Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaben reyize baklava göndermece

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ulan fake gibi şormenin mail ama adamın baklavayı yanlış bişi olarak anlamış olma ihtimali de var. böyle pahalıca ufak bişi mi sandı acaba. ulan fetih yapar gibi kamyon dolusu baklava gönderecez adam hehehe iyiymiş mi dicek
Mesaj tarihi:
µh said:

baklavanın yanında verilmesi için güzel bir not yazalım yada türkiyeden kartpostal tarzı bir şey yollayalım

kartpostal yollamayalım ltfn ya

dizaynırlarımız döktürsün birşeyler
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

peki soru: diyelim yollayamadık. hype patladı. paralarla ne yapılıyor? bari buluşma olsun da içkinin dibine vurup hail gabe diye bağıralım öyle bir durumda

geri yollucam hepsini.
ama şu an işler biraz sıkışık, ödeme bekliyorum bi yerden. oradan para gelince geri yollucam.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

peki soru: diyelim yollayamadık. hype patladı. paralarla ne yapılıyor? bari buluşma olsun da içkinin dibine vurup hail gabe diye bağıralım öyle bir durumda

paralar sahiplerine dönüyor abi, milletin parasına neden harcama biçiyorsunuz asdasd. en iyi cause bile olsa adamlar o parayı baklava için göndermiş.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

Dworgian said:

geri yollucam hepsini.
ama şu an işler biraz sıkışık, ödeme bekliyorum bi yerden. oradan para gelince geri yollucam.

http://i.radikal.com.tr/644x385/2010/03/31/fft5_mf398900.Jpeg
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

µh said:

baklavanın yanında verilmesi için güzel bir not yazalım yada türkiyeden kartpostal tarzı bir şey yollayalım

kartpostal yollamayalım ltfn ya

dizaynırlarımız döktürsün birşeyler

baklavanın üstüne şunun kaba çizimini yapsalar fıstıkla

goodnight yerine thank you yazarlar
Mesaj tarihi:
imamizer said:

Dworgian said:

geri yollucam hepsini.

100.000 itirazları bitirin hadi ev alcam ordan gelcek parayı bekliyorum.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

Dworgian said:

paralar sahiplerine dönüyor abi, milletin parasına neden harcama biçiyorsunuz asdasd. en iyi cause bile olsa adamlar o parayı baklava için göndermiş.

gözden çıkarılmış para diye ya. ne bileyim. imama bayağı iş yükü biner de ondan dedim
Mesaj tarihi:
Abi kartpostal falan geçiniz, trye tatile gelen turist mi bu, bodrum yazan nazar boncuklu fincan verir gibi... gabe'e mail atmak farz oldu, şu pozisyondaki bu kişi bize no food plx thx dedi diye. Bi de cidden bi kilo falan değil, tüm valve'a yetecek kadar olduğu da belirtilmeli. Bi de işte posta değil, special delivery, dükkanın web sitesi falan da olmalı.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

aldığı gecelik faize saysın

asffsfg dünkü gecelik faiz 21 kuruş getirdi. yazacaktım listeye ama utandım yazmaya asdfg. para toplama işi bitince küsüratı tamamlıcam.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

ya şu paypal oalyına bi açıklık getirsenize pls. soran oluyor. paypal ile para yollayabilen oldu mu? oluyor mu?

oluyor ama paypal para kesiyor banka gibi birde seninde onunda paypal ile onaylı bir banka hesabı olması gerekiyor - yoksa onayı onaylanması kafadan 1 ay -
Mesaj tarihi:
kıdemli üst cavuş hesabı ildeniz
bi üst seviyeye geçip manager olamamıs
ama zamlardan maaşı yükselmiş adam demek

bu arada baklava olmazsa fidan diktirin lan
gaben ormanı diye
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...