada gözümden kaçtıysa tekrar bende hepinize teşekkür ederim. öm yoğunluğunda gözümden kaçanlar olmuştur illa. şimdi bu organizasyon amacına ulaşamadı. ama başarısız oldu mu? hayır. valve ciddi bir dönüş yapmadı, baklava göndermeyi başarsaydık bile kabul edeceklerini bir türlü garantileyemedik. seatle mı washington'mı artık ne zıkkımsa orada baklavacı bulamadık. yunan baklavacıları vardı, haliyle olmaz dedik. böyle olunca kaldı. ama aslında kalkıştığımız bu iş başka bir çok yönden başarıya ulaştı; - istersek hızlı bir şekilde organize olabildiğimizi gördük (aslında "mal gibi hemen gaza geliyoruz olm" demek istemiyorum öyle gibi biraz asdfgh). - para gibi bolca güven gerektiren bir konuda bile hiç sorun yaşamadık. bir kaç günde 2 binliraya yakın para topladık. - deneyim edindik, benzer bi işe kalkıştığımızda başarı şansımızı daha yüksek görüyorum şahsen. - en önemlisi o kadar sayfalarca goygoy yapıp, para yollayıp edip vakit harcadık ve tüm yukarıdaki kazanımlardan daha mühim, daha somut birini elde ettik. 2 bin liraya yakın paranın yaklaşık 430 lirasını çeşitli dernek ve vakıflara bağışladık. listeden görebilirsiniz. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNfG7YG2hf79gl7y2Y44gOPcR1_fQpMXgLzHyUGpRGY/edit?usp=sharing parasını iade alanlar oldu ama bu demek değilki onlar yardım yapmak istemedi. mesela zipzipin 389457893 tane hayvana baktığını biliyoruz. iade aldığı parayı hayvanlarına hayvanlarına harcayacaktır büyük ihtimalle. o yüzden iade alanları paralarını nasıl kullanacağını bilmiyoruz, hatta iade aldıkları parayı kendi elleriyle yardımda bulunmadıklarını da bilemeyiz. lütfen bunu göz önünde bulundurun. yapılan bağışların neredeyse tamamında paranın nereye gideceğini ben karar verdim. çoğu kişi benim uygun gördüğüm bir yere bağışlayabileceğimi söyledi. elimden geldiğince politize olmamış, şaibesi olmayan, işini iyi yapan, güvenilir dernek ve vakıfları tercih ettim. artık ne kadar olduysa. çünkü cins cins adamlarsınız. çağdaş yaşamı destekleme derneğine bile bağışta bulunmadım bu nedenle aranızda laf eden olabilir diye. sonuç olarak hll team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 wot olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 imamizer said: eveeeet arkadaşlar! öncelikle; geçenlerde 2 haftalığına yoktum... yuh adam paraları alıp tatile çıkmış resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 imamizer said: - istersek hızlı bir şekilde organize olabildiğimizi gördük (aslında "mal gibi hemen gaza geliyoruz olm" demek istemiyorum öyle gibi biraz asdfgh). - para gibi bolca güven gerektiren bir konuda bile hiç sorun yaşamadık. bir kaç günde 2 binliraya yakın para topladık. - deneyim edindik, benzer bi işe kalkıştığımızda başarı şansımızı daha yüksek görüyorum şahsen. daha güzel para toplayabileceği bir konu bulup hepimizi silkeleyip paraları da alıp kaçabileceğini ima ediyo gibi geldi bana bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 imamizer said: komüner yapı hayal degil ! http://spaliuke.files.wordpress.com/2008/04/soviet_propaganda.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar