Marty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 hesapsiz kitapsiz full nakit bi adamim gabenin beslenmesinde katkim olmayacak diye uzuluyodum da sonra sheet'e baktim iyi para toplanmis rahatladim. daha da eklenir o paraya aksirana tiksirana kadar baklava yer artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yazdım ben amerikadan gelecek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 hacıtlar benden de bi 20'lik çalışır kime gönderiyoruz şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 imamizer 1 saate geleceğim dedi. ona atıyorsunuz. atarkenden nikinizi ekleyiverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 kız orda elektrikli lamba isteyince bıdı bıdı burada elin gavuruna baklava göndermek için hype yapıyosunuz. pis şişkolar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Hayat böyle işte abi. Dün Gaben'e baklava yedirceğiniz akla gelir miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 KUTUN DOLU RAZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 imam gel de bi iban ver bize çok paramız var, üff hadi yha .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 hz. gaben r.a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Grego said: şaka maka, kutuyuda yaptırırm da, tek kutu için kalıp maliyeti kalın gelir. kutunun sarılacağı kağıt olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 adam gelene kadar, paketin içinde ne yazacak, onu bi kararlaştıralım. ben blabla diye özet geçtim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Şaka maka 600 tl yi geçecek haa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Feamer said: Grego said: şaka maka, kutuyuda yaptırırm da, tek kutu için kalıp maliyeti kalın gelir. kutunun sarılacağı kağıt olur... tüm bunların amerika da basılması lazım. bir kontak pörsın lazım. o lazım, bu lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Unutmadan; Kutunun icine nasil yenir talimati da yazalim. BAKLAVAYI TERS CEVIRIP DAMAGA YABISTIR TOSUNUM yazin kutuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 lan hakkaten hayırlı bi iş olsa bu kadar toplayamazdık ucuza oyun alcaktık farkı burdan çıktı dsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Gönderdim parayı, yarasın Tosunuma =D Kaç kilo gönderiyoruz? Diğer çalışanlar da nasiplensin, onların da göz hakkı var. Ha, bir de "Ps; we also wait for HL3" fln mı eklesek, ayıp olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 arkadaşlar donanım haber sizden önce davranıp göndermiş bile çoktan. 10 kilo yollamışlar bile. geç kaldınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Apis said: Gönderdim parayı, yarasın Tosunuma =D Kaç kilo gönderiyoruz? Diğer çalışanlar da nasiplensin, onların da göz hakkı var. Ha, bir de "Ps; we also wait for HL3" fln mı eklesek, ayıp olur mu? parayi nasil gonderiyoruz imamizere ? hesap numarasi felan nerede var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 pattisliborek said: Unutmadan; Kutunun icine nasil yenir talimati da yazalim. BAKLAVAYI TERS CEVIRIP DAMAGA YABISTIR TOSUNUM yazin kutuya. ingilizcesini alalım. herkesin bir katkısı olsun işte. How to eat baklava in 5 steps 1-Look at me gaben 2-open it vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 kermit said: arkadaşlar donanım haber sizden önce davranıp göndermiş bile çoktan. 10 kilo yollamışlar bile. geç kaldınız:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 kermit said: arkadaşlar donanım haber sizden önce davranıp göndermiş bile çoktan. 10 kilo yollamışlar bile. geç kaldınız Donanımhaber götüne don alamıyor ne baklavası lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 kermit said: arkadaşlar donanım haber sizden önce davranıp göndermiş bile çoktan. 10 kilo yollamışlar bile. geç kaldınız NERDE OKUDUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 donanımhaber bimden indiripm bekliyodur baklava falan göndermek için sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 trollüyör amele. such an amele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 O vakit Lokum vs. göndeririz dert değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar