Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'de İlk Profesyonel LoL Okulu açıldı, LoL Akademi !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

türkiye'de lol streamleri 30-40k seyirci buluyor bildiğim kadarıyla. sc2 zamanında 100 kişi stream izlese olay oluyordu.

böyle boktan bir oyunun bu kadar patlamasının tek sebebi lokalleşmeye verdikleri önem ve tanıtım. adamlar baştan aşağı pr başarısı.

ayrıca, basit, bedava ve uyuşturucu(?)
Mesaj tarihi:
Eğlencelik oyun yapıyorlar işte. Nabza göre şerbet. En son "bedava" ward gelmişti yanılmıyorsam (kolaylık olarak). Bitmiyor hiç, cd doldukça atıyorsun.
Mesaj tarihi:
yok, Q'nun adı sadece ölüm cezası. "yandan"ı bu kafasına göre koymuş.
şampiyon adı da trash değil thresh.
oyunların da hemen hemen hepsi türkçeleşince leş gibi oluyor zaten.
Mesaj tarihi:
Densiz said:

k1nJo said:

yukarıdaki thresh videosundan rastgele bi an açtım

leona skillshot a kafa atmış arkadaş ne anlatıyor sdfdsf
https://www.youtube.com/watch?v=b0sJKSJXA1A&t=9m55s

ahaha iyi yakalamışsın :D. Oturup izledin mi cidden? :D

"0.1 sn daha iyi hesapladım!" efsane olmuş. 3 kağıt yapmaya ne gerek var :P. Kaldıki karşıdaki adam hesapladı mı? hesapladıysa gidiyomuş gibi yapıp geri döndü. Yani 2 ucu boklu değnek, 0.1 sn felan yok ortada :P.

eleman odtü fizik mezunu, hesapladım diyorsa hesaplamıştır, her ne kadar kendisini çok iyi bir oyuncu olarak görmesem de okuluna saygım var :)

ahmedinejad said:

türkiye'de lol streamleri 30-40k seyirci buluyor bildiğim kadarıyla. sc2 zamanında 100 kişi stream izlese olay oluyordu.

kişisel stream yapanlar 5-10k civarında hit alıyorlar daha üstüne çıkanı pek görmedim, en popüler olanı da ajdar gibi biri.
Mesaj tarihi:
µh said:

benim anlamadığım bu adamların ne başarısı var ki kalkıp saati 60-70 liradan özel ders vermeye çalışıyorlar?

yurtiçi başarıları var işte.
Mesaj tarihi:
µh said:

yani yok

aynen, dp'nin işte ufak bi kaç başarısı var, kalanlarının hiç bir şeyi yok ama şöyle bi durum var, türkiye sunucusunun halini bir görseniz bu adamlar onların yanında demi-god kalıyor. haliyle ego'ları falan tavan :D

kısacası baya leş bir ortam.
Mesaj tarihi:
S-H said:

ahmedinejad said:

kişisel stream yapanlar 5-10k civarında hit alıyorlar daha üstüne çıkanı pek görmedim, en popüler olanı da ajdar gibi biri.

Ya maalesef en popüler olan kişi (ismini yazmiyim de boşuna keyword şey etmeyelim lel) tam 12 yaş grubunun anlayacağı cinsten, aptalca bağırıp çağıran, işte aksiyon olsun diye web cam kıran, fake rage'e girmeler yapan 17 yaşında sivilceli birisi ve bunun bir iki kankası. E kitlenin istediği bu o yüzden doğru ilacı veriyorlar, kızamıyorsun da.

Bu adam da bir iki kez 30bin'i falan gördü işte tek başına, ortalaması 7-10k arası yayınlarda.

Zaten LoL TR sunucusu futboldaki TR Süper Lig gibi, takımlarda-oyuncularda egolar kocaman ve dipteki oyunculara göre 2 gömlek üstünler. Ama yurt dışı turnuvasında gerçekten premier takımlarla oynayınca 0'a karşı yenilip "eeheh abiler ne güsel oynadı değil mi alican" diyerek geri geliyorlar, takımı dağıtıyorlar falan.
  • Yeni Oluştur...