barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 düzelttim de üst tarafta at gibi duruyor filmin sonu. YA NEDEN HERKES APTAL BU FORUMDA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Ya filmin sonunda başka ne olacak. Adam iki filmdir Paris ve İstanbul'un yarısını havaya uçurdu, şehir popülasyonunu yok etti sonra elini kolunu sallayarak hayatına devam ediyor asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 lan detay verme bari... ayrıca ölebilir de. 3. film. belki ters köşe yapacaklar. belki 4. film olmayacak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 adam allah oğlum, ölür mü http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/clash-of-the-titans-zeus1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 "Filmin sonunda başka ne olacak canım........." açıklamasıyla spoiler vermek ve HALA editlememek marifet mi abi? Nasıl barzo, sevimsiz, apaçi bir savunma bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/01/liam-neeson-youre-fucked.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 olm 5/10'luk düz aksiyon filmi, aksiyon dozajı bile ayarlanmamış saçma sapan gidiyor. ikinci filmden her şekilde iyi de yine çok kötü film. Çıkıp şu filmde sonunu kendinizinde fazlasıyla tahmin ettiği şeyi söyledik diye niye lel yapıyorsunuz sdfasfasd Başka film olsa ben de kızarım da Taken la :D Filmin her şekilde tek sonu var. neyse editledim ağlamayın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 E izlemeseydin o zaman, saçmalıyorsun yani kusura bakma :) Belki sonunda ölecekti, belki 4'e orta açan bir şekilde bitecekti, belki ölmüş gibi yapıp ihbin ihbin diye uzaktan olayı nasıl çözdüğünü izleyecekti, istediğin gibi osur osur ipe diz yani. Üstüne vazife değil bunun kararını vermek. İstediği kadar klişe olsun, güzel işlendiği sürece insanda bir merak falan uyandırabilir. İlk film çok mu orjinaldi, çok mu fantastik değişik bitti, ama eğlendik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 darkriderın yetkilerinin alınmasını ve bana verilmesini talep ediyorum. ilk yapacağım icraat bölüm banı atmak olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Güzel film ama yaşlanmış be abim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 darkrider haksız anadolu gururu yapıp direk özür dilemek yerine iki üç kere etrafından dolaşmışsın bir de : D ezel dizisini izler izlemez fesbuka koşup, X NASIL ÖLDÜ YA ELVEDA X REİS yazan tipler gibi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Uc filmdir adamin kizini mi kaciriyorlar simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 barbu said: düzelttim de üst tarafta at gibi duruyor filmin sonu. YA NEDEN HERKES APTAL BU FORUMDA. herkes aptal değil. bir kısım mesajı "hepsini okundu işaretle" dedikten bir süre sonra, yanda çıkan "son yeni mesaj" balonuna tıklayıp gelince ilk ve tek senin mesajı görebiliyor. scroll up yapmadığı için de senin spoiler a almadığın mesajı görmeyebiliyor. APTAL demek kolay da işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 goldbären said: darkrider haksız anadolu gururu yapıp direk özür dilemek yerine iki üç kere etrafından dolaşmışsın bir de : D ezel dizisini izler izlemez fesbuka koşup, X NASIL ÖLDÜ YA ELVEDA X REİS yazan tipler gibi sdfs olm valla film çogzel olsa gelip yapmazdım asdfsda film kötü ya, değişik son çıkma ihtimali de %5 falandı yani ben şahsen bunu bile bile gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 DarKRideR said: lel ikinci filmden iyiydi. spoiler yine şehrin yarısını öldürüp, hava uçurdu ama filmin sonunda bir el sıkışmasıyla serbest kaldı adfsdasd ilk film harbi kaliteliydi, niye böyle oldu ya :( hele el sıkışırken film boyunca peşinden koşan fiğer memurların bakışları, "ınısını ıvrıdnı silkelediğimin herifi" diye ne sövmüşlerdir ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Baggio said: "Filmin sonunda başka ne olacak canım........." açıklamasıyla spoiler vermek ve HALA editlememek marifet mi abi? Nasıl barzo, sevimsiz, apaçi bir savunma bu? baggio'Yu kızdırdılar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 kızmasa şaşırırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=qpPLOdioG-c lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Ben beğendim. İlk film kadar olamasa da, ikinci filmden kat kat iyiydi. 2. Filmi bizim polislerin 90 model şahinleri batırmıştı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 knox said: http://www.youtube.com/watch?v=GC2qk2X3fKA lol ahahaha kaldırmışlar koayayım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 çok iyi düşünmüşler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2015 Çok iyiymiş evet. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar