DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Yalniz adama haber verelim paticik sitesinden su steam nickli arkadaslar vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ağbi Chet Faliszek We are all still trying to figure out exactly what it is that Chet does at Valve, but at the very least he occupies office space on the 11th floor as self-proclaimed Mr. Awesome. asdoıasdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 steam idleri verelim belki süpriz yapar dombili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 hesap numarası için öm atın. eft/havale işleminde mümkünse nick belirtin. belirtemiyorsanız işlemden sonra şu isimli eft yi ben yaptım diye mesaj atın. şurada güncel liste var. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNfG7YG2hf79gl7y2Y44gOPcR1_fQpMXgLzHyUGpRGY/edit?usp=sharing listede adım olmasın diyorsanız belirtin. anon manon gizli gay falan yazayım. şu an 105 tl deyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bana hesap no verin para gönderecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Baklava badge'i istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ulan adam yapacağı güzelliği yapmış. 75 tl ye oyun satıyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Kojiroh said: 35 lira çaktım bu arada demiş adam o herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Ben de göndereyim 20-30 neyse. Yazın beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 avea mobil ödeme gelmediği sürece f u gaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Fran toprağa gömer taşa tutarız seni akıllı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ABİ HASTA MISINIZ ADAHDSASHUASHUASH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 axedice dan 40 tl ile crit geldi asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Adam babanın yapmayacağı kıyağı yapmış. Baklava az bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 lan bu adamların HR'ı yok mu linkedin'den yürüdüm, hr da kimse bulamadım herbi bok var, hr yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Glatheros said: Fran toprağa gömer taşa tutarız seni akıllı ol. yavaş, gaben'a laf etmişsin zaten, fazla şansını zorlama. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 410 kişi görünüyor valve'da çalışan 1 tane hr yok abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 http://www.valvesoftware.com/email.php şurdan Contact Valve seçip yürüsek olmaz mı la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Nota ekleyelim home agent hr oluruz diye :P Bu arada ibana yolladim 20 gayme Orada Gabe var ona ulasalim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 twittertan yürüyelim steam supporta baklava yollucaz nere gönderelim diye. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Bİ 20 DE BEN ÇAKTIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 imamizer said: tatava yapmayan icraat yapan ilk arkadaşımız; http://i.imgur.com/hwWkC1X.png yalnız bu kim ya? işlem yaparken açıklamaya nick yazın abi mümkünse. ferociously_pussy_plunderer diye nick yok kimsede nasılsa. ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 valve'den yanıt verebileceğini düşündüğüm birine yazdım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 imamizer said: calvariadan tosuna 20 tl olm iş yerinde gülmekten çalışamıyorum lan ne biçim adamsınız ahahaha. verin bi iban bende 20 ateşliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ben ptt ile isviçreye 1 kutu baklava yollamıştım karaköy güllüoğlundan. 30 35 tl fln vermiştim. 2 gün sonra ulaşmıştı. ama kutunun içeriğine eşya fln demiştim. abd e nası olur bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar