imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 beyler kesik at kafası siparişi veriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Haytap'a gidicekse para bana da mama yollayın fads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Zaten hemen zam yapmış şişman boşver iyi ki 5 kuruş vermedim ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 baklava iptal bence de, o parayla adam tutulsun valve bahçesinde pankart açsınlar fiyat kıyaslamaları olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Beyler siyah çelenk gönderelim o parayla. 170tlye oyun mu olur amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 beyler benm tadım kaçtı yA son fiyatlardan sonra iptal edin siparişi. onun yerine fidan alalım ekelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ms de çalışan eleman pankartları alıp gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 o parayı amele rus hackerlara verin, aral'ın sitesini spam'layıp çökertsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 editörün parasının üstüne yatalım mı lan? yollamayım ona geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Şaka maka ARAL'ın önüne siyah çelenk yolluyalım. Türk Oyun Sektörünün yüz karasısınız yazsın üstünde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 http://www.billdamon.com/wp-content/uploads/2013/03/Horsehead.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 baklavayı acele edip dün yollasaydık şuanki durum çok komik olurdu ya sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Baklavaların iptali durumunda bu paranın ne yapılacağını da görüşmeye başlayalım. Ula ne güzel 1453 yaptıydım lan, kumdan kale yapmış gibi sevinmiştim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 abi steamin ne suçu var kendi ülkendeki kendi vatandaşın seni silkelemek için uğraşıyorsa herifler mis gibi fiyat koymuştu aral ağlamış belli ki gabe hala hakediyo baklavayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Civ haric hepsi ayni fiyatta bende demekki onu yanlis yazmislar en basinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 yanlış yazmak ne ya çok iyimsersin zam değil güncelleme (dayanamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 baklavayı bana gönderin bari canım cekmıstı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 zamcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 7000 oyunluk steamde 4 oyun zamlaninca direk siyah celenge dondu olay. olm nasil bir olay bu turkluk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bu oyunların sayısı artacak belli ki aral lobi yaptıkça, dünkü gibi 2 oyunla kalsa sorun olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 kanuni çünkü eğer olay publisherın kendi insiyatifi değil de aralın şikayeti üstüne patlak verdiyse sıçtık aralın oyun yelpazesi epey geniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 anliyorum orayi abi :) degisim super ama. gri yok, siyah beyaz bitti. bu arada dunyanin en pahali benzinini kullanan millet olarak, aral tarafinin bu kadar pahaliya oyun satmasinin arkasinda kesin baska seylerde vardir malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Bence sadece aralın resmi distribütörü olduğu firmalar söz konusu http://www.aral.com.tr/index.php?content=distributorlukler söleşmeden ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Call of serisi 250'den aşağıya çıkmaz artık. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 yani EA, Activision, Blizzard, SEGA, Squareenix, Ubisoft falan gibi bir iki firma lan daha ne olucak jaosndflşkasdif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar