WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Melisara 5000 gold satılır. Lv50 primeval hasla bowlu onun dışında malı mülkü yok oda satilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 kermit said: bende 1k gold, 2 tane kurulu 16x6 tarlalı, farmers workstationlu vs, skilleri güzel olan, 1 tane farm cartlı, clipperlı, 150 gildalık evi olan karakteri satıyorum. bankasındakileri satsan 200 300 gold ordan çıkar. üşenmem bankadaki malzemeleri trade pack yapar satarım dersen rahat 600 700 gold (belki daha fazla) ordan getirir. tekliflere açığım. dahuta westte karakter 2 para veririm. /block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Thunderstuck treeleri auroriaya kadar elimde tutmam mantıklı olur mu? Fiyatları artar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 azalmayacağı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Abi ne bileyim oyun amaçsızlığına ulaştı şu an için.Sanırım benim mmorpg miladım dolmuş.Oyun yaklaşık 1 ay onceye kadar bitti benim için.Auroria gelcek çok fazla ömür törpüsü sarmıyor artık. Oyunda paran varsa Türkiye gibi bir durum söz konusu zengin çok çok çok fazla kazanıyor.220 goldun yaklasık bi 140 golduyla 100 tane hellswamp packlik malzeme aldım. Öncedende 20 25 tane var (tanesi 10 golda gidiyor 9.50 ye kadar düşüyor) her war bitiğinde gidip yapıyorum merch boat da var 20 taneyi gidip bırakıyorum 200 gold her gidişte neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Thunderstruck için ağaçlar olgunlaşır olgunlaşmaz kesmek mi yoksa nerdeyse süresi dolana kadar tutmak mı? Yani bu yıldırım ağaca olgunlaşma sürecinde mi düşüyor yoksa durdukça mı? Kolay yerden sordum bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 phase change sırasında procluyor thunderstruck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 ağaçların 3 phase değişimi var small sapling > sapling > young tree > tree bu 3 geçiş sürecinde meydana geliyor ve bunların belirli zamanlarda oluyor. Mesela small sapling'ten sapling'e geçiş ağacın olgunlaşma sürecinin %10'unda oluyor. young sapling'e geçiş ise %50. Tarlanız var ise kesinlikle cedar tree en iyisi. Kaçak yapıyorsanız pine tavsiye ederim. Yinede bu geçiş süreçlerinde 10 15 kişi bekleyip aralarından aldığımı bilirim. Dikkat edin thunderstruck esnasında 4 - 5 sn boyunca yanındakilere instant kill atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Cedar ve Pine demişler zaten hep, sebebi de olgunlaşma süreci en uzun ağaçlar olmaları. Olgunlaştıktan sonrası hikaye yani. Süreç ne kadar uzunsa ihtimal artıyormuş vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Olgunlaşma sürecine ne kadar bağlı bilemeyecem. Mesela olgunlaşma süresi 10 saat olan traveler'sinda ts şansı yüksek. Ebony > Cedar > Pine > Traveler's sanırsam. kaçak farm için en iyisi pine ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Kaçak değil kendi farm(lar)ımda yapıyorum, kaçak dikip milletin zırıltısıyla uğraşamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Rahat 2 pack in parası gelmedi hacılayıpta verdiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 karanbolde almışsındır onları kendini yeme :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Bugünkü salaklığımın konusu "Karpuz Kabuğundan Gemi Yapmak" Herşey sabah erken kalkıp napsam napsam diye düşünürken gemi yapma fikrinin "parlak" bir şekilde belirmesiyle başladı. Biraz aradım taradım harpoon clipperda karar kıldım, zaten bi 70 gilda falan vardı anca :p Malzemelerine baktım bende az çok var dedim, önce drydocku kuracak yer aradım, limanlarda oluyo zannediyodum, değilmiş. Gittim warehouse yakınında bir kumsala attım özel tersanemi :) Neyse işe elimde olmayanla başlayayım dedim gittim fabric işine girdim, 100leyince de hazır el atmışken şunu paketliyim dedim aldım sırtıma tersaneme gittim ki meğer o iş öyle değilmiş :D Sırayla işlenecekmiş fabric de en sondaymış... Tersane Eznan limanında, benim 8x8 farm Lilyut'ta... En iyi ihtimalle gidip pakedi tarlaya indirecem, gelip odun ve demir işini halledip sonra gelip alacam. Bu şekilde 10 dakkalık iş 2 saat sürdü :p Tabi neler neler düşündüm bu arada, guildde kimse yok, olsa haber verip şunu bi tutun birader diyecem ama yok. Suya daldım dibe bi yere bıraksam kim görecek öbürlerini halleder alırım dedim cık, ille andırı karaya bırakacaksın diyo :) Gidip birinin farmına bırakayım, sahibine ait olmadığını millet anlayana kadar işimi görürüm dedim ona da cesaret edemedim. Böyle bi cendereye düştüm işte sabah sabah... Keşke daha fazla mmo oynasaydım daha önce :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 abi malzemeleri toplayip f ye basiyorsun sırayla sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Yok canım paketlemeden değil herhalde :) Yani craft istasyonlarında paketleyip tek tek götürdüm ben, başka bir türlü depolamak mümkün değil ki paketleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 limanlarda falan oluyor ya genelde weaving loom, sawmill station falan. onların yakınına kurmak en iyisi fazla yürümemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Zaten öyle yaptım, warehouse ve craft stationlar dibimde. Burda sıkıntı Lumber-Iron-Fabric sırasıyla craft edip gemiye girişmem gerekirken gittim kafadan fabric yaptım sırtımda fabric ile te 3 zone ötedeki farma gitmek zorunda kaldım yere atmak için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Bende başladım, Nebe deyim. Mage açtım takılıyorum. Daha lvl14 üm noob bir şekilde dolanıyorum etrafta. Gelmek isteyenler buyursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Westteysen burdan bikaç kişi biraradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 BlackRose said: Bugünkü salaklığımın konusu "Karpuz Kabuğundan Gemi Yapmak" Herşey sabah erken kalkıp napsam napsam diye düşünürken gemi yapma fikrinin "parlak" bir şekilde belirmesiyle başladı. Biraz aradım taradım harpoon clipperda karar kıldım, zaten bi 70 gilda falan vardı anca :p Malzemelerine baktım bende az çok var dedim, önce drydocku kuracak yer aradım, limanlarda oluyo zannediyodum, değilmiş. Gittim warehouse yakınında bir kumsala attım özel tersanemi :) Neyse işe elimde olmayanla başlayayım dedim gittim fabric işine girdim, 100leyince de hazır el atmışken şunu paketliyim dedim aldım sırtıma tersaneme gittim ki meğer o iş öyle değilmiş :D Sırayla işlenecekmiş fabric de en sondaymış... Tersane Eznan limanında, benim 8x8 farm Lilyut'ta... En iyi ihtimalle gidip pakedi tarlaya indirecem, gelip odun ve demir işini halledip sonra gelip alacam. Bu şekilde 10 dakkalık iş 2 saat sürdü :p Tabi neler neler düşündüm bu arada, guildde kimse yok, olsa haber verip şunu bi tutun birader diyecem ama yok. Suya daldım dibe bi yere bıraksam kim görecek öbürlerini halleder alırım dedim cık, ille andırı karaya bırakacaksın diyo :) Gidip birinin farmına bırakayım, sahibine ait olmadığını millet anlayana kadar işimi görürüm dedim ona da cesaret edemedim. Böyle bi cendereye düştüm işte sabah sabah... Keşke daha fazla mmo oynasaydım daha önce :( biraz zarar veriyor da, hemen dock un yanında kendini öldürtseydin keşke suda nefessiz kalarak. ben de yaptım aynı hatayı, hem de iki kere. o şekilde kurtardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 iyi fikirmiş bu da aklımda dursun lazım olur belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 LOL Umut burdan biri mi acaba merak ettim :)) Sabahın köründe 16x16 farm görevi için tam görev bittiğinde beni kesip mutlu olan :D Ulan gemi de gitti neyse hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Neyse gemimi bozmamışlar çalışıyo hala :D Öbür factiondaki karakterle de girdim mesaj attım arkadaşa, tebrik ediyorum sabah sabah iş etmişsin pusuya yatmışsın burda diye, ben hep burdayım dedi adam :) 50 olunca gün boyunca nerde olacağım belli artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 https://cupofourtay.files.wordpress.com/2012/11/mannovemberremembervvforvendettavendetta-3af92870b4ec404c79c795c375334222_h.jpeg http://forums.archeagegame.com/showthread.php?108485-ArcheAge-EU-Game-Update-11-5-14-at-3-00-AM-GMT-(PST-8) auroria çarşamba öğle 12'de geliyor. boş günüm mis :P açıklamayı bu kadar geciktirmeleri ayrı, serverlar kırılır diye patchi NA'nın ertesi günü getirmeleri ayrı bir basiretsizlik. 4'ü demiştiler zaten forum yıkılıyor şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar