Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 400 TL olacak işte, daha ne istiyon gözün doysun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 903.26 TL olması gerekiyor lan ne 400 ü zaten 400 usd falan yok walletta sdf. bi ara vardı ama yedim şimdi 100 küsür kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 wallettaki parayı yatırdığın günün kurundan mı yoksa 21'indeki kurdan mı hesaplayacaklar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 21'i elbette, yoksa illegal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 :D iyi güldüm abi ya :P. Kuru hesaplayıp "21i mi? şimdisi mi? karlı olur." Onu mu hesaplıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 şimdi 60$ releaseler ne kadar olacak acaba tl ile merak konusu, oyundan oyuna değişir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 büyük yayıncılar fiyatları kendileri belirliyor da indie oyunlarda genelde steam'e bırakıyorlar regional pricing olayını. mesela ubi hep pahalı satıyo ruslara az indirim yapıyor fakat öte yandan 2k ve sega fakir dostu firmalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Densiz said: :D iyi güldüm abi ya :P. Kuru hesaplayıp "21i mi? şimdisi mi? karlı olur." Onu mu hesaplıyoruz :P aynen enpara ile para atıcam hesaba 21i bekliyim mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 CoD Black Ops 1'e 70$ verdikten sonra ABD fiyatının 50$ olduğunu görmüştüm zamanında. O zamandan itibaren bi daha CoD oyunu almadım Steam'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 usa ile türkiye fiyatları aynı direkt o region'ı kullanıyosunuz. farklı olması imkansız geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Her oyunda aynı değil. CoD'da farklıydı mesela. Nitekim bazı oyunlarda da Türkiye'de satılmama veya fiyatının farklı olması durumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 nadiren de olsa fark oluyor amerika ile tr arasında. modern warfare 2 mesela farklı şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 İşte aynısının laciverti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 abi şimdi cüzdanda para olanlar napcak,tl geçiyomuyuz kesin bizim para nasıl çevirilcek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 az kaldı. 21 ekim TR gaben günü mü oluyor yoksa gaben'a sövme günü mü *heyecan hype müziği* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 "Steam cüzdanınızda para bulunuyorsa bu tarihte (21 ekim) piyasa değeri tarafından dikte edilen bir dönüşüm oranıyla türk lirasına dönüştürülecekir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 hadi bakalım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 OLM ÇOK HEYECANLI LAN =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 3 haneli fiyatlar görülünce psikolojik çöküşler olacak orası kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 doları görünce de oluyor ya, böyle en azından girth endeksini hesaplamak gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 dolarken "ehe elli ucuz" dediğimiz oyuna "oha yüz yirmi milyon $-((" diyeceğiz. hatta gabe reyis başta tırsmayalım diye indirecek, şu an buna ikna oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Aral'ın 200 tl'ye sims satmaya çalışmasından iyi olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 bu gece mi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Cokomantis said: dolarken "ehe elli ucuz" dediğimiz oyuna "oha yüz yirmi milyon $-((" diyeceğiz. hatta gabe reyis başta tırsmayalım diye indirecek, şu an buna ikna oldum. Parayı baba karttan veriyorsan fark yapmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Redeagle said: Aral'ın 200 tl'ye sims satmaya çalışmasından iyi olur umarım. Aral direkt şark kurnazı zaten. Eskiden beri aynı herifler. İyi olacak onlara da, çocuğuna hediye oyun alan orta yaş üstü teknoloji özürlüler hariç müşterileri kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar