applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 diğer maçların hepsini kazanırsan 2.ye karşı 2 maçı da kaybettin diyip şampiyon yapmacaklar mı seni ? hakemin hata bile denemeyek kararı yüzünden puanın gidiyor direk CL'ye gidemiyorsun. o zaman ligi oynamayalım süper final gibi derbi oynayıp şampiyon belirleyelim, hakemlerin anadolu maçlarında yaptıkları hataları ''ama rakibe 2 kere kaybetmişsiniz'' diyerek kabul edeceksek ? asıl sacma konu bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Abi Barça ve Real'in ezmelerinin çok farklı sebepleri var. Hani hakemler minimal kalır.. Ses getirme konusunda hak verebilirim. Mesela Olimpiyattaki maçtan sonra gidip Ali Aydın hakemliği bıraktıysa bunda hataların GS'ye karşı yapılmış olmasının etkisi büyüktür. Veya Fenerbahçe'nin medya gücü filan. Ama benim demek istediğim şu: Son 10-15 hadi 20 yıla bakıyorum gerçekten de ucu ucuna giden bir ligde BJK'nin hakemler tarafından şampiyon edilmemiş olduğu bir sezon, FB-GS'nin haketmeden aldığı bir şampiyonluk samimi olarak hatırlamıyorum. BJK'nin şampiyon olduğu 2 sene de en çok hakettiği ve en iyi topu oynadığı aşikar. Diğer sezonların çoğunda BJK ortalıkta bile yok. Hakemlerin şampiyonluklara ve uzun vadeli başarılara etkisinin abartıldığı kadar fazla olduğunu düşünmüyorum kısaca.. @Apple, elbetteki öyle değil, ancak yine de dediğim gibi x maçında bize verilmeyen faul gitti gol oldu ondan 3. olduk demek, bence 34 haftalık bir mücadedelede anlamsız kalıyor. Çünkü dediğim gibi futbolda değişken çok. BJK lehine verilen bir hatada da o verilmeseydi BJK 3. bile olamazdı desem (diyelim 3.-4. arası puan farkı tek maç olsun), saçma bir argüman olmaz mıydı? Bence saçma olurdu, ben çünkü olaya uzun vadeli bakıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 demba ba top elime deydi demiş hep bilicten ozeniyorlar bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Çoğu abartı ama Beşiktaş'ın hakem tarafından şampiyon edilmediği tek bir sezon var. O da GS'nin dörtlük serideki ilk senesi, Rasim Kara'nın kovulmasına yol açacak söylemler hakemle ilgili vs. ve ikinci sağlam Beşiktaş jenerasyonunun dağılması vs... Net hakem hatası ile sezonu yitirişimiz ve Beşiktaş'ın efsane sezonunun çöpe gidişi, yeni bir efsanenin başlaması vs... Beşiktaşlılara bu sezon çok koyuyor. Yani ben görmedim, hatırlamıyorum diyeyim ufaktım daha o zamanlar ama gördüğüm ve o dönemi yaşayan herkes net anlata anlata bitiremez o seneki eyyamı. Zaten dillere destan olmuş BJK-Hakem söylemlerinin tamamı o sezondan çıkmadır, halen kullanılıyor asdfsd O Beşiktaş çünkü 90'ların başındaki efsane takımın yenisiydi. Rasim Kara harika bir TD'ydi vs. ve bir anda bu olay yüzünden dağıldı. Ondan sonra işte çöküş başladı ve bu hallere kadar geldik. Yani o da hayal ve beklenti ama o sezon BJK şampiyon olsaydı 3-4 senelik bir seri yakalar, belki UEFA'yı BJK kaldırırdı diyenlerin sayısı bayağı fazla. Tabii UEFA hayaldi, UEFA'yı getirenler yerlilerden ziyade her biri kusursuz yabancılardı ve onları ya da denklerini Beşiktaş'ın alıp alamayacağını zaten hiçbir şekilde söyleyemeyiz, işte Avrupa da belki yine hiç tur bile atlayamaz ama ligde üst üste şampiyon olurdu vs. en azından birkaç şampiyonluk sayısı daha fazlamız vs. olabilirdi bla bla bla Gider öyle işte, o sezon yüzünden BJK - Hakem ilişkileri bu kadar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 sotto dediğini anlıyorum işte bu maçta hak etmeden bir gol attık BA ile. ama ona gelene kadar verilmeyen penaltılar, cıkmayan kırmızılar falan filan. kaşık ile verip kepçe ile alıyor hakem. Dark'ın bahsettiği sebepten gs-fb'nin başına bu daha az geliyor. geçen hafta rakibinin karnını yumrukladı civelli, bugun sahada oynuyordu mesela. hakemler kötü evet, 3 büyüklerden en cok Beşiktaş'a kötü, Rıdvan demişti en cok hakkı yenen büyük Beşiktaş diye yayında ayhan'ı tekvando hareketi ile yıktılar yine penaltı vermediler be :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 96-97 sezonunu bende çok hatırlamıyorum zaten. Videolarda Arif kendini bariz atmış evet, hikaye penaltı. Ama mesela lig tablosuna bakınca o maç berabere bile kalınsaymış puan farkı 3'müş. 2 hafta sonra BJK-GS maçı var atmosferi farklı olurdu bilemeyiz tabii maç 1-1 bitmiş. Yani dediğim gibi zor ne olacağını kestirmek. O sezon için çok fazla yorum yapamam, hatırlamak lazım. Ama hatırladıklarım içerisinde, gerçekten hakemle kazandılar diyemem kimse için ne yalan söyleyeyim. 2005'te filan FB'ye saçma sapan kararlar verildiği de oldu da, adamlar yine en iyilerdi, toplarını oynadılar kazandılar mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Futbol bolumundemiyim tarihtemi belli degil dosemeyin su kadar yazi okuyamiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 valequenta said: neyine seviniyosunuz olm 6 haftadir peskesle puan topluyor BJK hala gelmis ilahi adalet dedim diye alinti yapiyor. alinti yapmaya utanmiyor adam ahah. şu takımı niye ciddiye alıyorsun ya, bırak takılsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 sivas sporun teknik direktörü roberto carlos :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 hey maşşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 olcay gene muhtesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 adam gol kralı olcak şaka maka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Mal said: sivas sporun teknik direktörü roberto carlos :S brezilyanın kumsallarından, http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=XqWKS6ZsMAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 2013 haziranda gezi direnişi vardı demi. ondan hiç duyulmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 şu beşiktaşlı ağlaması ne zaman bitecek ya. muhtemelen gs ve fb maçlarını izlemiyorsunuz sezon boyunca. hani bu gözler şunu gördü hala ne diyorsunuz ya her takımın lehine aleyhine onlarca karar oluyor sezon boyunca. ama nedense hep beşiktaş'ın hakkı yeniyor sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Maçı izleyemedim. Özetlerini izleyebildim de... Cicinyo orta açmıyor abi. Adam havadan ve yerden paslar veriyor. Orta açmak adamın kitabında yok. Bu kadar mı güzel kullanılır top. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 spikerin bir turlu eliyle vurdu diyememesi, ne desem de el var demesem diye cirpinisi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bu salak objektiflik boku yüzünden alenen riyakarlık yapıyor spikerler her maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Bizde Selçuk İnan'ın nasıl insanın aklının almadığı bir formsuzluğu varsa 2 senedir, Beşiktaş'ta da Olcay'ın saçma sapan bir insan üstü formu var. İki takımın da kaderini özellikle sezon başından beri bu çiziyor. Demba Ba'yı ben açıkçası Avrupa maçları dışında pek beğenmiyordum ama Sivas gibi büyük takım hüvviyetinde oynayan açık bir defansa karşı adam kendini bulmuş. Gollerde aldığı pozisyonlar ve Olcay'a asisti usta işi harbiden. Bu arada dediğim gibi skdfds; BulletRide said: Sivas baya iyi takım, açık alan bırakmaları BJK'ye büyük avantaj ama. Muhtemelen güzel maç olur, 3-2 vs alır birisi Sivas için de bu sene 4.'lükten en olmadı 5.'likten aşağısı başarısızlık olur, oturmuş takım, kaliteli yabancılar, süper bekler, Carlos falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bjk super oynuyor olcay tam maestro kesin sampiyon kara kartal bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Red said: şu beşiktaşlı ağlaması ne zaman bitecek ya. muhtemelen gs ve fb maçlarını izlemiyorsunuz sezon boyunca. hani bu gözler şunu gördü hala ne diyorsunuz ya her takımın lehine aleyhine onlarca karar oluyor sezon boyunca. ama nedense hep beşiktaş'ın hakkı yeniyor sdfs. o pozisyonda el falan göremedim ben. direk kafasına çarpmış işte. körmüsün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 sene başından beri her maç verilmeyen penaltı var arsenal maçı dahil =p en azından adamların teknik direktörü bile evet o pozisyonda çok şanslıydık diyebiliyor. Henüz atabildiğimiz 1 penaltı geçen avrupa maçında oldu onuda vermeseydi yuh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 allah kimseyi gs ile şampiyonluk yarışına sokmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar