axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bingildak said: naptınız abi ben takip edemedim aksiyon planı çıktı mı? Hala dworgun microsofttaki arkadaşından cevap bekliyoruz, ona göre hareket edeceğiz değişiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 imam bütün parayı canlıdan beşiktaşa bas bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Beyler eft yapmayanlar yazmasin. Iban no icin @imam reyze pm atin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Feamer said: Dworgian said: oyun alırken elde edeceğimiz ilk indirimleri gömdük şu an. gerçi kimilerimiz 3 5 oyunluk indirim gömdü o ayrı http://i.imgur.com/v6VkqDC.gif kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 beyond earth ün fiyatı dolar halinden pahalı olmuş, baklavayı iptal edin. Böyle herkes kafasına göre fiyat koyarsa sıçarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Bankaya gidemedim ben de. Bir hesabım fon'da ondan para çekemiyorum cash yatırmam gerekiyor ancak. O yüzden paypal'dan olur diyorsanız atabilirim şimdi. Bu arada yakın mesafede bklvcı var denmiş şayet onda karar kırılınyorsa adam gitsin teslim etsin yahu. 1000 dolara yakın para veriyoruz bi zahmet uğraşsın. Bu adamlar her gün 1000'lık baklava satıyorlarsa bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Arka taraf Belese post kasmayin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 eldar said: beyond earth ün fiyatı dolar halinden pahalı olmuş, baklavayı iptal edin. Böyle herkes kafasına göre fiyat koyarsa sıçarız. Lan 75tl idi. 170 TL olmuş? Baklava iptal beyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 şuraya yazana kadar herkes 2k ve ubisoft hesaplarına email atsa steamdb sayfasında nasıl +%52 tr fiyatına kazık atıldığını, en hayırlısı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 yollamayın baklava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bence aral ithalatı "yakalım". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 baklava iptal!!2!@!#@ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 paraları geri alma şansımız var mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 baklava iptal pliz... civilization 110 liralık oyun 170 olur mu mk.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Hayır civ almadım 75e ona yanıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 borderlands te artmış. firmalar yeni çaktı heralde durumu. tek tek yalan oluyo. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 iptal olursa dev bir fail olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 75 dolar iyimiş yalnız direk kanada/japonya tier olduk ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 barbu said: eldar said: beyond earth ün fiyatı dolar halinden pahalı olmuş, baklavayı iptal edin. Böyle herkes kafasına göre fiyat koyarsa sıçarız. Lan 75tl idi. 170 TL olmuş? Baklava iptal beyler! Hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 abi haytapa filan verin parayı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 vivavale said: Arka taraf Belese post kasmayin olm Dur be olm, ben Jagged Alliancenin betasını aldım dün dabah tam 40 gayme bastımda, ona sayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 oha oha oha harbi fiyatlar artmış lan :D beyler baklava iptal sanki he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 beyler parayla şişkoyu dövmeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 "Tatar Ramazan" said: vivavale said: Arka taraf Belese post kasmayin olm Dur be olm, ben Jagged Alliancenin betasını aldım dün dabah tam 40 gayme bastımda, ona sayın sdf üff fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 şişkoya suikastçi yollayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar