Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Ne olup olmadığının hiçbir önemi yok. İster guideline olsun adı ister peçete kağıdına yazılmış arzuhal. Yazının dili Steam'in fiyat politikası için mesai harcadığını; araştırma yaptığını, buna göre düzenleme oluşturduğunu, bölgeler yarattığını (tüm bunların hepsini zaten biliyorsunuz?) net ortaya koyuyor. Bu Steam'in inisiyatifinde değilse neden firmalar kendi platformlarında benzer uygulamalara gitmiyorlar? Regional pricing yapmıyorlar, düzenli sale oluşturmuyorlar, üstelik elde edecekleri karlar da kendilerinde kalacakken niye Steam'i bypass etmiyorlar? Madde 2 yeterince açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 gaben'in pıçaklarından korkuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 arcane said: sanki öyle yapılmasa aral eli boş duracak. oldu abi çözmüşsün sen iş dünyasını. ahaha adamlar öyle yapmasa da boş durmayacak tabii o gün olmasa ertesi gün müdahale edecekler. Ama bu durum bunu yapanların dangalak olduğu gerçeğini değiştirmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Sizin sorduğunuz soru, neden ütaş, eker, pınar ya da beko, vestel, arçelik diyelim, kendisi satmıyor da ürünlerini perakendecilere veriyor, boşuna kar kaybediyor demeye benzemiş. Bütün dünyada oyunu region region ayırması, bunu fiyatlandırması satması, satış sonrası desteği vermesi, o altyapıyla uğraşması zaten ubisoft'a 2k'ya maliyet yaratmayacak mı abi? bu maliyet ve iş yükü ile her firma niye uğraşsın, verir satıcılara toptan malını, komisyon ile sattırır, ticaretin her alanında var yani. Steam AAA title'lar için de, indieler için de olması gereken (kesin ve ideal fiyat) cinsinden fiyatları çıkarıyor da paylaşıyor da zaten platformunda ürün satanlarla. Bunu yaparken oyunun ismine(atıyorum CoD serisi) de, oyunun yapımcısına da, muadil ürünlerin fiyatlarına da bakıyor elbette. Dediğiniz guideline'ı sunacak tabi ki, sonuçta abes bir fiyattan satıp müşteri kaçırmak da istemez, çok ucuza satmak gibi bir derdi de yok. Bizdeki gibi aşırı pahalı olan fiyatlarda da zaten AAA firmalarla çalışma prensibince kontrolü onlara bıraktığından (Evet sonuçta 2K, Ubi, EA gibi firmalar Steam'e muhtaç değil) bir noktadan sonra sizin çığlıklarınız da çok etkilemiyor. Zaten sayımız yeterli yankıyı üretecek bir sayı değil. Bu abes fiyatlar Avrupa'da olsaydı 2 günde düzeltirlerdi tabi, bizi o kadar takan yok, orijinal oyun satışlarımız baş döndürmüyor. Steam camianın Turkcell'i gibi. Baktığınızda Vodafone, Avea, Bimcell ile temelde aynı şeyleri yapıyor gibi gözükse de, yan ürün ve hizmetlere bakınca önde olduğu konular + marka prestiji ile g2a, g2play'den falan daha pahalıya satmayı da takmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 COD: ADVANCED WARFARE DOUBLE TAP X TO DODGE WALL OF TEXT X X TL;DR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Yazıldımı bilmiyorum ama ubisoftun yeni çıkacak oyunları an itibari ile avrupa ve us bazında steamdan kalkmış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 arezd said: Yazıldı mı bilmiyorum ama ubisoftun yeni çıkacak oyunları an itibari ile avrupa ve us bazında steamdan kalkmış durumda. Bizde de gitmiş. İsabet olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 said: > chris @ ubisoft support 2014-11-06 19:33 gmt at this time steam has removed the purchase option for assassin's creed: unity. unfortunately we do not have the information as to why they have removed the ability. usually these issues are caused by purchasing problems and are resolved quickly. for more information, ı would recommend contacting steam's support team to verify at what time the option to purchase will be returned. Steam ne karışır her şeyi dağıtımcılar yapıyor bikbikbik. Adamların oyunu kaldırılıyor nedenlerinden bihaberler bizimkiler burada Steam üzeri pricingi dağıtımcılar ayarlıyor diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 said: > chris @ ubisoft support 2014-11-06 19:33 gmt at this time steam has removed the purchase option for assassin's creed: unity. unfortunately we do not have the information as to why they have removed the ability. usually these issues are caused by purchasing problems and are resolved quickly. for more information, ı would recommend contacting steam's support team to verify at what time the option to purchase will be returned. HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 http://www.reddit.com/r/Games/comments/2li0ae/assassins_creed_unity_removed_from_steam_in_north/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Öf alakasız topik hatlar karıştı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 steam için belli şartlar gerekiyor diye biliyorum. Bu şartlar verilen süre zarfında düzeltilmediğinde anında kaldırıyorlar. Tabi bu ubisoft un yaşadığı sorun mudur bilemem. Açıkcası ubisoft dan nefret ederim. Adamlar yalandan aktif oyuncu sayısı gösterebilmek için launcherlarını gizliyorlar. Oyundan çıktık diyorsunuz ama görev yöneticisinde (veya sağ altda gizlenmiş olarak) kalıyor. Kapat diyorsun yok kapatmıyor. Kapatma yok saklıyor kendini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 o değilde neler kaçırmışız ya https://www.markafoni.com/aral-game/it-aksesuar/kampanya/32666/ Roccat'ların fiyatları kesin, 50 liraya Kulo falan :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Evet onlar cidden fena kacmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bingildak said: hardcopy ile steam'ın digitalcopy bile olmayan "kiralama" sistemi neden aynı kefeye konuluyor ki yani aral diyorsa ki ben bu oyunu rafa 175 TL'e çıkartabiliyorum, eyvallah abi, bir sürü giderin var, anlıyorum. dijital satış yapan hatta bana aslında satmayan "kullanma izni" veren retailer'ı neden aynı fiyata zorluyorsun ki. kopukluk burada. alınan mal ve malın mahiyeti aynı değil, maliyeti neden aynı sunuluyor. şu ilk soru. bir de; "yahu usd aktifken 50 usd olan oyun yine aral dan ucuzdu zaten ne oldu da tl ye geçince fiyat fikslediniz"? diye soruyorsun aral çalışanına "şimdi eee, tr satışı sayılıyor artık ee" dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 DarKRideR said: o değilde neler kaçırmışız ya https://www.markafoni.com/aral-game/it-aksesuar/kampanya/32666/ Roccat'ların fiyatları kesin, 50 liraya Kulo falan :( :( :( şimdi mi söylenir bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 50 tl gerçekten fenaymış markafoni'de erimemiştir ama o stoklar diyim size başka bir kampanya sitesine daha verirler ps. doğrusu eritilmek isteyen stok nedir o da önemli, sanmıyorum markafoniye düşük bir stok versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 abi aral'ın roccat ile anlaşması bitti sanırım, getirmiyorlar artık birşey, ryos mk pro'yu sormuştum. elde kalanları ölü fiyata elden çıkarmışlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 aynen öyle garaj satışı gibi vermişler işte ama erimemiştir bence hepsi, girerler yine bir yere oha kampanya geçmiş kampanya sandım lan, devam ediyormuş kampanya hahahah, sadece onlar bitmiş ohh the bitter taste of fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 yeni ubisoft oyunları kaybolmuş worldwide steamden, AC unity, farcry 4 vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 50 tl e giden kulaklığa bak abi vay anasını ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 sitede 120 tl den 29 tl düştü diye bi gamepad var ona bi bakim dedim 20-29 tl zaten normal fiyatı sdgsdg nası bi kolpacılıktır lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bingildak said: 50 tl e giden kulaklığa bak abi vay anasını ya abi içim gitti. net 150 verip mouse klavye kulaklık alırdım dursun kenarda diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 dün roccat mouse sipariş ettiydim amazon'dan. nasıl bir fiyat abi o sdf. no name mouse fiyatına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ben markafoni yi harraslicam klasjdaslkjd "acaba siparişini iptal ettiren zeka gerisi olur ise ürünlerden açığa çıkan olur mu?" diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar