Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Soyle unlu bi turk resmine gaben monteleyin diycemde dunyaca taninan hicbir sembolumuz yokki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mehmet Öz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Gönderen ve tutar listesi : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNfG7YG2hf79gl7y2Y44gOPcR1_fQpMXgLzHyUGpRGY/edit?usp=sharing Bunun çeti de varmış ahah girdim ben Para toplayan imamizer a IBAN için PM atın : http://forum.paticik.com/pm.php?35,page=send,message_id=7802577 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 rte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 totemic said: Bsc burdan kim yapmıştı bilmiyorum ama tl'nin üstüne gaben resmi olan parayı haberlerinde kullanmış. ya da o eleman bsc'de çalışıyor. bolumsonucanavarı Yok ben çalışmıyorum orada. Ama yayılsın. Benim yaptığım parayı koyun işte baklavanın yanına. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi harbi kağıt para gibi 5 tane güzelce şundan basıp yollansın baklavanın yanında al steamde harcarsın bol bol yazılsın falan ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Viktor said: Soyle unlu bi turk resmine gaben monteleyin diycemde dunyaca taninan hicbir sembolumuz yokki :( kaplumbağa terbiyecisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Fiyatlar süper, bir-iki oyunu önceden almasaydım keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Koçaktan yollayalım. Benden 20 tl çalışır. Ama bu olayı bir de videoya dökelim. Güzel bir montajla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 aha video süper olur, bu southparta bi bölüm vardı çevre örgütü mü ne sizi düşünüyor gibilerinden o tadta bi video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi herkes bulunduğu yerden 10-15 saniyelik çeksin bir yere upload edelim sonra birleştirelim gönderelim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Vidya olabilir ya şöyle 2-3 saniyelik herkes yapıp gönderse 1dklık kısa bişey çıkar. Mesela bi dilim baklava yerken DİS İZ FOR YU LORD GABEN falan denir ahah Black-ice said: ne yapcaz görsel yapalım fasd Kaplumbağa terbiyecisi GABEN olmuş, kaplumbağalar da cüzdan. Havadan TLler yağıyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 said: Kaplumbağa terbiyecisi GABEN olmuş, kaplumbağalar da cüzdan. Havadan TLler yağıyor falan çok iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Redeagle said: kermit said: OLM BU FİYATLAR NE ALIYORUM HERŞEYİ Dur dur indirime girsinler önce. abi fm 59 dolardı ön siparişi oyun kasımda çıkacak 80 tl. daha ne indirime girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Ön sipariş almak istiyorsan al tabi. Onlar çok inmez. Fakat diğer her şey için halloween ve winter sale gibi güzelliklerin yaklaştığını hatırlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 40 tlye almış millet fm2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 This is why we can't have nice things... Gaben o kadar güzellik yapmış... Adam hala ölücülük peşinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ben konun başını kaçırdım.. şimdi 1$= ?TL oldu= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 50 dolares 70 tl oldu oradan yürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 BabacumMostors said: ben konun başını kaçırdım.. şimdi 1$= ?TL oldu= Değişiyor. Girip istediğin oyunun fiyatlarına bakıp cheapsharktan fiyat karşılaştırması yapman en sağlıklısı. Fakat 50-60 dolarlık yeni oyunlar shadow of mordor falan 75 tl. Pre order yeni civ 75 tl. Güzelliği düşün işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Vaperon steamdeki adamla sen mi maillaşmıştın? Bi tane daha at ona, teşekkür için baklava göndermek istiyoruz protokolünüz var mı falan bi sor. Bide hangi adres uygun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 50$ = 75 tl işte normalde 112tlydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 kur hesabı yapmayın boşa, her publisher farklı bir fiyatlandırma yolu izlemiş. ubiler falan çok pahalı her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 50 dolar 75 tl oranı diğer fiyat aralıklarında geçerli değil. FTL 9 küsürden 18tl olmuş mesela. Her oyun için ayrıca bakmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Seru said: 40 tlye almış millet fm2015 NERDE OKUDUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar