Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 nick uyumuna güldüm ben. ne kadar yalın. emeğe gülünür mü? fizikk diye alasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2014 BENGÜ LÜYO MUYUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 pipim düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 telekomdan mesaj geldi 2012den kalmış faturanızı ödeyin diye. çok pis yusufladım sonra 20 TL borç olduğunu öğrenip huzur buldum günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 gunluk powerballu tutturmusum lan ama sadece powerballu tutturmusum. geri kalan 5 rakamdan tutan olmamis. neyse amorti misali bisey kazanmisiz yine de, gelecek sefere buyuk ikramiye kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 çıldırcam günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 trathias said: telekomdan mesaj geldi 2012den kalmış faturanızı ödeyin diye. çok pis yusufladım sonra 20 TL borç olduğunu öğrenip huzur buldum günlük. Telekom herkese borç çıkarıyor bu aralar eski tarihli, ne bu şeyh kendine yeni bişeyler alacak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 kermit said: pipim düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 "Tatar Ramazan" said: trathias said: telekomdan mesaj geldi 2012den kalmış faturanızı ödeyin diye. çok pis yusufladım sonra 20 TL borç olduğunu öğrenip huzur buldum günlük. Telekom herkese borç çıkarıyor bu aralar eski tarihli, ne bu şeyh kendine yeni bişeyler alacak heralde. ttnete 700tl borcu ödemedim 2012 tarihli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 hattınızı falan iptal ettirdiyseniz, ettirdikten sonra 1 ay daha fatura geliyomuş ama bunu size söylemiyolar. hiç bi şekilde haberin olmayıncada faiz biniyo. milleti böyle silkmeye kalkışınca sanırım birileri dava açmış falan ondan sonra herkese mail sms atmaya başlamışlar borcunuz var 2002den 2005ten falan diye.faiz alınmıyo ama yoksa o 22 tl faiziyle girerdi baya. bende ödedim sonra üstüne 508 tl para aldım ttnetten B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Cumaya geliyorum günlük :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 hayat ne garip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Başımda müdür sıfatıyla duran adamın çocuksu hareketlerine daha fazla dayanamadım, teknik müdüre çıktım dün, ne var ne yok anlattım. Bu şartlarda çalışmak istemiyorum dedim. Adam bazı şeyleri önceden farketmiş olmakla birlikte durumun bu kadar vahim olduğunu bilmediğini söyledi, acayip şaşırdı. Seni genel müdür istedi, işe o aldı, ona bu olanları anlatmadan işten çıkma kararı verme bence dedi. Pazartesi günü 5 adet kuklanın kurduğu osuruktan imparatorluğu yıkamasam da en azından temellerini oynatıp çıkıp gidicem, ya da bölümümü değiştirecekler, ibnelerle bağımı koparıcam. Emeğimi de kendimi de ezdirmiş olarak sessiz bi şekilde gitmicem aga, çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 @Seagle Benim tavsiyem iş bulmadan çıkma, 5 ay önce yaptım o hatayı, aylardır aramaya inanıyorum, daha yeni yeni dönüşler oluyo, daha kötüydü benim şartlar baskı vs, ama şimdi keşke geçmişe dönebilsem diyorum. Demedi deme bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Abi benim için nemo problemo. Askere giderim zıp diye, daha aradan çıkarmadım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 mını ırzını yrak kürek işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 günlük, kalem kağıt alıp günlük tutsam mı? ölürsem arkamdan açıp okurlar. pipileri düşer. memeleri sarkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 28 yaşında gencecik insan kalp krizinden ölmemeli be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Kendimi bazen Çağla Şikel'in memesini görmüş Alişan gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 fabrika yeni ürünler için 400bin dolar cash istiyor... nerden bulacam düşünüp duruyorum tamda sıkışık zamanım ya ödeme gelmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 ahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 vpn şirketi? fabrika? abi ben kaybediyorum bağlantıyı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 3 numaralı kişiliğinin vardır abi fabrikası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 olursa çokzel olacak gibi ya =. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=jN_F0Gqe0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar