Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taken 3 / Tak3n (2015)

Bright

Öne çıkan mesajlar

olm 5/10'luk düz aksiyon filmi, aksiyon dozajı bile ayarlanmamış saçma sapan gidiyor. ikinci filmden her şekilde iyi de yine çok kötü film. Çıkıp şu filmde sonunu kendinizinde fazlasıyla tahmin ettiği şeyi söyledik diye niye lel yapıyorsunuz sdfasfasd

Başka film olsa ben de kızarım da Taken la :D Filmin her şekilde tek sonu var.

neyse editledim ağlamayın asdf
Sosyal ağlarda paylaş

E izlemeseydin o zaman, saçmalıyorsun yani kusura bakma :)

Belki sonunda ölecekti, belki 4'e orta açan bir şekilde bitecekti, belki ölmüş gibi yapıp ihbin ihbin diye uzaktan olayı nasıl çözdüğünü izleyecekti, istediğin gibi osur osur ipe diz yani.

Üstüne vazife değil bunun kararını vermek.

İstediği kadar klişe olsun, güzel işlendiği sürece insanda bir merak falan uyandırabilir. İlk film çok mu orjinaldi, çok mu fantastik değişik bitti, ama eğlendik işte.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

düzelttim de üst tarafta at gibi duruyor filmin sonu.

YA NEDEN HERKES APTAL BU FORUMDA.

herkes aptal değil. bir kısım mesajı "hepsini okundu işaretle" dedikten bir süre sonra, yanda çıkan "son yeni mesaj" balonuna tıklayıp gelince ilk ve tek senin mesajı görebiliyor. scroll up yapmadığı için de senin spoiler a almadığın mesajı görmeyebiliyor.

APTAL demek kolay da işte
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

darkrider haksız anadolu gururu yapıp direk özür dilemek yerine iki üç kere etrafından dolaşmışsın bir de : D

ezel dizisini izler izlemez fesbuka koşup, X NASIL ÖLDÜ YA ELVEDA X REİS yazan tipler gibi sdfs

olm valla film çogzel olsa gelip yapmazdım asdfsda

film kötü ya, değişik son çıkma ihtimali de %5 falandı yani ben şahsen bunu bile bile gittim.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

lel

ikinci filmden iyiydi.

spoiler

yine şehrin yarısını öldürüp, hava uçurdu ama filmin sonunda bir el sıkışmasıyla serbest kaldı adfsdasd

ilk film harbi kaliteliydi, niye böyle oldu ya :(

hele el sıkışırken film boyunca peşinden koşan fiğer memurların bakışları, "ınısını ıvrıdnı silkelediğimin herifi" diye ne sövmüşlerdir ha

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...