WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Suark said: ya bazı oyunlar vardır bır tarafı dıgerıne agır basar. Zaten pve oyun ortamını bozan bişi bana göre, archeage de de softcore pvp var onun dışında farmville zaten. Bu yüzden, aiondur wowdur bu tarz oyunlara yönelmekte fayda var pve sever ise birisi WoodsOfYpres said: Kimisi pvp için oynar kimisi pve, pve sevenlere 'eee noldu bitti kaldır at mı?' demek çok saçma kaçıyor. Oyun PVE yönünden çok eksik konuya dönersek. Ha oyunun PVE çok süper olucak diye bir iddiası yok orası ayrı konu. PVE seven oyuncuları elinde tutmak istiyorsa pve eklentilerini çoğaltırlar biz de oynarız Hah doğru tabir eline sağlık, güzel grafikleri olan farmville aslında archeage. Yokluktan oynuyorum, WOW çok baydı bc+wotlk şu iki dönem inanilmaz zevkliydi özellikle atmosferinden dolayı wotlk bayılıyordum. Aion online tasarımlardan dolayı hep hayran hayran baktım ama oynamak nasip olmadı. Tera oynuyordum sapıkça zevk almıştım off oyunda RMT var yaa diye aptalca bir tribe girip bıraktım pişmanım zira hangi oyunda RMT yok ? Daha önce nice oyunu release sonrası off eksik var yeaa diye bıraktım bu sefer archeage'e şans vermek istiyorum. FF14 olsun GW2 olsun hep ben bıraktıktan sonra güzelleştiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Nekro said: ultima music sheetleri satilir Gief stones. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Softcore pvp 4 Kasım'dan itibaren yerini hardcorea bıraksa süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Millet kostüm falan satıyor bunlar drop mu craft mı? Dropsa nerden düşürebiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 neyse costumeler hallowtide gift boxlardan drop sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Anelor said: tanklar pvp de is yapiyor mu darkrunner oynuyorum benim gördüğüm tanklar her yerde iş yapıyorlar rahat baya kasarkende arenada dungeonda farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Aiser west tarafta bi kac turk guildi gordum..evlere senlik hepsi..cumle kurmaktan acizler..justice for all diye bir guild var ki...amaaan evlere senlik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Dahuta'da bow yapabilen var mı iyisinden lvl 50. Şu an hasla bow var. Yalnız mat verebilirim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 deicide whisp at aga. edit: labor pot da alırım bir dal. fakirlikten almıyorum labor pot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Hasla bow neyinize yetmiyor vizdansızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 aga dedi 5k isteyecek. dıdıdım dıdıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 aquila bot aciyor diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Auroriadaki ev yerleşim yerlerini gösterem map bulan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 guard tower var ya, onların etrafı iste. 2. tarlamı da yerlestirdim demin. kapmıstım aksam ev seklinde. demin tarla da yaptım. temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Lokker hanginiz ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 iyi de savaşda yıkılabilir diyor onu nasıl ayarlıycaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Kaleler olcak iste lord un izin verdikleri iceri ev farm falan kurabilecek. Orda yok oyle kaptin diye yeri safe takilmak. Eve rulz. Kale figtlari da pos a dalmak gibi olacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Bu trade packlerde para göndermeme gibi bir durum söz konusu mu? Birde parasını beklediğim packleri görebileceğim bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 teslim ettiysen para göndermeme gibi bi durum yok. he tabi resouce yada gilda star tradera verdiysen para gelmemesi normal tabi. bi de teslim ettikten sonra 22 saat sürüyor paranı alman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Yok onu biliyorum. Zaten hepsi çalıntı mallar gold traderin önünde pusup milletin rızkını gasp ediyorum. Fakat bir iki pack gelmedi. Hatta dün bu saatlerde teslim etmiştim 22 saat geçti çoktan. Mallar gasp olunca takip etmesi de zor gelecek paranın. Şu an rahat 7-8 tane var bekleyen belki daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Yalnız güzel patladı haaa bu oyun da sdkhfsfhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Aynen öyle sağlam patladı. 50 (silver founder pack almıştım zaten 50 dolar) dolardan bırakıyorum oyunu almak isteyen varsa. Ev araba arsa kızların isteyeceği her şey var. Server shatigon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Patladigi falan yok naptiniz. Gayet iyi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 FF14 e patladı dedim bıraktım, oyun güzelleşti. GW2 için patladı dedim bıraktım, oyun güzelleşti. Arche age patladı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 bende 1k gold, 2 tane kurulu 16x6 tarlalı, farmers workstationlu vs, skilleri güzel olan, 1 tane farm cartlı, clipperlı, 150 gildalık evi olan karakteri satıyorum. bankasındakileri satsan 200 300 gold ordan çıkar. üşenmem bankadaki malzemeleri trade pack yapar satarım dersen rahat 600 700 gold (belki daha fazla) ordan getirir. tekliflere açığım. dahuta westte karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar